تنها کاری که الان میتونیم بکنیم اینه که هرکی واسه بغل دستیش دعا کنه
ما رفتیم فعلا
byby
Printable View
تنها کاری که الان میتونیم بکنیم اینه که هرکی واسه بغل دستیش دعا کنه
ما رفتیم فعلا
byby
حالا کنکور آزاد کی هستش(ریاضی)؟ کی کارت ورود به جلسه میدن؟ دانشگاه آزاد اطلاعیه نداده؟ یه دفعه دیگه هم سوال کردم کسی جواب نداد دی:
وای بچه ها گند زدم ، برم بکشم خودمو !؟ یا دبیرامو ؟!!؟
ببین همه میگن سخت بوده پس زیاد نگران نباش
آزمون غیرپرشکی آزاد 17 و 18 تیرماه و توزیع کارت از یکشنبه همین هفته
منبع :کد:http://alavi.ir/Public/News/Details.aspx?ID=4484
کنکور 89 ...درصدام
62.6 ادبیات
52 عربی
54.6 دینی
62.6 زبان
----
ریاضی 36.41
فیزیک 46.6
شیمی 52.38
حتتتتما نظراتونو بنویسین.....کمترین درصدامه که تاحالا تو اختصاصی زدم......خخخخیلی سخت بودددددد
واسه چی خودت رو بکشی عزیز من مگه دنیا به آخر رسیده .کنکور دادی خب. تازه هنوز هم چیزی مشخص نیست.نقل قول:
دوستان بهتره فعلا کسی واسه خودش رتبه تخمین نزنه چون فکر کنم این کنکور واقعا با بقیه ی کنکور های گذشته فرق اساسی داشتش.
هم نحوهی چیدمان سوالاتش و هم نحوه ی برگزاریش.
من خودم هم خیلی تمرکزم رو از دست داده بودم و نتونستم اونطور که باید آزمون رو بدم.
به حر حال فکر نکنم تو این فروم کسی باشه که از نتیجه ای که گرفته راضی باشه .
تجربه نشون داده هیچ کس (حتی کسی که یک میشه) بعد از کنکور از آزمونی که داده راضی نیست و این یه امر طبیعیه چون انسان همیشه زیاده خواهه
پس سعی کنید اصلا خودتون رو ناراحت نکنید چرا که هنوز زندگی جریان داره:11:
دمت گرم داداش من همه درصدام منفیه !نقل قول:
---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
بچه ها حالم بده ....
چیکار کنم ؟!
بابا کجاش سخت بود منکه 2 سال پیش کنکور دادم همه رو حل کردم ... تا فردا صبح همه رو حل میکنم.. میگی نه..
یه سوال داشتم دوستان این رشته های خاص جریانش چیه؟
تو سایت سنجش نوشته که مهلت انتخاب رشته فقط تا تاریخ 15 تیره.
دوستان از لینک زیر ببینید.
کد:http://srv1000.sanjesh.org/sarborsie/
بله شرایط توی خونه با خود کنکور فرق داره.نقل قول:
منم گند زدم من که به فکر علمی کاربردی هستم
از کچا میفهمین سوال اول حذف شد؟
دمت گرم ! همه میگن فیزیش سخت بود اما منو از بس جو ریاضی گرفت فیزیک رو روهوازدم!نفهمیدم سوالاش چی بود؟نقل قول:
سلام بچه ها. میشه بگید با ای درصدا رتبم حدودا تو منطقه۱ چند میشه؟
ادب:۷۷
عربی:۵۴
دینی:۵۰
زبان:۶۸
ریاضی:۳۴:19:
فیزیک:۶۲
شیمی:۷۰
ما فقط گند نزدیم من که حوزم دانشگاه الزاهرا بودم 60 درصد بچه ها بین ساعت 10 تا 11 برگه هاشون رو دادن
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------
غصه نخورین
بعد از جلسه کنکور، اینایی که با اشک و آه و ... برمیگشتند، بعدا که نتایج اومد از خوشحالی اشک میریختند! این را یکی از بچهها میگفت؛ پارسال هم من چنین صحنههایی را دیدم!
فقط خواستم به همگی خسته نباشید بگم :)
سایت سنجش سوالا و کلید اومده آقای دکترنقل قول:
خوب من سومین بارم بود که کنکور دادم
به نظر من
تفاوت آنچنانی با سال های قبل نداشت .
عمومی ها خیلی بهتر از پارسال بود! حداقل برای من اینطور بود ... با اینکه زبان و گند زدم رسما! ( 42 درصد ! )
اختصاصی هم تغییری نکرده بود به اون صورت که بگیم خیلی سخت بود و ...
درصدا ی من:
ادبیات 61 تا 66
دینی 50 تا 60
عربی 92 تا 95
زبان 80
ریاضی 44
فیزیک50
شیمی 60 تا 62
به نظر منم خیلی سخت بود به خصوص اختصاصیا.
ولی هر سال همه اینو میگن چون شرایط کنکور فزق میکنه
به نظر من که باید یه شخص ثالث بیاد کنکورای امسالو پارسالو تو شرایط یکسان حل کنه. اون نظر یده. (مثل بالایی)
درضمن به نظرتون این درصدا چه رتبه ای تو منطقه 2 میاره؟
فردین جان مرسی هم بابت پیغامت هم بابت جوابی که دادی. واقعا سرعت تاپیک توی این لحظات معادل یک ماه قبل از کنکوره. قبل از کنکور اینقدری که امروز تاپیک جلو رفت پست نداده بودیم . راستش تصمیم گرفتم امروز دیگه نیام با اجازتون چون واقعا تعریفایی که بچه ها میکنن چون چندگانه است یکم استرس رو زیاد میکنه . جو دیروز آرامش بخشتر بود البته به بچه های ریاضیم باید حق داد مهمترین اتفاق یک سال اخیر توی زندگیشون افتاده حق دارن راجبش حرف بزنن. :46:عوضش ما هم فردا بعد ازکنکور میایم سرو صدا و شلوغ کاری:27: دفترچه رشته ریاضی رو دانلود میکنم ایشالا میزنم (اگه وقت کنم البته چون کلی برنامه تفریحی دارم:31:) بچه ها با اجازه همگی تا فردا خداحافظ:11:نقل قول:
آقایون درصد بزارین....
من فقط شیمیو مثل سالای قبل زدم با عربی و ادبیات (البته هنوز که صحیح نکردم ولی حدس میزنم)
دینی که کلا خبری نبوده
زبانم حول و حوش 70
ریاضی فیزیک را که به 80 امید داشتم امید وارم زیر 70 نشه!
من هنوزم جیگر صحیح کردن ندارم
تا فردا هم که یادم میره چی زده بودم!!!!!!!
دقیقا 30 صفحه از ظهر که من رفتم تا حالا :18: (ص 912 رفتم و الان 942) نور جلو سرعت این تاپیک کم میاره امروز
منم درصدامو در آوردم همون طوری زدم که ظهر گفتم عمومی و شیمی 50 (به استثنای ادبیات که 68 زدمش ولی کمتر از چیزی شد که فرکشو! می کردم بقیه شم 52 ، 48 ،50 و شیمی 47) و فیزیک ریاضیم همون 30 (31 و 34) همیشه همین طور بوده...خوبه من که خدا رو شاکرم فکر کنم روزانه ارومیه برسونم شایدم نه! به هر حال خلاصیدم من که رفتم رد کارم حال دارین بعد کنکورم تو تاپیک کنکور پست می دین شماها:13: والا:31:
اینجا یا تجربی نداره یا همشون غش کردن.:21:
2 ساعت رفتم سریال ببینم 12 صفحه اضافه شده ولی دریغ از یک تجربی:31:
واقعا خوش به حال ریاضی ها.این مهندسی نشد اون یکی این شهر نشد اون یکی.ولی بیچاره تجربی ها باید خودشونو هلاک کنن تا بتونن از یه رشته خوب دربیان.
این سوال رو منم دارم همه جای سایت سنجش رو زیر و رو کردم خبری از حذف سوال ندیدم .نقل قول:
لطفا منبع این خبر رو یکی اعلام کنه
مرسی :11:
ميگم بچه ها حالا تكليف اين سوالي كه حذف شده چيه ؟!! شايد اصلا يكي 10 دقيقه فقط رو اين سوال صرف كرده باشه ( گفتم شايد :21:) اونوقت تكليفش چيه ؟ يعني هر چي حل كرده هيچ ؟ اگه انصاف باشه بايد درصد سوالو به همه بچه ها بدن !!! :46:
خیالت تخت باشه که درصدشو بهمون میدن , جدی میگم!نقل قول:
تو 10 دقيقه صرف اون سوال كردي؟؟:31:نقل قول:
کدوم سوال از کدوم درس حذف شده؟
کسی میتونه گزینه 3 و 4 سوال 225 رو توجیه کنه؟
سوال اول درس ریاضینقل قول:
کدوم سوال از کدوم درس حذف شده؟
گویا سوال 101
درصدای من:
ادب 48
عرب 45
دین 32 ! «عاقبت اطمینان بی جا»
زبان 40
ریاضی 34
فیزیک 5 !!!
شیمی 40
کسی میتونه تخمین بزنه؟
از 8000 کمتر میشم؟
گفتم شايد !!! :31:نقل قول:
این کنکور خیلی چیز کوفتیه ! گفتیم کنکورو میدیم راحت میشیم ولی قرار نیست مارو ول کنه چون از صبح سردرد وحشتناکی گرفتم و تو اختصاصی ها اصلآ نمیتونستم رو سوالا تمرکز کنم ! بعد از ظهر هم اومدم سه ساعت خوابیدم ولی سردردم اصلآ بهتر نشده ! تازه دیشبم یک ساعتم نخوابیدم ...
چیه این کنکور ؟ !!! :2:
درصدای تقریبی من
ادبیات 60
عربی 75
دینی 60
زبان 78
ریاضی 44!!
فیزیک 50!!
شیمی 55
البته هر کدوم از درس ها امکان داره تا 10 درصد بیشتر یا کمتر بشه ....
چی فک میکردیم و چی شد .... بدبخت شدم رفت
درسخون ترین کسی که میشناسم تو سنجش سوم 300 کشوری شد ریاضی 55 و فیزیک 65 زده .
واقعا الان که دارم اینا رو میخونم و میبینم کنکور سخت بوده خیلی حالم بهتره.آخه فکر میکردم من بد دادم.بچه ها من هیچ کدوم از سوالای دین و زندگه وعربی را با اطمینان نزدم.میخوام بدونم کسایی که کلید را دیدند سوالای این 2 تا درس را پیچونده بودند یا نه؟؟؟؟آخه خودم جرئت دیدن ندارم
اخ گفتي!! حالا ول هم نميكنن هي از ادم ميپرسن!!:41:نقل قول:
ادم روش هم نميشه كه بگه چه گندي زده...شبيه عالم برزخه!!:31:
دینی اکثراً کنایی بود! ولی عربیش نه زیاد.نقل قول:
توی عربی تله کم داشت ولی تو دینی 7-8 تایی بود:27:
خوش بختانه زیاد نپیچونده بودند. سئوالا واضح بودن در عمومیها.نقل قول:
من فکر میکردم ریاضی رو منفی میزنم اما الان که نگاه کردم دیدم شاید یه 10 یا 15 درصدی زده باشم که در نوبه خودش عالیه!
فیزیک هم شاید 20 یا 30 باشه. شیمی 30 یا 40. عمومیا تقریبا دور و بر 50 هستند.
امیدی به آزاد تراز 6800 هست؟نقل قول:
البته فیزیکشو 50 میزنم.
آره واقعا یکی از بدترین چیزهایی این کنکور این انتظاراتیه که والدین از بچشون دارند. خب پدر من مادر من انتظار بیش از حد از فرزند گلتون نداشته باشید ...واقعا این سرزنش ها هم معضلی است واسه ی بچه های کنکوری :13:نقل قول:
همه گفتن ریاضی سخت بود ولی درصدا 50 / 60
انصافا این خراب کردنه !!!!