این مشکل قطعی که کلی هست،ما هم که مخابرات هستیم قطعی نسبتا زیاد شده:n24:نقل قول:
برای برداشتن لیمیت نرم افزاری 2کار میشه کرد
1-راه آسونتر->داشتن پارتی در پشتیبانی و برداشتن محدودیت:n02:
2-راه سخت تر->ه.ک. isp و دسترسی به نرم افزار اکانتینگ!
Printable View
این مشکل قطعی که کلی هست،ما هم که مخابرات هستیم قطعی نسبتا زیاد شده:n24:نقل قول:
برای برداشتن لیمیت نرم افزاری 2کار میشه کرد
1-راه آسونتر->داشتن پارتی در پشتیبانی و برداشتن محدودیت:n02:
2-راه سخت تر->ه.ک. isp و دسترسی به نرم افزار اکانتینگ!
پس هیچی :)))نقل قول:
اما 512 باید رو 64 باشه نه روی 40
دوستان عزیز این دو تا path ping هست که از یه سرور wow گرفتم..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینطور که در عکس مشاهده میکنین:
1- کانکت شدن به مودم بدون پکت لاست!
2- کانکت شدن به سرور آسیاتک ( که در خراسان رضوی هست!!!:n13: چراییش رو خدا میدونه) بدون پکت لاست و با پینگ نسبتا خوب!
3- کانکت شدن به یه سرور در کالیفرنیا با پینگ عالی و بدون پکت لاست!
4- برگشت اطلاعات به یه سرور در ایران ( که در استان اصفهان یا یزد هست البته این دقیق مشخص نیست چون آی پی رو درست نشد تریس کنی) با پینگ عالی و بدون پکت لاست!
5 و 6 و 7 آی پی های مخابرات استان فارس هست که نت دیگه از اینجا نابود میشه با پینگ افتضاح و پکت لاست افتضاح!!!!!
در این 2 تا تریس جالبیش اینه که 150 ms طول میکشه تا فایل به آمریکا بره و به فارس برگرده و 150 ms طول میکشه تا مخابرات فارس نصفه و نیمه فایل رو بیاره در خونه ما!!!!!:n08:کلا این مشکل به نظر میرسه نه مشکل کلی و نه مشکل شرکت زیرساخت میباشد بلکه گندکاری شرکت مخابرات استان فارس هست!!!!
ممنون میشم دوستان با شرکت هایی غیر از آسیاتک هم از این آی پی من یه pathping بگیرن و بذاران تا دقیقا مشخص شه!!!
یعنی تو روحشون هر چی مودم را خاموش روشن میکنم کانکت نمیشه!خوب باز وایمکس ایرانسل دارم! با تعرفه ازاد
تا فردا بعد از ظهر هم ممکنه مشکل ادامه داشته باشه!
نقل قول:
اسیا تک
ای ملت اگر برای سیسیکم میخواهید اصلا از این مخابرات نگیرید که اعصابتون داغون میشه . همش تایم اوته . دهن من سرویس شده به خدا . مخابرات فقط نامحدودش خوبه بقیه رو بریز سطل آشغال
خدا رو شکر فرار کردم از آسیاتک ....
تو روح اسیاتک 12 ساعته که قطع هست! فکر نکنم تا 12 ساعت دیگه هم درست بشه!
هر چی هم مودمو خاموش روشن کردم وصل نشد که نشد!
داش سعید مال دوست منم قطعه... مرکز فیاض بخش... پشتیبانی بهش گفته تا فردا درست نمیشه....نقل قول:
-----------------------------
دوستان دکمه تشکر من کلا قیبش زده... هیچ پستی نمیشه تشکر کزد ...
اره اگه وایمکس ایرانسل نداشتم که دهنشون را سرویس کرده بودم!نقل قول:
برای بعضی ها وصله شانس ما خودش قطع شد وصل هم نشد!
اینجور که به من گفتن فکر نکنم یکشنبه هم وصل بشه!
کلا هر سال این موقع مشکل دارند!
دکمه تشکر برای من وجود داره!
سلام دوستان . من میخوام نامحدود 512 مخابرات بگیرم . پست ها رو که خوندم دیدم بچه ها میگن پینگش پایینه ، تایم اوت میکنه . میخواستم بپرسم چه اتفاقی میافته وقتی پینگش پایین باشه ؟ سرعت وبگردی کم میشه یا سرعت دانلود ؟ یا اینکه نمیشه باهاش بازی آنلاین کرد ؟
کلا بازی نمیکنم من . 2 تا کاربر هستیم تو خونه که فقط وبگردی میکنیم و فیلم دانلود میکنیم . بگیرم این سرویس رو یا نه ؟
در مورد محدودیت نرم افزاری هم یه چیزایی خوندم . چه نرم افزارهایی رو نمیشه استفاده کرد با نامحدود مخابرات ؟ تورنت و ای دی ام بازه ؟
راستی مرکز مخابراتم هم ابوذر هست .
امروز تلفن وصل شد و رانژه پریده بود ... دستشون درد نکنه به این سریعی قطعش کردن.
اقا کمک ! من با ایرانسل الان وصل میشم.نمیتونه سایت بیست نت رو باز کنه و همش توی لودینگ اولش که یه خط سبز هست میمونه ...
راهی نداره ؟! حوصله ندارم برم کافی نت :n02:
توی ولگردی2 چیز مهمه ... پینگ و تک کانکشن خوب .... تجربه خودم نشون داده تک کانکشن خیلی خیلی توو ولگردی مهمه ... حتی از پینگ مهمتره .... البته پینگ 200 تا 300 خوبه ( حداقل واسه ما ) البته نباید تایم اوت داشته باشه... تایم اوت دشمن اینترنته ....نقل قول:
مخابرات تایم اوتش زیاده .... مخابرات که با IDM سرعت همون واقعی هست ... با کانکشن زیاد ... اما در مورد تورنت که دیگه کسی با نر افزار خود تورنت نمیدانلوده.. نمیصرفه... باید یه آپلود سنتر خوب ( مستقیم کردن لینک ) واسه تورنت پیدا کنی....
پدیده جدید در امر گ*شادی مخابرات
مرکز مخابرات مدرس میگه از سال 86 تا الان بیش از 10 باز خط شما جمع اوری و رانژه شده دیگه برات جمع اوری نمیکنیم!جمع اوری هم کنیم جای
دیگه ای بجر اسیاتک رانزه نمیکنه!
من برم کجا ازشون شکایت کنم دهنشون را س*رویس کنم؟!
من به ترتیب امین نت-صبانت-شاتل-اسیاتک داشتم! با رانژه و جمع اوری هم حساب کنن 8 بار بیشتر نمیشه!
22 ساعت گذشته اسیاتک هنوز قطعه!
همین الان ز زدم به یکی از اشناهام ک تو اسیا تک هست گفت دارن اسیاتک رو از مخابرات جدا میکنن واسه همین مشکل پیش اومده
و گفت 3-4 روز ماکسیمم تمومه انتقالشون و درست میشه
ای بیشرف ها 3 4 روز ! یونشون را پاره میکنم!نقل قول:
من که الان زنگ زدم طرف تعجب کرد 22 ساعته قطع هستم! میگفت نه مرکزت مشکل داره نه ما! دروغ میگن مثل سگ! میگه نه مرکزت مشکل داره نه ما! شمتارتو اعلام میکنیم ببینیم چه مشکلی دارید!:n21:
خدا پدرت بیامرزه که اینجور پیگیری من بازی آنلاین می زنم نصف و نیمه می تونم مشکلتایم اوت فقط پهنای باند هست چون یکساعت قبل افطار تا یکساعت بعدش حتی یک تایم اوت ندارم ولی بعدش می شه یه خط در میوننقل قول:
اخه من قطعی کم دارم روزی 1-2 ساعتنقل قول:
بیشتر پک لاسته
ممنون دادا . تورنت البته خیلی استفاده نمیکنم . همون IDM تنها مورد استفادم هست . حالا به نظرت بگیرم 512 بیست نت رو یا نه ؟ الان مشکل خاصی داره ؟نقل قول:
کلا نت شیراز همینه .... بچه ها که از مخابرات مینالن اما واسه دانلود خوبه... واسه ولگردی هم کارتو راه میندازه ....نقل قول:
ممنون :n01: ای دکمه تشکر من نیستش . thanks anywaysنقل قول:
خوب منم امروز برای بیست نت خط رو ثبت کردم.امیدوارم زود وصل بشه که تحمل بی اینترنتی دیگه ندارم...
الان سرعت با این ایرانسل روی 10-12 هست ... ولی دانلودش تا 35 هم میره ...
مثل اینکه ثبض های تلفن جدیدا یک ماهه میاد .. خیلی خوب شد ... دیگه هر ماه میشه تعرفه رو عوض کرد.
سلامنقل قول:
خسته نباشید .
میشه
اموزش بدهید چطوری این pathping رو تقسیر کنیم ؟ :n08:
پینگ هم اکنون ما با صبانت
شکایت جهت عدم جمع اوری خطم از طرف مرکز مخابرات به اداره بازرسی مخابرات ارسال شد!
قانون جدید برای خودشون وضع می کنند! بیش از 10 بار رانژه و جمع اوری کردی دیگه جمع آوری نمیکنیم!
در صورتی که از 4 تا شرکت بیشتر اینترنت نداشتم!
پینگ اسیاتِک هم اکنون!
نقل قول:
مال من اینقدر داغون نیست دیگه!!
اسیاتک الان!!!
همیشه که اونقدر پینگ بالانیست شکار لحظه ها هست بعضی مواقع افتضاح میشه!الان خوبه حدود 200 250هست و بدون تایم اوتنقل قول:
سلام به دوستای شیرازی
ببخشید سوالمو اینجا میپرسم ممنون میشم کسی کمک کنه...
ترم تابستونه شیراز گرفتم برای درس خوندن دنبال یه کتابخونه میگردم ممنون میشم اگه کسی میدونه نزدیک ترین کتابخونه به لشگری کجاس به من بگه
پ خ لطفا
با تشکر
یعنی چی چطور تفسیرش کنیم؟؟؟نقل قول:
منظورم اینه که توضیحی بدهید این pathping چی هست ؟ و این پارامترهایی که داخلش هست یعنی چی ؟نقل قول:
ممنون
آها....:n02:نقل قول:
خب ببین دوست عزیز path ping همون پینگه اما بسیار دقیق تر...و به شما توضیح میده که کجای کار مشکل داره!! شما وقتی روی یه لینک کلیک میکنین و یه سایت براتون میاد بالا چند مرحله اتفاق میفته..که شامل اینا میشه:
1- اطلاعات از پی سی به مودم ارسال میشه.
2- اطلاعات از مودم به سرور اون شرکتی که ازش نت میگیرین (همون DNS server) فرستاده میشه.
3- سرور شرکت اطلاعات رو به سروری که هاست اون سایت روش هست ارسال میکنه.
4-هاست اطلاعات رو به دی ان اس بر میگردونه.
5- دی ان اس اطلاعات رو به مودم شما میده و مودم شما به پی سی!!!
حالا کاری که path ping میکنه اینه که به جا اینکه همه این کارا رو انجام بده و پینگ کلیش رو نشونتون بده میاد مرحله به مرحله رو چک میکنه و پینگ و packet lost ها رو جدا به جدا نشون میده!!!
مزیتش چیه؟؟؟ مثلا اگه پینگ بین شما تا مودم بالا 2 ms بود یه مشکلی توی کابل کانکت شما به مودم هست!!!
یا مثلا اگه پینگ و پکت لاست بین مودم تا دی انس اس سرور بود مشکل از شرکت ارائه دهنده نت یا از مودم تا مرکز مخابرات هست ( یا خود مرکز مخابرات)
ولی مثلا اگه پینگ و پکت لاست از بعد از سرور دی ان اس تا قبل از سرور خارجی وجود داشت یعنی نت کشوری نابود شده...:n02:
چیزای دیگه هم میشه فهمید مثلا اگه تا قبل از سرور خارجی همه چی خوبه و بعد در برگشت مشکلی پیش میاد امکان داره مشکل از خود سرور خارجی باشه!!!
حالا چه جوری 7...8 تا سرور رو ببینی کجاس؟؟؟ این خیلی آسونه کافیه شماره آی پی رو توی گوگل سرچ کنی...بت میگه اون آی پی ماله کدوم شرکت و در کجای جهان قرار داره..
وقتی پکت لاست میگیری گزینه اول پینگ اون مرحله گزینه دوم و سوم پکت لاست و گزینه چهارم آی پی سرور مورد نظر هست!!!
توجه داشته باش که خط یک که همون آی پی 192.168.1.1 هست همیشه مودم تو هست!!
سوال دیگه ای داشتی در خدمتم!:n06:
ویرایش: این یه نمونه path ping از یه سرور بازی wow:
آقا آیپی باتل نت 2 برا سرور های استارکرافت 2 چجوری به دست بیارم
سه چهار روزه وضعیت پینگ خیلی خراب شده 4 خط ریپلی داره 5 خط تایم اوت داره
این آیپی سرورهای استار کرافت:نقل قول:
The Americas
12.129.202.154
63.240.104.93
Europe
195.12.232.102
195.12.232.70
Korea and Taiwan
211.234.110.1
Southeast Asia
202.9.67.254
از بچه های مخابرات کسی افزایش سرعت نداشته؟
از امروز صبح 16 کیلوبایت اومده روی سرعت من
du meter قبلا 106 نشون میداد امروز 122
ولی پینگ همون آشغالی که بود هست هنوز
1 مگ نا محدود
نقل قول:
روش جالبیه ... اما مشکلش اینکه که به روتری برسه که کامل تایم اوت داره کامل trace تمووم میشه ... مثلا مال من نرسیده تهران trace قطع شد ... :n02:
دوستانی که مخابرات دارن پینگشون معمولا با 4.2.2.4 چنده و مرکز مخابراتیشون را هم اعلام کنن لطفا!نقل قول:
اساتک امروز پینگش خوب شد البته شاید موقتی باشه!
امروز زدن تو کار دیسکانکت شده 3 4 بار دیسکانکت شدم!
دیروز ساعت 12:40 دقیقه ظهر مخابرات رو درخواست دادم.امروز ساعت 11:50 دقیقه SMS اومد که رانژه شده.کمتر از 24 ساعت !! ( اونو قت بری یه شرکت دیگه میگه سیم رانژه نداریم )ولـــی چراغ ADSL روشن نشد,تماس گرفتم با پشتیبانی و قضیه رو گفتم.گفت توی رانژه شدن مشکلی پیش اومده احتمالا.چک میکنم خبر میدم.حالا خودم تماس بگیرم باز یا منتظر بمونم.10 دقیقه پیش !! ( ساعت 2:40 - ببین چه با شعورن ! ماه رمضون این موقع ) تماس گرفتن که بیایم براتون تنظیمات مودم انجام بدیم.گفتم نه .. تازه با پشتیبانی تماس گرفتم و گفتم رانژه نشده.. گفت پس خدافط... حالا توی پنل سایت زده از امروز adsl شروع میشه و خط رانژه نشده و روزی که داره کم میشه .. یه سوال : توی سایت زده بود هزینه این دوره 40 تومن .. ولی 512 که 33 تومن هست.. یعنی 7 تومن هزینه رانژه زده به حساب ؟
امروز رفتمر مرکز مخابرات مدرس خیلی شلوغ بود کلی هم دم و دستگاه اورده بودن فک کنم دارن یه کارهایی میکنن
این قطعی ها هم برای اینکه دارن تجهیزات رو عوض میکنن
من قبل عید 150 بود بعد عید شد 220-250 این روزا 300-350
با تایم اوت فوقالعاده زیاد
دادا مال من 10 ساعته وصل شدنقل قول:
اینم تا بعدازظهر درست میشه احتمالا
داداش مرکز شما خلوته مال ما خرکی شلوغ مسخره دستغیبه !! سرعتت اینه که نوشتی ؟ مگه سرویست چیه ؟ (O_o)هنوز که وصل نشده ...