نقل قول:
احتمالا ازV P N استفاده میکنند و زمان تست هم با IP کشور آمریکا بوده که اسم ISP رو تغییر داده به ISP اآمرکایی:31::31::31:
Printable View
نقل قول:
احتمالا ازV P N استفاده میکنند و زمان تست هم با IP کشور آمریکا بوده که اسم ISP رو تغییر داده به ISP اآمرکایی:31::31::31:
نه از ساعت 1 تا 7 صبح رایگانه.نقل قول:
شما دانلودت را میزاری برای شب ها.
روزها با اینترنت چیکار میکنی؟
هر کاری که با اینترنت انجام بدی و اطلاعات رد بدل کنه جزء ترافیک شما حساب میشود.
همون طورکه دوستم آقای Blackhero اشاره کرد من این مودم و همین مدل رو استفاده میکنم هیچ مشکلی نداره...!نقل قول:
استفاده شب اول :d :
930 M/b
البته از ساعت 3 تا 7 چون شب اول بود خواب موندم :))
میشه چند تا سایت دانلود فیلم با لینک مستقیم معرفی کنید ؟
سایت برا دریافت فیلم زیاده. ولی بیشتر راپید شر هست و تا اکانت نداشته باشی نمیتونی اینهمه دانلود کنی.چون راپید شر بدون اکانت سرعت دانلودت از 50 و دیگه خونه پرش از 55 بالاتر نمیره.من چند وقتی هست سرعت دانلود رو 50 هست. ولی فک کنم بعد یک ساعت سرعت کم میشه. چون دیشب فقط 672 مگ دان کرده. و فیلمه رو پارت آخرشو کامل نگرفته: دی امشب دوباره باید برم دان کنم. راستی کسی میدونه چجوری باید اکانت راپید گرفت؟ قیمتش چنده؟
بیشترین مقدار دانلودمم از راپیدشر تو یک شب 970 مگ بود اونم چند هفته پیش.امروزم باید برم پول بریزم برا شاتل. جمعه هم تموم میشه مدت این ماهش.
این دوره دومین دوره هست که دارم استفاده میکنم و تا الان 43 گیگ تو هارد چیزی دارم که از اینترنت دانلود کردم. البته حدودا پنج گیگ هم چیزی دان کردم و به درد نمیخورده و پاک کردم.
این 930 چیه؟نقل قول:
از خود همین انجمن میتونی دانلود کنی کارش هم درسته....
برو تو تاپیک راپید شیر الان توضیح دادم...نقل قول:
من چون وی پی ان دارم و آی پی من مال آمریکاست اما اگر بخوام فعالش میکنم.نقل قول:
930 MBنقل قول:
فیلم و نرم افزار
هر کار کردم نمیشه عکس مصرفم رو بزارم
به جای ---------- پی سی نت دات آی آر بزارید.کد:http://www.---------/images/wwkw.jpg
روز ها دانلودم کمه یعنی در حد 10 مگ اما این جوری که میگی درست در میآدنقل قول:
سرعتت رو کم نمیکنه؟؟؟از چه سرعتی استفاده میکنی؟؟نقل قول:
اکو 512نقل قول:
یه چیزه جالب بگم بهت ببین وقتی وی پی ان فعاله سرعتم بالاتره و حتی یه سری امککانات در هر سایت برام بیشتره
چون آی پی آمریکاست
اما سرعت دانلود یه کم میاد پایین مثلا میشه 52-53
نقل قول:
من يه سايت بهتون معرفي ميكنم كه نيازي به اكانت نداره.
قابليت رزيوم داره
سرعت دانلود هم بالا هستش.
خدمت دوستان:
[PHP]http://www.film2009.com/[/PHP]
منم هم به جمع شاتل 512 دارها اضافه شدم! (اشکال کانکت نشدن هم از خودشون بود)
اینم تست سرعت
سه شنبه ، ساعت 15:00
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارک باشه:11:نقل قول:
سرعتت هم عالیه:8: و همینطور پینگ
بورو خوش باش و حالشا ببر:31:
آقا این اعداد و ارقام چیه ما سر در نمیاریم ؟؟
خوبه یا باید بریم دعوا ؟:21:
512-eco
برای ECO 512 این سرعت واقعا کمه البته این تست ها ملاک نیستند شما یه فایل لینک مستقیم رو با دانلود منیجر دانلود کن سرعت باید بین 60-70 باشه
پینگ همگی خیلی با لاست....:31:
اکو 128:
دور و بر 60 بالا و پایین میشهنقل قول:
دوستم نداگستر داره میگه روزا با 90 دانلود میکنم !
قضیه چیه ؟؟!!:blink:
60 خوبه دیگه !
اونا رو بیخیال موقتیه در ضمن نوسانشون هم از شاتل بیشتره
شبها رایگانه یعنی از محدودیت حجمیم کم نمیشه؟ چون من 3 gig گرفتم.
نقل قول:از من به شما نصيحت يه اكانت رپيدشير بگير جون خودتو راحت كنکد:www.downloads.ir
موفق باشيد
سلام دوستان عزیز .میخواستم ببینم کسی هست از اشرفی اصفهانی سرویس شاتل ECO512 رو گرفته؟
راضی هست؟ممنون میشم راهنماییم کنید
چطوری با اکانت فری رپید با سرعت 60 تا دانلود می کنید؟
سلام امروز رفتم شاتل برای سرویس بالای 128 پرسیدم. گفت چیز خاصی نمیخواد. فقط یک گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه. و یا یک برگه درخواست از شرکت و یا هتلی جایی که مهر اون شرکت پاش باشه.
نقل قول:
شما يه كوچولو بايد بري دعوا :32:
يعني در حد شاخ و شونه نه بيشتر. :3:
سرعت دانلود رو بايد 0.18 حداقل نشون بده.
من فكر ميكنم خطت نويز داشته باشه يا دستگاه تلفني چيزي به خط ADSL وصله.
خیر از ساعت 1 تا 7 صبح ترافیک مصرفی رایگان هستنقل قول:
یه مدت سرعت دانلود از راپید بدون اکانت محدود بود ولی الان درست شدهنقل قول:
بله درستهنقل قول:
پسر 128 به این خوبی....! 512 میخای چیکار....نقل قول:
امروز زنگ زدم پشتیبانی دستور IPCONFIG رو برام تلفظ میکرد...مادرجان!
I مثل ایران P مثل پروانه C مثل کت O مثل اورنج N مثل نگین F مثل فرشته I مثل ایران G مثل گوگل....مااادر جان...!
کجای اشرفی؟!:دی اشرفی اصفهانی از شمال غرب شروع میشه تا خود آزادی و غرب! :27:نقل قول:
من بیشتر از یک سال هست که eco 128 را دارم و کاملا راضیم...
اطراف میدان پونک (تیراژه)
سلام...
بلاخره زنگ زدم شاتل - یک سرویس 512 سفارش دادم گفتن کپی جواز کسب هم قبوله که پیک فرستاد گرفت!
شما که شاتل دارین 1. از زمان ارسال اولین مدرک چقدر طول میدن تا وصل بشه ؟
2. کارشناسه گفت سرعت دانلودت 8/1 سرعت 512 هست !! راست می گه یعنی سرعت دانلود 64 k می شه ؟
شما واقعا سرعت دانلودتون چقدر هست؟
3. منظور از این جمله چیست؟ : ( ترافيك مصرف شده كاربران سرويسهاي اقتصادي ECO بين ساعت 1 تا 7 بامداد در تمامي روزهاي هفته رايگان است (به شرط تمام نشدن سقف ترافيك مجاز مصرفي).
یعنی چی ؟ یعنی از ساعت 1 تا 7 جزو اون یک گیگ حساب نمیشه ؟ پس به شرط تمام نشدن سقف ترافیک مجاز یعنی چی ؟ ببخشید من چون وارد نیستم می پرسم واسه شما پیش پا افتاده است البته!
مرسی...
کجای اسپید تست میشه فهمید سرعت چقدره؟
میشه بگین؟
نقل قول:
سلام
1- خودشون میگن بعد از اینکه مدارک را کامل کردی و پول را پرداخت کردی 1 هفته تا 10 روز طول میکشه! برای من 10 روز طول کشید
2- درسته سرعت دانلود برای eco-512 باید 64 باشه ولی بین 60 تا 70 میچرخه. برای خود من 62 ثابت هست
3-یعنی شبها از 1 تا 7 رایگانه به شرط اینکه اون ترافیک اصلی تمام نشده باشه مثلا برای سرویس های اکو 1 ماهه ترافیک 3 گیگ هست و برای سرویس های اکو 3 ماهه ترافیک 5 گیگ هست و .....
به عبارتی اگه شما eco-512 یک ماهه خریدی و اون 3 گیگ ترافیک را تمام کردی دیگه شبها وصل نمیشه!
باید جوری تنظیم کنی که ترافیکت زودتر تمام نشه یا اینکه اضافه نیاری:46:
دیشب رکورد زدم توی دانلودم 1378 مگ ....
ممنون ولی چه فرقی داره ؟ من از سایتنقل قول:واسه مستقیم کردن لینکای رپید استفاده میکنم . نه نیاز به ثبت نام داره نه دعوتنامه نه مسخره بازیهای رپیدباز... فقط یه مشکل داره که مدت دار نیست یعنی بلافاصله که تبدیل کرد باید دانلود کنی...کد:http://shot.rewaz.co.cc
راستی... دیشب 40 مگ از دستم رفت... نامردا من فکر کردم شبانه رایگان که از 1:05 شروع میشه تا 7:05 هم ادامه داره اونوقت تا 7:02 داشتم دانلود میکردم بعد زدم تو سایت دیدم 40 مگ از اعتبارم کم شد... مواظب باشین ها از 1:05 شروع میشه تا حدود 6:55
:10:
دیشب خواب موندم 5 بیدار شدم تا 7 - ولی بازم 450 مگ دانلود کردم:46:
چند روزه چراغ استاتوس ای دی اس ال مودمم خاموش میشه و اینترنت قطع میشه وقتی مودم رو خاموش روشن میکنم درست میشه زنگ زدم پشتیبانی گفت مال نویز خطتونه بهش گفتم اسپلیتر دارم و قبلا" 9 ماه از یه شرکت دیگه اشتراک گرفته بودم چرا توی اون 9 ماه اینجور نشد بازم گفت مشکل از نویزه ! من چیکار کنم با این قطع و وصلی ؟ هر شب کلی فایل میزارم واسه دانلود صبح که بیدار میشم میبینم اینترنت قط شده بجا 400 مگ دانلود 10 مگ بیشتر دانلود نشده :41:
مرکز مخابراتی ما شبها به دلیل اینکه افراد زیادی همزمان دانلود می کنند و همچنین فروش بیش از حد مجاز شاتل بنده با افت شدید سرعت و قطعی زیاد مواجه ام.با شاتل در تهران و نمایندگی شهرستان هم تماس می گیرم،توجیه می کنن که شما سرعت خود را باید صبحها بسنجید و شبها به دلیل افزایش دانلود ها افت پیدا می کند.من هم جواب می دهم سرعت شما در شب و صبح نباید فرقی بکند و تا هفته پیش هم چنین مشکلی نبود.
ببخشید دوستان مشکل سایت شاتل با ترافیک مصرفی درسته شده یا نه؟؟
بچه ها چقدر طول میکشه بعد تموم شدن سرویس خط از رانژه در بیاد؟؟چون من میخوام برم مسافرت میگم بهتره که بعد از مسافرت اومدن شارژش کنم
خیلی فرق داره عزیز.نقل قول:
شما با خرید یک اکانت (قیمت بدون پوبنت بین 5 تا 7 تومن) دیگه دردسر مستقیم کردن فایل ها با این سایت های مستقیم کننده را نداری.
مثلا من خودم حدود 10-15 گیگ فایل میزارم توی صف دانلود IDM توی 10-15 روز خودشون دانلود میشن.بدون اینکه همش دنبال این باشم که لینک ها با این سایت ها مستقیم کنم و دانلود کنم.
به نظر من کلا ارزشش را داره.
شما با تهیه یک اکانت و کمی فعالیت(2 ساعت در روز) راحت میتونید پوینت جمع کنید و در ماه بین 3 تا 4 تا اکانت مجانی بسازید.(البته بستگی به تعداد فایلی که داخل اکانتت آپلود میکنی و تعداد دانلود هایی که از لینک هات میشه میتونی بیشتر هم بسازی که بستگی به فعالیت خودت دارد)
اینطوری هم اکانت ماه بعدت رایگان در میاد هم میتونی میتونی اکانت اینترنتت را شارژ کنی.:21: