همچنان سردرگم در مورد كتابي براي رياضي تجربي ...رمزينه هم يه خبر زده بود كه مهندس مهربان يه كتاب جامع تجربي داره مينويسه كه شايد به نوه هامون برسه ...
واس رياضي 2 گاج چطوره ...حجمش زياد بودا ...ولي باحال به نظر ميومد ...خوشمان امده بود ...
همچنان سردرگم در مورد كتابي براي رياضي تجربي ...رمزينه هم يه خبر زده بود كه مهندس مهربان يه كتاب جامع تجربي داره مينويسه كه شايد به نوه هامون برسه ...
واس رياضي 2 گاج چطوره ...حجمش زياد بودا ...ولي باحال به نظر ميومد ...خوشمان امده بود ...
ریاضی پایه گاما بخرین
خیلی خوبه:5:نقل قول:
این میکروبانک مثل ابنکه کتاب خاصی هست!نقل قول:
رفتیم کلاس یارو گفت اقا دیفرانسیل میکرو بانک سال ۸۴ رو کار می کنیم!
بابا یکی به سوال منم جواب بده!
نظرتون در رابطه با فیدیک پایه و پیش جدید گاج چیه؟
لامصب بچه های سال بالایی چند روز دیگه کنکور دارن ، همشون غیبشون زده تاپیک رو هواست : دیشاید دهقان داشته باشه ... :دی برای دیف من تعریف یه کتاب رو زیاد شنیدم ، رمزینه تالیف مهندس مهربان ! دیدیش ؟نقل قول:اتفاقا دیروز کتاب فروشی بودم ، ریاضی 2 رو هم دیدم ، اما چون اکثر مطالبش توی حسابان ما تکرار شده ( بجز لگاریتم ) واسه همین نخریدمش : دینقل قول:دیروز فیزیک پایه گاج رو خریدم ، اول کتاب نوشته تستای این کتاب از سال فلان هست تا سال 85 ! چاپ 91 هم بود ...کتاب خیلی خوبی به نظر میرسه ، اما تستاش واسه 5 سال گذشته هستنقل قول:
نقل قول:
يه كمي اين خيلي خوبه رو ميشكافي ؟:31: خودت استفاده كردي يعني؟ يه خرده توضيحات بدي من زود ملتفت ميشم :31:
آره کتاب خیلی خوبی هست .. اکثر تست هاش تالیفی و جوندار هستندنقل قول:
این میکروبانک مثل ابنکه کتاب خاصی هست!
رفتیم کلاس یارو گفت اقا دیفرانسیل میکرو بانک سال ۸۴ رو کار می کنیم!
متاسفانه این کتاب دیگه چاپ نمیشه :(
ممد رفتی اونورا میتونی بپرسی ازش ؟ دمت گرم : دینقل قول:
شاید دهقان داشته باشه ... :دی برای حسابان من تعریف یه کتاب رو زیاد شنیدم ، رمزینه تالیف مهندس مهربان ! دیدیش ؟
آره دیدمش ولی خوشم نیومد . اکثرش آموزش هست و تستاش کمن !
____
امیدوارم زیاد دیف رو تغییر ندن چون مجبورم کتاب جدید بگیرم :19:
تو نقل قول نوشته حسابان ، منظورم دیف ، ادیت کردم ...نقل قول:
کلا کتاب های رمزینه همشون اینجورین ، کلی آموزش دارن بعد آخرش 20-25 تا تست ! ( البته فیزیکش اینجوری بود )
فردا صبح میخوام برم مدرسه ، یه سر به دهقان هم میزنم : دی
ریاضیات تجربی خیلی سبز رو دیدی ؟نقل قول:
من تعریفشو زیاد شنیدم ...
در مورد اين كتاب حرفاي ضد و نقيض خيلي زياده ...يكي ميگه بهترين كتاب دنيا يكي ميگه اصلا كنكوري نيست و خارج زده ...منم كه پا ندارم برم الان كتابو كتاب فروشي ورق بزنم ...نميدونم چرا انقدر حس رياضي خوندن الان تو منه :31:نقل قول:
ولي خوب اخرش يا جامع خيلي سبز رو بايد گرفت يا مهر ماه ...ولي خوب جز كتاب جامع يه گوشه چشم هايي هم به گاج دارم كه الان نظر خواهي كردم :12:
این معلم گفت من دارم می دم کپی کنین!ولی سوال اینه که اگه خوبه گاج خودش دیگه چرا چاپ نمی کنه؟!نقل قول:
در مورد فیزیک پایه هم فک کنم قدیمیو خریدی،عکس انیشتین هست رو جلدش؟
چون تو جدید تستای جدید اضافه کرده
برای من عکس دکتر حسابی روش هست ! چیکار کنم الان ؟ تستای جدید یعنی تستای چه سالی ؟نقل قول:
اون قدیمیه بتونی اگه برگردون!نقل قول:
اینی که من دیدم چند تا تغییر عمده داشت.
تستای فسیل به کلی حدف شده به جاش سوالات کنکور های جدید اضافه شده (تا ۹۰ موجوده)خارج کشور اینا داره.
در کل تستاش کم شده.
ولی مفید.
دینامیک و سینماتیک اضافه شده.
کلا خیلی خوب شده ولی مثل اینکه متاسفاته فعلا پاسخنامه نداره
از کجا میدونی ؟نقل قول:
اینی که من دارم چاپ 91 ئـه !
دوستان شما که الان کتاب میگیرین احتمال نمیدین که قراره کتاب های درسی عوض بشه ؟
:31:......نقل قول:
دوستان کسی کتاب ده استاد یا رمزینه ریاضیات پایه و حسابان رو داره ؟ آموزش داره یا فقط تست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون تو سایت گاج هست +خودم کتاب رو دیدم.نقل قول:
یک نگاه به سایت گاح بندازی میبینی
امروز یه نفر یه حرف جالبی زد گفت از دبی کتاب کنکور میخره اونجا ارزون تره
واقعا خنده داره بچه ها یه وقت همچین کاری نکنینا هیچ کتاب خارجی ربطی به کنکور ایران نداره
هر دوتاشون فقط تست و پاسخنامه هستن !نقل قول:
مگه رمزینه ریاضیات پایه هم داره ؟ تالیف مهندس مهربان ؟نقل قول:
ریاضی پایه داره گفتم فقط تست هست . مولفش رو نمیدونم به احتمال زیاد همون هست !نقل قول:
10 استاد به نظرم عالی بود !
من برای پایه یه گاج سفید حسابان دارم ، ریاضی 2 اکثرا توش تکرار شده ، واسه آمار و جبر و هندسه هم کتاب دارم کافیه ؟نقل قول:
لینک سوالات رو کسی نداره ؟
آره واسه ریاضی گاج سفید من شنیدم خیلی خوبه .نقل قول:
من دور دنیا در 4 ساعت گاج رو گرفتم پاسخنامه ریاضیش عالی بود یعنی خودش یه درسنامه بود ( الان میگی چه ربطی داره ) اگه مولفش یکی باشه خیلی خوبه !
این یعنی چی ؟ یعنی واسه اینا گاج سفید داری ؟نقل قول:
واسه آمار و جبر و هندسه هم کتاب دارم کافیه
آره ، واسه اینا گاج سفید دارمنقل قول:
امروز رفتم کتاب فروشی. 3 جلد کتاب هست تالیف مهربان که دوتاش دیف هست اگه اشتباه نکنم و یکیش هم حسابان و پایه .نقل قول:
من اول فقط خواستم حسابان و پایه رو بیاریم ولی مشکل این بود که حد رو توی جلد دیف آورده بود . منم منصرف شدم. واسه سال چهارما قطعا مناسبه . یسری درسنامه هم داشت .
آمار گاج سفید خوبه . تحلیلی یکم سطح تستاش بالا هست ولی اگه بتونی تا تهش بخونی به طور غیر ارادی تحلیلیت خوب میشه . گسستش هم خوبه که توش جبر هم داره و هم درسنامه جذابی داره با حضور آلفردو :دینقل قول:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
دوست عزیز ، مهندس مهربان کتاب کلاس نداره ؟ از این کتاب هایی که آموزش هم میدن ؟نقل قول:
دوستان سلام خوبید
من هم می خواهم اگر خداب خواهد از فردا شروع بکنم به درس خواندن
نگاه کنید بنده تمام کتاب های سال سوم گاج را دارم حالا چه ابی چه زرد و غیره یعنی از هر کدوم یکی را بالاخره دارم . با سی دی
حالا نگاه کنید می خواهم از سال دوم شروع بکنم به درس خواندن تا سال سوم و در اخر این تابستان یک دوره تمام درس های سال دوم و سوم را بخوانم . و حداقل درصد های خود را در تمام دروس به 35 حداقل برسانم از 60 درصد ممکن فعلا . چون هنوز پیش را نخوانده ام . یعنی سال دیگر می روم پیش
حالا یک سوال از اساتید دارم .
نگاه کنید بنده می خواهم برای خودم یک برنامه بریزم که روزی بی 5 الی 6 ساعت بخوانم و بیشر از این نشود .
حالا شما بگویید از شنبه که شروع می شود تا جمعه خوب . چه برنامه ای بریزم . و بعد می خواهم روزی دو تا عمومی بخوانم و یک تخصصی .
لطفا اگر بلدید برنامه ریزی بکنید بگویید . فقط بنویسید مثلا شنبه این دو تا عمومی را بخوان و این یکی تخصصی خودم دیگر ساعتش را می نویسیم چون خودم بهتر راه می برم چه درسی را چه زمانی بخوانم
فقط می خواهم یک برنامه باشه که تمام دروس توش باشه و در هفت روز بشه خواند انها را
سلام دوستان
کلا کتاب هایی که اوایل تاپیک نوشته رو دیدم و ممکنه که توی این یک سال تحصیلی بعضی کتاب ها ضعیف عمل کرده باشن بعضی ها هم قوی تر شده باشن و بعضی ها هم از خوب به قوی رفته باشن
می خواستم یه آمار کلی برای کسایی که می خوان تابستون شروع کنن رو جمع کنیم تو این تاپیک و واسه تاپیک 92 توی صفحه اولش بذاریم
البته اطلاعات پراکنده هست توی دو سه تا تاپیک که جمع کردنشون یه مقدار دشوار هست
کتاب ها دسته بندی سطحی بشن بهتره و کسی جز دانش آموز از وضعیت درسیش خبری نداره پس چه خوبه که ما اطلاعات رو در مورد سطح درسیش بیدم خودش بره انتخاب کنه تا اینکه مثلا یک دانش آموز متوسط رو به ضعیف بره اون کتاب و منبع تستی رو بزنه که زیر 500 کشور یا اونایی که قوی ترن بزنه که فقط سردرگم میشه
دسته بندی رو یه مقدار ریز تر کنیم فکر کنم کار گشا تر باشه
سال دومی ها
سومی ها
پیش دانشگاهی
و فارغ التحصیل ها (که زمان بیشتری دارن و یه مروری کردن درس هارو تقریبا اما بازم...)
اگر دوستان همکاری کنند خیلی خوب میشه و انتقاد و پیشنهاداتتون در مورد این طرح رو هم مطرح کنید در همین تاپیک که نتیجه این تاپیک در صفحه اول تاپیک 92 قرار بگیره
با تشکر
****************************************اختصا صی تجربی*********************************
------------------------ سال دوم و سوم-------------------------
-----زیست-----
برای دانش آموز ضعیف
نام کتاب ها...
برای دانش آموزان متوسط
نام کتاب ها...
برای دانش آموزان قوی به بالا
نام کتاب ها...
-----شیمی-----
برای دانش آموز ضعیف
نام کتاب ها...
برای دانش آموزان متوسط
نام کتاب ها...
نام کتاب ها...
-----ریاضی-----
برای دانش آموز ضعیف
نام کتاب ها...
برای دانش آموزان متوسط
نام کتاب ها...
نام کتاب ها...
-----فیزیک-----
برای دانش آموز ضعیف
نام کتاب ها...
برای دانش آموزان متوسط
نام کتاب ها...
نام کتاب ها...
------------------------- پیش دانشگاهی-----------------------
-----زیست-----
برای دانش آموز ضعیف (که بیشتر این دانش آموزان پایه ای ضعیف هستن و کتابایی بدردشون می خوره که اول پایشون رو قوی کنه و یه راست نره سر اصل مطلب اونم تست های تالیفی سخت)
نام کتاب ها...
برای دانش آموزان متوسط (که پایه مطالب رو می دونن و مفهوم ها باید براشون بیشتر جا بیفته و روش ها و نکته هایی که باید در مورد هر مطلب بدونن)
نام کتاب ها...
نام کتاب ها...
-----شیمی-----
برای دانش آموز ضعیف (که بیشتر این دانش آموزان پایه ای ضعیف هستن و کتابایی بدردشون می خوره که اول پایشون رو قوی کنه و یه راست نره سر اصل مطلب اونم تست های تالیفی سخت)
نام کتاب ها...
برای دانش آموزان متوسط (که پایه مطالب رو می دونن و مفهوم ها باید براشون بیشتر جا بیفته و روش ها و نکته هایی که باید در مورد هر مطلب بدونن)
نام کتاب ها...
نام کتاب ها...
-----ریاضی-----
نام کتاب ها...
نام کتاب ها...
نام کتاب ها...
-----فیزیک-----
نام کتاب ها...
نام کتاب ها...
نام کتاب ها...
-------------------------فارغ التحصیلان------------------------
-----زیست-----
نام کتاب ها...
نام کتاب ها...
نام کتاب ها...
-----شیمی-----
نام کتاب ها...
نام کتاب ها...
نام کتاب ها...
-----ریاضی-----
نام کتاب ها...
نام کتاب ها...
-----فیزیک-----
نام کتاب ها...
نام کتاب ها...
نام کتاب ها...
****************************************اختصا صی ریاضی*********************************
------------------------ سال دوم و سوم-------------------------
-----ریاضیات-----
برای دانش آموز ضعیف
نام کتاب ها...
برای دانش آموزان متوسط
نام کتاب ها...
نام کتاب ها...
-----فیزیک-----
برای دانش آموز ضعیف
نام کتاب ها...
برای دانش آموزان متوسط
نام کتاب ها...
نام کتاب ها...
-----شیمی-----
برای دانش آموز ضعیف
نام کتاب ها...
برای دانش آموزان متوسط
نام کتاب ها...
نام کتاب ها...
------------------------- پیش دانشگاهی-----------------------
-----ریاضیات-----
نام کتاب ها...
نام کتاب ها...
نام کتاب ها...
-----فیزیک-----
نام کتاب ها...
نام کتاب ها...
نام کتاب ها...
-----شیمی-----
نام کتاب ها...
نام کتاب ها...
نام کتاب ها...
-------------------------فارغ التحصیلان------------------------
-----ریاضیات-----
نام کتاب ها...
نام کتاب ها...
نام کتاب ها...
-----فیزیک-----
نام کتاب ها...
نام کتاب ها...
نام کتاب ها...
-----شیمی-----
نام کتاب ها...
نام کتاب ها...
نام کتاب ها...
سلامدوستان سلام زندگی سلام آزادی.....درود..... :دی
بلاخره این کنکور هم تمام شدالبت 40 min دیگه بایس برم واسه کنکور زبان.....
اولا یه غلط رسم الخطی توفیزیک بود بسیار تاثیر گزار..... نوشته بود طول پاره خط نوسان " 1cm0 " است!!!!! به جای 10cm.....
ادبیات مثل بقیه ی کنکور هابود...... خیلی سخت نبود.... عربی فقط متنش سخت بود بقیش ساده بود..... دینی مثلهمیشه بود...ساده تر بود..... انگلیسی خیلی سخت بود.... به ویژه passage هاش خیلی چرت بود.... یعنی من که انگلیسیم بد نیس 20 دقیقه طولکشید!!!! در حالی که سخت ترین انگلیسی ها رو تو 12 دقیقه حل میکردم....
در کل عمومیش همون چیزی بود کهفکر میکردم....
اما اختصاصی...
زمین : جواب ندادم:دی
ریاضیش:سخت بود....یعنی وقتگیر بود.....اگه وقت بیشتری داشتیم بهتر میشد....
زیست: این هم سخت تر از قبلبود.... گرچه فقط یک سفید دارم ولی خیلی ها رو با شک زدم....
فیزیک:لعنتی خیلی سادهبود....درسی که توش قوی بودم ساده اومد البت یکی دو تا سوال مشتی هم توش بود اماغالبش ساده بود....سوال های فرمول دار داشت...بشکه ی پاسکال تو عمرم فکر نمی کردمکه بیاد ولی اومد!!! :دی
شیمی:بد نبود...از همیشه 10درصد سخت بود.....ولی به اندازه ی سنجش سخت نبود....
درصد های احتمالی:
ادب: 50-60 عربی:50 تا 60 دینی:50-60 انگلیسی:80 تا 100 (چه قدر دقیق!!!)
زمین:با یقین صفر:دی ریاضی:50-60 زیست:70 تا 85 فیزیک:70 تا 80 شیمی: 70تا 80
مطمین هستم که پزشکی قبولمیشم(البت اگه خدا بخواد) ولی خب از امتحان اصلا راضی نیستم
چرا خودت برنامه ریزی نمیکنی واسه خودت ؟نقل قول:
ببخشيدا اين كتابهاي درسي تغييراتشون چطور شد!البته رشته رياضي تغييرات كلي صورت گرفته انگار با كتاب فعلي چقدر فرق خواهد كرد يا سر فصل ها همونه و فقط طرز بيان كتاب تغيير ميكنه؟
رفیق برای خودم برنامه ریزی می کنم پنج شنبه ها و جمعه اضافه می اید یعنی درسی نیست بخونم . دیگهنقل قول:
تمام دروس ال دوم و سوم را در 5 روز نوشتم . یعنی روزی 3 تا درس و 5 الی 6 ساعت وقت خوبه این گونه بخوانم .
فقط دیفرانسیلش آموزش هست . کتاب کاملی هست ولی خیلی حوصله میخواد . مثلا واسه مجانب خیلی خیلی توضیح داده که واقعا چیز خاصی نداره . من که خوشم نیومد !نقل قول:
راستی رفقا عربی خیلی ها می گند ایاد فیلی ولی به نظرم خیلی زیاد است و به درد من نمی خوره ایا عربی رمزینه خوب است ان را دارم . کتاب جامع عربی رمزینه
کلا به نظرم 270 تا باشه . خوب هم توش مثال زده بهتر از کتاب 550 صفحه به بالای است اونم خوبه ولی برای من نمی صرفه بخواهم بخونمش
در ضمن دوستان دانشگاه ازاد کی هست من همین طوری امسال ازمایشی ثبت نام کردم برم ببینم هیچی نخوندم چند درصد می زنم و بعد از فردا شروع می کنم به درس خوندن خوب برای ملی روزانه سال دیگر
ديفرانسيل و رياضيات پايه اندیشه فائق یا رمزینه ؟ کدومشون بهتر و کاملتر توضیح دادن ؟ تستاشون چطوریه ؟ ممنون
اندیشه فائق که همش تست هست با پاسخنامه مختصر ! تستاش هم همه واسه کنکورهای سال قبل و بعضی هم تالیفی هست !نقل قول:
رمزینه رو دوتا پست بالاتر توضیح دادم ! رمزینه بیشتر توضیح هست . تست کم داره . توصیه من اینه که وقتی رمزینه خوندین تست های اندیشه فائق رو بزنین !
سلام
دوستان کتاب درسی فیزیک پیش ( 1 ) از سال 87 تا الان چقدر تغییر داشته ؟! چه چیز هایی اضافه و کم شده ؟!
من یه کتاب فیزیک پیش 1 فار دارم چاپ سال 87 میخوام بدونم کجاهاش عوض شده