پس ما بیخیالش شدیم تا ببینیم 2010 چی کی می شه
Printable View
پس ما بیخیالش شدیم تا ببینیم 2010 چی کی می شه
اقا ما گیر کردیم
چطوری میشه با PES دو نفره بازی کرد
نگین نمیشه خواهش میکنم
چون مجبور می شم برای چند روز برم سراغ FIFA 09
این موضوع کرک حل شد داداش ولی اون فایلی که گفتی نصبش کنم وقتی می زنم نصب بشه سیستم هنگ می کنه و هیچ کاری نمی کنه یا بعضی وقتا هم صفحه آبی مرگ میاد.مشکل چیه؟نقل قول:
از ویندوز 7 نسخه 32 بیتی استفاده می کنم.
مواد لازم 2 عدد دسته بازینقل قول:
اقا ما گیر کردیم
چطوری میشه با PES دو نفره بازی کرد
نگین نمیشه خواهش میکنم
چون مجبور می شم برای چند روز برم سراغ FIFA 09
بعد Settings رو اجرا و دسته ها رو معرفی کنید
باید از بیرون بازی برن تو setting.:27:نقل قول:
موفق باشید.:11:
نه منظورم این بود که با دسته و کیبورد میشه بازی کرد یا نه
شما دسته ای که به سیستم وصل میکنید رو بزارید روی Contoroller 2 و اینجوری میشه یکی با کیبورد و دیگری با دسته بازی کنه.نقل قول:
ولی این بچه های وینسار به قول شما خوب انگولکش کردنا !شوخی نمیکنم.ادیتی که اینا روی PES 2009 انجام دادن واقعا یه سر و گردن بالاتر از بقیه اس.نقل قول:
بچه های وینسار بازی رو ادیت کردن. من حرفم با شرکت هایی هست که نصب بازی رو انگولک می کنن وبرایشی هم نمی کنن. باز دم وینساری ها گرم که یه ویرایشی چیزی کردن و یه نو آوریه بعضی شرکت ها میاد نصب ازی رو انگولک می کنن و باعث میشن نه بشه پچ نصب کرد و کلی هم مشکل پیش میارننقل قول:
تا می تونی نسخه انگلیسیشو بخر.اصلا سمت اونها که نوشته لیگ برتر ایران،جام خلیج فارس،و... نرو.منم شرکتهای زیادی رو امتحان کردم.ولی این که الان دارم واسه "شرکت داده پردازان مدیا"هستش.کاریش نکردن بجز کرک:31:اما خوبیش اینه که نه منوی فارسی داره نه بازی رو دستکاری کردن. اگه گیر آوردی بعدش هم برو همین پچ 1.40 و کرک 1.20 رو بنصب.نقل قول:
میشه.من هم که قبلا با این بازیکنا مستر رو می رفتم همین کار رو می کردم.اول این برنامه pes editor رو باید داشته باشی:نقل قول:
PES 2009 Editor v2.5 lite 4 mb:
بعد برو تو بازی تو قسمت ساخت بازیکنان.به تعداد تیمت که می خوای بسازی مثلا 23 بازیکن همینطوری بساز.اصلا لازم نیست قدرتاشون رو ادیت کنی.همه رو با تنظیمات خودش بساز.فقط اسماشون رو با عدد بنویس.مثلا 1،2،3و....کد:
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=41350
بعد برنامه رو اجرا کن و فایل ادیت رو لود کن.در وسط صفحه دوتا کادر که احتمالا تیم آرسنال رو نشون میده هست.به سمت راستی کاری نداریم و سمت چپی رو به تیمی مثل C01 یا C02 تغییر بده.اگه بازیکنایی که ساختی توی تیم های C نبودن بذار روی یکیشون مثلا C02 باشه.
حالا در سمت چپ نام تمامی بازیکنان به ترتیب الفبا نوشته شده و چون بازیکنان رو با عدد نامگذاری کردی پشت هم قرار می گیرن.دونه دونه روی اونها برو و با کلیلک راست روی اونها و انتخاب گزینه Transfer player to Team 1 اونها رو به این تیم وارد کن.حالا یه تیم با 22 بازیکن نابغه داری:31:
حالا بازیکنایی مثل کاکا یا کسی رو که می خوای تو تیمت باشن باید پیدا کنی.مثلا تیم ایتالیا یا رم رو انتخاب کن.بعد برو روی Totti و با کلیلک راست و گزینه Export اون رو یجا ذخیره کن.به همین روش 22 بازیکن سیو کن.
بعد برو روی اون تیمی که ساختی و حالا دونه دونه روی بازیکنان کلیلک راست کن و با import بازیکنایی رو که سیو کردی بجای اونها قرار بده و تیمت به یه تیم منتخب تبدیل میشه بدون اینکه بازیکنان از تیم خودشون جدا بشن.آخرش هم که سیو یادت نره.حتی میتونی از این تیم توی لیگهای دیگه استفاده کنی.مثلا در کنار اون تیم Cagliari رو انتخاب کن.حالا با کلیک راست و گزینه swap تیمت بجای کالیاری میره تو لیگ ایتالیا.
ضمنا توی همین برنامه در قسمت Team می تونی برای تیمت پرچم ،استادیوم و... اختصاص بدی.
مشکلی بود بگید...
پس جواب این سوال من چی شد؟نقل قول:
والا من نمیدونم جریانش چیه من توی XP بازی می کنم مشکلی هم ندارمنقل قول:
سلام
من یه pes 2009 ادیت فارسی شده با لیگ برتر ایران 87- 88 توسط شرکت new- teach رو دارم که الان دنبال پچ جدید که لیگ برتر ایران 89 رو داشته باشه هستم اگه دوستانی که پچ رو دارند بزارن و طریقه نصبش رو هم یه توضیح بدید ممنون میشم تمامی سایت هارو گشتم خبری نبود
سریع لطفا
با سلام و درود به دوستان عزیز و گرامی
بنده بدلیل استفاده از اینترنت معمولی قادر نیستم از کلیه تاپیک های این انجمن بهره ببرم
بنده از شما دوست عزیزم میخواستم که یک آپشن جدید بر اساس جدید ترین نقل و انتقالات برای ساکر9 آپلود کنید و لینک
دانلودشو اینجا بزارید
من آپشن های مختلفی رو امتحان کردم ولی بعضیها لباس های بعضی از تیم ها رو سیاه تمام میکنه
پاسخ:
شما با چه فایلی مشکل دارید؟ممکنه بخاطر فایلهای مورد نیاز ویندوز باشه.برنامه های مربوط به runtime مختص با سیستمتون نصب کنید.مثل microsoft netframe work,microsoft windows installer,run time pack...نقل قول:
سوال:
دوستان گل،کسی می دونه شماره فیس داوران و مربیان چنده؟
کسی نیست جواب منو بدهنقل قول:
بازی pes 2009 هم داره میره کنار وبجاش 2010 میاد چند تا عکس میزارم حالشو ببرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا یکی پیدا نمیشه یه فایل نقل و انتقالات به ما بده؟؟
من پچ 1.4 دارم با کرک 1.2 با CV05 ماه مارس
اینم آخرین نقل و انتقالات از gamingaccess گرفتم
کد:http://rapidshare.com/files/277164179/PES2009_EDIT.rar
سلامنقل قول:
من چرا وقتی از این سیوها استفاده میکنم موقع لود میگه این با ورژن شما سازگار نیست؟
این ادیت فایل و چند تا فایل دیگه رو از همین تایپیک گرفتم وقتی میریزم توی پوشه سیو هام میخواد لودش کنه مینویسه APLLYING DOWNLOADED CONTENT بعد چند لحظه مینویسه dOU YOU WANT OVERWRITE THIS DATA و من اگر yES یا nO بزنم بحرحال تغییراتی اعمال نمیشه و میره روی نقل و انتقالات پیش فرض pesنقل قول:
کسی از دوستان میدونه اشکال از کجاست؟؟
ضمنا عرض کرده بودم:
من پچ 1.4 دارم با کرک 1.2 با CV05 ماه مارس و البته کیت سرورم فعاله
ممنون میشم کسی اطلاعی داره پاسخ بده
در ضمن با pes editor بازش میکنم و نقل و انتقالات اونجا انجام شدهنقل قول:
ممنون میشم یکی راهنماییم کنه.
بارها گفته شده دیگه آپشن فایل به درد و استفاده عمومی نمی خوره اگه آپشن فایل می ذارید برای cv0f March update و رژن 1.40 باشه توی این تاپیک غریب به اتفاق از نسخه آپدیت استفاده می کنن. آپشن فایل هایی که برای نسخه های بدون اپدیت رسمی ساخته میشه به درد ماها نمی خورهنقل قول:
دلیلش رو چند خط بالاتر عرض کردمنقل قول:
ممنون دوست مننقل قول:
ولی حالا ما که میخوایم جدیدترین تغییرات از جمله نقل و انتقالات و تغییرات در آیتم های بازیکن ها رو داشته باشیم باید چکار کنیم؟؟!!
آپدیت جدید مخصوص پچ خود gamingaccess نیومده؟
ببخشید من از وقتی یه کرک رو اضافه کردم به بازیم خیلی از مشکلاتم حل شده بعد از قهرمان شدن تو لیگ های مختلف مینویسه که می تونم از تیم های کلاسیک می تونم استفاده کنم تو 2008 چندتا ستاره بالای تیم کلاسیک میذاشت اینجا چه جوریه اصلا این تیم ها کجا هستند که بگردم.
سلام
من بازی رو خیلی وقته گرفتم و میخوام تا آخرین نقل و انتقالات رو داشته باشم
اگه امکانش هست دقیقا من رو راهنمایی کنید چطوری باید اینکار رو بکنم(نگید تایپیک 900 صفحه ایی رو بخون)
من از ورلد کاپ 2002 تا الان همش فیفا می گرفتم این قرتی بازیا چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه الان آپدیت رسمی کنی جدیدتر میشه بازیتنقل قول:
توی همون Exebition یکی مونده به آخری مال کلاسیک هاستنقل قول:
نقل قول:اول پچ 1.40:نقل قول:
کد:http://pes2009dl.konamionline.com/pes09/patch/91ff0cd628759869b5a4827b42ed7c97/PES2009Patch140.zip
بعدا کرک مناسب برای پچ که 1.20 بهتره چون کیت سرور رو هم ساپورت می کنه این کرک:
کد:http://arminkrauser.persiangig.com/P-E-S/PES2009_Crack_For_1.20.rar
اینم از آپدیت دیتابیس که آخرین آپدیت رسمی بازی هست که کونامی ماه مارس امسال منتشرش کرده و آپدیت جدیدی بعد این نداده. آپدیتش همون بازی PES 2010 هست دیگه بعد این آپدیت رسمی نخواهد اومد
بعد اینکه از حالت فشرده خارج کردید توی این مسیر باید کپی کنید البته توی XP مال ویندوز های دیگه رو نمی دونم خودتون کشف کنید راهش اینه که این کلمه رو توی درایو C جستجو کنید: cv0f.imgکد:http://rs314.rapidshare.com/files/214719856/1.4_cv0f.rar
اینم مسیر XP که باید فایل رو توش کپی کنید :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
شما اشتباهی اومدی اینحاست مسیر شمانقل قول:
تاپیک فیفا 09
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=230732
تمام اینا رو دانلود کردم و نصب کردم اما یه سوال دارم پس این فایل های ادیت که بعضی از بچه ها میذارند و چند صد کیلو بایته و میگن اخرین نقل و انتقالات مال چیه ؟دیگه به اونا نیاز نیست؟
در ضمن اون مسیر رو توی سون پیدا نمیکنم
و دیگه اینکه با این کار مثلا رونالدو از مچستر به رئال میره؟
اگه نمیره چکار کنم
در ضمن یک فایل ادیت که اخرین نقل و انتقالات توش اعمال شده باشه و مال ورژن 1.40 و کرک 1.20 و ماه مارچ باشه
رولطفا بذاره
سلام
آقا من قبلا پچ های gamingaccess رو گرفتم( یعنی قبلا فایلای GCPbuild20 GCPbuild21_update تا 24 شو گرفتم )از اینا آپدیت جدیدترم اومده اگه اومده تو کدوم صفحه است ؟
خیر اون مدل دستی هست و ممکنه ایرادی توش باشه ولی روش صفحه قبل روش رسمی و Official هست. که خدماتی از سوی کونامی هست البته پچ 1.40 ربطی به آپدیت شدن ترانسفر ها و .. نداره آپدیت دیتا بیس فقط از طریق دانلود cv0f هستنقل قول:
همونطور که گفتم اگه فایل cv0f.img رو توی درایو ویندوز سرچ کنی cv0f.img کم حجم و قبلی رو پیدا میکنه شما جدیده رو که دانلود کردی پیست می کنی روی اون
خیر همونطور که توی پست قبلی گفتم این cv0f اخیر مربوط به ماه مارس هست یعنی اوایل فروردین و همه تغییرات بازی تا اون موقع هست. قبلا هم بحث شد در مورد ادیت فایل هایی که دوستان می ساختن و دستی رونالدو رو می فرستادن رئال. این کار جالب نیست زمانی جالب بود که همه ترانسفر ها اعمال بشه کسی رو سراغ ندارم که بتونه بیش از 100 ها ترانسفر رو به این روش اعمال کنه تازه توی PES 2009 هر تیم فقط گنجایش 32 بازیکن رو داره در حالیکه اگه بخواهید دستی ترانسفر کنید باید خود سرانه چند تا از بازیکنان رئال رو اخراج کنید در حالیکه هنوز از این تیم نرفتن پس عملا به این راحتی نیست برای به اصطلاح آپدیت این مورد جذابیت PES 2010 رو برای خودتون کاهش ندید اصل کاری اینه که رونالدو با لباس رئال رو توی PES 2010 تجربه کنید برای اولین بار نه با 2009
کرک 1.20 قبل ماه مارس اومده ماه مارس cv0f آخری عرضه شد قبلش هم پچ گیم پلی 1.40 عرضه شده بود. از اونجایی که کرک مخصوص 1.20 هم برای 1.30 و هم برای 1.40 جواب داد. و از همه مهمتر کیت سرور هم آخریش واسه همین 1.20 عرضه شده بهترین کرک موجود هستنقل قول:
GA رو نمی دونم ولی به روش رسمی تا مارس امسال می تونی آپدیت کنی. صفحه قبل هم روش کار توضیح داده شدهنقل قول:
آره تا 4.1 اومده آخرین نقل وانتقالاتشم هست انتقالاتم دو صفحه قبل گذاشتم ولی فقط برای اونایی که از آپشن فایل gamingaccess استفاده میکنند .نقل قول:
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?cat_id=484
سلام
من این instal orginal رو دانلود کردم میگه پسورد میخواد کسی میدونه پسوردش چیه؟
پسوردش يا matin و يا krauser هستش .اميدوارم درست گفته باشم
نقل قول:بله درسته متن هست : matinنقل قول:
آقا این کرک 1.20 و پچ 1.40 رو من دانلود کردم اما این فایل cv0f که شما میگی حجمش کمه که حدود 35 مگابایته!!!!نقل قول:
اینم مسیر XP که باید فایل رو توش کپی کنید :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
لطفا یکی این مسیر رو توی سون پیدا کنه و بزاره اینجا ممنون
خوب دیگه کم خوبه دیگه مثل اینکه شما وضعت خیلی توپه یه دستی سر ما بکش:31:نقل قول:
زیپ کردیم نا سلامتی 180 مگ رو به 35 مگ تقلیل دادیم البته من نه من فقط گیر آوردم لینکش رو از یه سایت کره ای. وقتی از حالت فشرده میاری بیرون 180 مگ میشه
تورو خدا یکی هم به ما کمک کنه .......
من یه مشکل دارم با این گزارشگر بازی همه چی رو اشتباه وغلط میگه مثلا میگه گل در صورتی که گل نشده نام بازیکنان رو اشتباه میگه خلاصه پاک گزارشگرش خرابه کسی میدونه باید چه جور درستش کنم ؟ ......................
درضمن کسی لیگ برتر ایرانو نداره بزاره بر ای دانلود ؟