حالا از این حرفا گذشته جایی سراغ دارین بدیم چند گیگ واسمون دانلود کنن؟ گیگی چند میگیرن؟ :n28: :n28: :n28: :n28: :n03:
Printable View
حالا از این حرفا گذشته جایی سراغ دارین بدیم چند گیگ واسمون دانلود کنن؟ گیگی چند میگیرن؟ :n28: :n28: :n28: :n28: :n03:
مدل مودم چیه؟نقل قول:
این خط وضعش خیلی بده. اسپلیتر و میکروفیلتر وصل کردید؟نقل قول:
TP Link هستنقل قول:
چه از تلفن مستقیم وصل کنم به مودم ، چه با اسپلیتر وضعیت snr همینه. میکروفیلتر دقیقا چی هست ؟نقل قول:
اون کارشناس مخابرات هم فقط همینو گفت که ما تو پولوقویون، بهداری، ازادگان و کوی بهار مشکل نویز داریم و کاریش نمیشه کرد. بسوزو بساز اینقدرم پیگیرش نباش:n27:
میکروفیلتر هم یه جور نویزگیر هست معمولا پارس آنلاین به مشترکاش میده من تا حالا امتحان نکردم نمیدونم چقدر تاثیر داره.نقل قول:
__________________________________________________ __________________________________________________ _
بلاخره روی ده مگ پستن خط رو و نویز یخورده بالا رفته اما قطعی نداره. هنوز اون مشکل خرید حجم توی پانل کاربری حل نشده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا آپلودت رو بالا نیارن مشکلی برای خطت پیش نمیادنقل قول:
اگر آپلود بالا بره روی دانلود فشار میاد و نویزت بالاتر میره
اروم چی قارداش زمانیکه مخابرات بودم برای منم مشکل snr صفر گاها بوجود میومد ، اگر تو پنل ارور پورت داده به احتمال زیاد مشکل از پورت باشه نه مودم ، نگران نباشنقل قول:
امروز حدود ساعت 1 نویز بشدت بالا رفت و دیسکانکت شدم. طوری که مقدار snr رو 0 گیر کرده بود و تکون نمیخورد
خواستم که مودم رو خاموش کنم دستم که خورد به مودم دیدم بشدت داغ شده و خدا میدونه اگه دیر متوجه میشدم چه بلایی سر مودم میومد
مودم رو خاموش کردم نیم ساعت گذشت خنک که شد کانکت نمیشد باز.الان که وصل شده تو پنل پشت سرهم port error زده
دیگه نمیدونم مودم من ایراد داره یا این قضیه داغ شدن به اون port error و 0 شدن snr ربط داره
یه زمانی شنیدم تو خیام " مگا سیستم " اینکارو انجام میده ولی از قیمت هاش خبر ندارم .نقل قول:
حالا از این حرفا گذشته جایی سراغ دارین بدیم چند گیگ واسمون دانلود کنن؟ گیگی چند میگیرن؟
میکروفیلتر رو اگر مودم بهش مستقیم وصل باشه باعث قطع دیتا میشه ! یعنی چراغ ADSL اصلا روشن نمیشه ، میکروفیلتر باید بین سیم ورودی مخابرات و سیم کشی ساختمان وصل بشه .نقل قول:
میکروفیلتر هم یه جور نویزگیر هست معمولا پارس آنلاین به مشترکاش میده من تا حالا امتحان نکردم نمیدونم چقدر تاثیر داره
سلام.دوستان متاسفانه خط خونه ما هم روی فیبر هستش به غیر مخابرات نمیتونم از جایی نت بگیرم به نظرتون درخواست بدم میارن خط و روی سیم مسی؟ کسی راه حلی داره ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
فکر نکنم به همین راحتی با یه درخواست خط رو به مسی تغییر بدن. مگر اینکه پارتی مارتی داشته باشید...نقل قول:
__________________________________________________ ______________________________________
نمیدونم این آسیاتک جدیدا شروع کرده به محدود کردن سرعت دانلود از سرورهای خارجی یا قبلا هم اینطور بود ولی الان از سرورهایی مثل uploaded یا 4leech (همون 4upld) هر چندتا دانلود همزمان هم که بذارم سرعت از 500 Kb/s بالاتر نمیره.
یعنی مثلا 10 تا دانلود از uploaded بذارم سرعت هر کدوم حدود 50 Kb/s میشه ولی در کنارشون یدونه دانلود از دانلودها بذارم سرعت اون یدونه به 500 تا 600 Kb/s میرسه.
سرویس رفع محدودیت دانلود هم هنوز استفاده نکردم ببینم جواب میده یا نه.
اول صبح جمعه همینجوری یهویی وضعیت خط بسیار عرفانی شد نمیدونم دارم خواب میبینم یا بیدارم !!!!!!
فکر کنم SRA و Bitswap هر دو تا رو off کردم و فقط گزینه ی ADSL2+ روشنه وضعیت خط اینطور هلو شده :n04:
آره منم همچین حس میکنم سرعت سرور خارجی از 500 بالا نمیره :n22:نقل قول:
فک کنم ما هم شدیم از این دسته که سرعت خارجیشونو محدود میکنن ولی داخلی آزاده با این تفاوت که مال ما رو 512 هست مال بعضی ها رو 256 و بقیه رو 128
یدونه اکانت افزایش سرعت بزن ببین چجوری میشه.
فک کنم به شلوغی مرکز ربط داره اونقد مثل جُرمَمشها دانلود کردیم که آخرش این 512 میشه 256 بدبخت میشیم. کم دانلود کنین. :n37:
از صبح سرعت داغونه :n34: :n35:
آسیاتک سرویس 4Mbps - تست دانلود تککانکشن - سرور آمریکا:
دوستان کسی ادرس مرکز مخابراتی شهید قندی ارومیه رو میدونه؟ سایتی چیزی نداره ؟
سایت کجا بود برادر :n02:نقل قول:
مخابرات استان از در که وارد میشی جلوتر سمت راست 10متری ِ ساختمون کوچیک بانک ملت قرار داره
تابلوش از خیابون ارتش دیده میشه ولی فکرنکنم اونجا کار خاصی بکنن براتون و هرکاری داشته باشید ارجاع میدن به امور مشترکین
دوستان کوچه ما رو انگار دارن کابلارو عوض میکنن و کیفیت خطم احساس میکنم بهتر شده ولی مشکل از مرکز مخابراتی قندی هست فک کنم بیشتر از 8 مگ رو این مرکز پشتیبانی نمیکنه. اونایی که مرکزشون قندی هست آیا سرعتتون بالای 8 مگ میره؟؟؟ این وضعیت خط منه زنگ بزنم 1544 رو 8 مگ میبندن؟؟؟
Downstream Upstream SNR Margin :14.8 26.0 db Line Attenuation :48.9 28.1 db Data Rate :6144 508 kbps Max Rate :8120 992 kbps CRC :0 0
- - - Updated - - -
دوستان کوچه ما رو انگار دارن کابلارو عوض میکنن و کیفیت خطم احساس میکنم بهتر شده ولی مشکل از مرکز مخابراتی قندی هست فک کنم بیشتر از 8 مگ رو این مرکز پشتیبانی نمیکنه. اونایی که مرکزشون قندی هست آیا سرعتتون بالای 8 مگ میره؟؟؟ این وضعیت خط منه زنگ بزنم 1544 رو 8 مگ میبندن؟؟؟
Downstream Upstream SNR Margin :14.8 26.0 db Line Attenuation :48.9 28.1 db Data Rate :6144 508 kbps Max Rate :8120 992 kbps CRC :0 0
خطت 8 مگ رو ساپورت نمیکنه !! اگه بره رو 8 مگ نویز نمیزاره اینترنت استفاده کنینقل قول:
تا چند ماه پیش که از هایوب سرویس داشتم خطم ۱۲ مگ رو هم جواب میداد (سرویس نیتروی هایوب) و هیچ مشکلی از نظر قطعی خط نداشتم . . .نقل قول:
الان که از آسیاتک گرفتم وضعیت خطم مثل خط شماست و ۸ مگ رو هم نمیکشه . . . نهایتا با ۶ مگ بالا میاد . . .
هایوب مشکل سرعت دانلود نداشتم و اکثر مواقع سرعت دانلودم بالای ۸۰۰ بود . . .
فقط سرعت دانلود تککانکشن خیلی پایین بود که آسیاتک هم تو این ضمینه خیلی تفاوتی با هایوب نداره :
مرکز قندی هستین شما؟؟نقل قول:
بلی مرکز قندی هستمنقل قول:
من و 3G ایرانسل :n11::n10:
آقا کسی هست تو منزلشون دو تا خط تلفن داشته باشه و روی هر دوتاشون سرویس ADSL وصل باشه؟ موقع استفاده کردن از هر دو خط بصورت همزمان مشکل نویز یا قطع و وصل بوجود نمیاد براتون؟
ما یه سرویس 4 مگ از آنا اینترنت داریم روی خط اصلی که تلفن هم بهش وصله همراه با اسپلیتر. چون روی 4 مگ بستنش معمولا snr خط بالای 20 هست و بصورت G.Dmt وصل هست VPI=0 و VCI =32 .
اما این سرویس 10 مگ آسیاتک که روی خط دوم وصله و با اسپلیتر به مودم وصل میشه و هیچ تلفن یا دستگاه دیگه ای روش وصل نیست، به شدت تحت تاثیر اون خط اول هست.
یعنی اگه مودم خط اول (آنا اینترنت) خاموش باشه ، این خط دوم (آسیاتک) دقیقا روی 10 مگ با snr اطراف 18 و با کیفیت عالی آپ میشه.
اما به محض اینکه اون مودم خط اول رو روشن کنی کلا نویز خط دوم بالا میره و معمولا یکبار قطع میشه و اکثرا روی زیر 10 مگ با snr حدود 11 آپ میشه. ( روی هر دو خط اسپلیتر وصل هست ).
سرویس آسیاتک هم بصورت ADSL2+ و با VPI=0 و VCI=35 وصل هست.
حالا بنظرتون مشکل از سیم کشی ساختمون هست یا میشه با تغییر تنظیمات مودم یا پایین آوردن Downsrteam خط اول مشکل رو حل کرد؟
شما دو خط تلفنتون همزمان به یک پریز تلفن متصل هست ؟ ( منظورم اینه که مثلا یه خط به دو شاخه تلفن و خط دیگه بصورت پورت تلفن که اکثرا تو سیم کشی آپارتمان ها دیده میشه وصل هست ؟ ) من نویز رو امتحان نکردم چه تاثیری روی هم داره ولی محض اطمینان و حدس اینکه به همدیگه نویز بندازن همون اول ، پریز تلفنی که مودم وصل میشه رو باز کردم و خط تلفن مربوط به همون خط ADSL رو فقط وصل کردم . مثلا شما پریزی که خط آنا اینترنت بهش وصل هست رو باز کن و خط تلفنی که مربوط به آسیاتک هست رو قطع کن . تو اون یکی پریز هم برعکسش رو انجام بده . اگر متوجه نشدید بیشتر توضیح بدم
ممنون متوجه شدم، فکر کنم همونطور که شما میگی باشه فعلا قراره یه نفر کار بلد بیاد یه نگاهی بندازه...نقل قول:
این دیگه برای من کار نمی کنه
با اینکه آسیاتکی شدم ولی تو بوکمارکم این آدرس بود و هنوز کار میکنه :نقل قول:
شما هم اگر پریز تلفنتون شرایطی که در بالا گفتم رو داره همون کار رو انجام بده . فک کنم تاثیر داره ، چون اکثرا با هر دو خط کانکت هستم و تغییری در دیتاریت مشاهده نکردم تا بحالنقل قول:
من تقریبا بیشتر از 1 سال رو 2 تا خط اینترنت داشتم و این موارد عجیب تا حالا برام پیش نیومده :n02:نقل قول:
من مرکز قندی هستم
بار اول که سرویس ۱۰ مگ گرفتم خطم ترکید همش قطعی و وصلی داشتم
ولی با تعویض پورت درست شد و الان از سرویس ۱۰ مگ بدون مشکل استفاده میکنم
خط شما واقعا فوق العاده است به خصوص که از آسیاتک هم هست!نقل قول:
انگار که بیخ گوش مخابرات باشید!
اون تغییر پورت رو هم پیگیری کردم ولی به نتیجه نرسید و خطم تغییری نکرد در نهایت . . .
این هم وضعیت الان :
Upstream Downstream 11.3 10.9 SNR Margin (dB): 29.7 42.0 Attenuation (dB): 12.6 20.0 Output Power (dBm): 275 6141 Rate (Kbps): 271 9820 Attainable Rate (Kbps):
وضعیت خط وقتی های وب داشتم:
نقل قول:
ممنون ولی عزیز من ادرس نت بیل رو خواستم همون جایی که به ریز تمام کانکت شدن ها و ... میشد دید نه ادرس پنل مخابرات رونقل قول:
با اینکه آسیاتکی شدم ولی تو بوکمارکم این آدرس بود و هنوز کار میکنه :
بله پریزو باز کردم دیدم هر دو به هم وصل هست. حالا راه حل چیه من فقط میخام یکی از اتاقهامون یه خط رو داشته باشه بقیه همشون خط دیگه باشن. چاره چیه؟نقل قول:
آسیاتک سرعت آپلود رو براتون خیلی پایین بسته شاید بخاطر اینکه نخواسته نویز خط بالاتر بره و SNR زیر 14 بیاد. برای سرویسهای 10 مگ معمولا روی 500 kbps میبندن که حتی اونم کم هست ، مثلا برای من روی 500 بستن.نقل قول:
من بهشون زنگ زدم تا آپ استریم رو روی 1 مگ بذارن چون خط مشکل نویز نداره و SNR مناسب هست. فعلا چون دارن به قول خودشون سیستمهاشونو بروز رسانی میکنن نتونستن رسیدگی کنن.
شما هم اگه کیفیت خطت بهتر شد و SNR بالا رفت بهشون بگو سرعت آپلود رو حداقل تا 500 kbps برسونن تا کیفیت اینترنت بهتر بشه.
توی تنظیمات مودم بخش ADSL Settings اگه گزینه های BitSwap و SRA تیک دارن تیکشون رو بردار نویز خط پایین میاد و SNR بالا میره.
من خیییییلی پیگیری کردم تا درست شد حدود 1ماه من اینترنتم فاجعه بود تا درستش کردند . روزی چند بار زنگ می زدم تا بلاخره درستش کردننقل قول:
خودشون گفتن پورت تغییر دادم تا درست بشه حالا نمی دونم واقعا چه کاری انجام دادن
باید اسیاتک ارومیه تجهیزاتشو بروز کنه تا این مشکلات بر طرف شه
اتفاقا خونمون نزدیک مخابراته :n02:
واقعاعالی بوده وضعیت خط شما وقتی های وب بودی
ممنونم این اسکرین شات برای گذشته بود الان وضعیت اپلودمو یه مقدار بردن بالا ولی از این بالاتر فکر نکنم ببرن چون رایگانه :n03:نقل قول:
وضعیت خط شما عالیه و اون کارایی که گفتید رو انجان دادم یه مقدار تغییر کرده مرسی :n12: :n02:
سلام دوستان
نمیدونم چرا اینقدر واسه وضع خطتون ناشکری میکنید....
این خط منه
یعنی 4 مگ رو هم درست و حسابی نمی کشه
رو خط هیچ تلفنی نیست و سیم مستقیم کشیدم از وروردی تا مودم ، مودمم با اسپلیتر وصله....
مخابرات ظاهرا لایسنس نت بیل رو تمدید نکرده و دیگه آپ نیستنقل قول:
فقط همون سامانه شارژ و تمدید رو داره
البته فکرکنم عدم ارائه ریزمصرف تخلف هست و میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنید
یکی بصورت دو شاخه وصل هست و یکی بصورت پورت تلفن درسته ؟ اگر هر دو مودم رو به یک پریز وصل کردی اول سعی کن یکی از مودم ها رو به یک پریز دیگه وصل کنی و امتحان کنی ببینی شرایط نویز بهتر میشه یا نه ، و تاثیری رو همدیگه میندازن؟ اگر تاثیر داشتن ، پریز رو باز کن و برای راحتی مثلا خطی که اینترنت مخابرات ارائه میده و به پورت تلفن وصل هست ، سیم دو شاخه اون پریز رو در بیار ( که بهش خط آسیاتک وصل هست ) و در پریز دیگه هم نیازی نیست دستکاری کنی .فقط مودم آسیاتک رو وصل کن . ( البته میتونی سیم مخابرات رو هم در این پریز غیرفغال کنی ولی چون یه پریز دیگست تاثیری روی نویز نخواهد داشت )نقل قول:
خلاصه اینکه هر مودم به یک پریز جداگانه باید متصل بشن .
دوستان یکی از خط های خونه ما که از مخابرات اینترنت گرفتم max ratesh رو 6مگه( data rate روی 2 مگه و snr روی 19 هست) ولی طبقه پایینمون که از اسیاتک گرفتم و قبلا دو مگ رو میکشید ، الان 1 مگ رو به زور میکشه.. من شکایت کردم اما همش میگن به خاطر بعد مسافت نویز زیاده ( مرکز مخابراتی شهید قندیه ارومیه ).. پس چطور واسه یه خط بعد مسافت تاثیر داره و واسه اون یکی نداره ؟!
به نظرتون مخابراتو تخلیه کنم و بیام رو اسیاتک وضعیت خط مثل مخابرات میمونه؟
------
و برای تخلیه مخابرات چه مدارکی نیاز هست ؟
من هم دقیقا شرایط شما رو دارم خط مخابراتم مشکلی از نظر نویز و کشش خط نداره ولی خط آسیاتک . . .نقل قول:
به نظر من مشکل بیشتر از سمت آسیاتک هست تا از سمت شما، چون خطی که فعلا روش آسیاتک دارم و مشکل داره، قبلا روش هایوب داشتم و بدون مشکل ۱۲مگ رو میکشید!!!
اخه این مخابرات هم دانلود شبانه نداره وگرنه میموندم مخابرات.. منم قبل از اسیا، پارس داشتم و اونم مثل مخابرات خوب بود.. الان شرکتایی که دانلود شبانه دارن تا جایی که میدونم ترکانت و عصر تلکام هستن.. به نظرتون وضعیتشون تو مرکز قندی از اسیاتک بهتره ؟نقل قول: