نه نمیخوام الکی شهریه بدم.میخوام کلا کنسلش کنم.راهی نداره؟نقل قول:
Printable View
نه نمیخوام الکی شهریه بدم.میخوام کلا کنسلش کنم.راهی نداره؟نقل قول:
تا اونجایی که من خبر دارم نه .نقل قول:
چون حذف و اضافه هم نداره که بخوای حذف کنی !
حذف اضطراری هم نمیدونم داره یا نه ، اگرم داشته باشه بازم باید شهریه رو پرداخت کنی ...!
یعنی من الان ندم جز اینکه کارت صادر نمیشه مشکل دیگه ای پیش نمیاد و فقط بدهکار میشم به سایت و بدهی ام میاد روی مبلغ ترم بعد؟و این بدهی باعث نمیشه که نتونم ثبت نام کنم؟
سلام بچه ها
من برای ترم تابستونه تنظیم خانواده و مدیریت کنترل پروژه های فناوری اطلاعات برداشتم
دیروز که شهریه رو پرداخت کردم دیدم درس مدیریت و کنترل پروژهای فناوری اطلاعات حذف شده و جاش یه درس دیگست , سیستم های چند رسانه ای :n13:
جفتشون 3 واحدی هستن
مشکل اینجاست که من پیش نیاز این درس رو پاس نکردم :n29:
چه جوری اینا خودشون ای درس رو برای من برداشتن؟
کتابشم خریدم می خوام بخونم
فقط الان شک دارم
بخونم پاسش کنم بعدا مشکلی پیش نمیاد؟؟!
سلام به همه ي پيام نوريا.
بچه ها يكي از دوستانم براي ترم تابستون واحد برداشته ولي تاريخ امتحاناتش رو نداره فعلا هم قصد پرداخت شهريه رو نداره.
كدوم يكي از شماها براي تابستون درس هاي طراحي و پياده سازي زبان هاي برنامه نويسي + طراحي VLSI ديجيتال رو برداشته. لطفا تاريخ و ساعت امتحان رو برام بگذاره .ممنونم.
سلام تا اونجاییکه من میدونم امتحان درس طراحي و پياده سازي زبان هاي برنامه سازی 92/05/29 از ساعت 15/45 تا 16/45 هستش. ولی مورد دوم را خبر ندارم.نقل قول:
مراجعه كنيد به :نقل قول:
سلام به همه ي پيام نوريا.
بچه ها يكي از دوستانم براي ترم تابستون واحد برداشته ولي تاريخ امتحاناتش رو نداره فعلا هم قصد پرداخت شهريه رو نداره.
كدوم يكي از شماها براي تابستون درس هاي طراحي و پياده سازي زبان هاي برنامه نويسي + طراحي VLSI ديجيتال رو برداشته. لطفا تاريخ و ساعت امتحان رو برام بگذاره .ممنونم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ” PNUNA.COM ” : مهلت ثبتنام پذیرش بدون آزمون در رشته محلهای دانشگاههای پیامنور و غیرانتفاعی مردادماه سال 92 تمدید شد / تمدید مهلت ثبت نام و انتخاب رشته
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : مهلت ثبتنام پذیرش بدون آزمون در رشته محلهای دانشگاههای پیامنور و غیرانتفاعی مردادماه سال ۹۲ که پیش از این تا ۲۲ مردادماه ۹۲ بود ، تا پنج شنبه ۲۴ مردادماه ۹۲ تمدید شد.
بدینوسیله به اطلاع می رساند مهلت ثبتنام پذیرش بدون آزمون در رشته محلهای دانشگاههای پیامنور و غیرانتفاعی مردادماه سال ۹۲ تا پنج شنبه ۲۴ مردادماه ۹۲ تمدید گردید و متقاضیان می توانند براساس ضوابط و شرایط مندرج در دفترچه راهنمای انتخاب رشته و همچنین کدرشته های تحصیلی ، نس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ت به ثبت کدرشته های مورد نظر حداکثر تا پایان روز مذکور منحصراً از طریق سایت اینترنتی این سازمان اقدام نمایند.
ضمناً داوطلبانی که قبلاً فرم انتخاب رشته خود را تکمیل نموده اند، در صورت تمایل با توجه به مندرجات اطلاعیه مذکور، می توانند نسبت به ویرایش رشته های انتخابی خود تا تاریخ ۲۴ مردادماه ۹۲ نیز اقدام نمایند.
کسی نمیدونه؟نقل قول:
برای نظام تجمیع درس چند رسانه ای پیش نیاز نمیخواد الکی زده پیش نیاز میخوادنقل قول:
نقل قول:خیر شهریه ترم کلا دریافت می شود چه شما در امتحانات شرکت کنید و چه نکنید و قابل انتقال به ترم های بعد هم نیست و می سوزد. و اگر هم پرداخت نکنید برای ترم آینده نمی توانید انتخاب واحد کنید به دلیل بدهی.نقل قول:مشخص نیست و باید موضوع رو از مرکزتان پیگیری کنید که چرا حذف شده. احتمالا درس مورد نظری که انتخاب کردید بدون تاریخ امتحان بوده و به همین دلیل خود مرکزتان آنرا حذف کرده و درس دیگری جایگزین کرده.
سلام دوستان...
پر طرفدارترین رشته پیام نور تهران برای رشته تجربی چیه؟؟
من خودم دانشجو هستم ورودی 91 ولی حالا از سر بیکاری شدید..اومدم انتخاب رشته کردم..(در آزمون امسال شرکت کردم ولی سر جلسه نرفتم)
و تنها میتونم رشته های پیام نور+ غیرانتفاعی بزنم...
حالا من میخوام قبول نشم..چیکار کنم؟
معدل هم بجای 16.63 زدم 7.00 !!!!!!!!:n27:
میترسم اگه قبول بشم قبولی پارسالم انصراف داده بشه!!!!!!!!!!:n28:
خودم شیمی واحد تهران زدم...
کسی نیست کمک کنه آیا؟؟؟؟؟؟؟:n27:
پرطرفدارین فکر کنم حسابداریه.نقل قول:
خوب انتخاب رشته نکن.حسابداری بزن اگه رتبت تعریفی نباشه قبول نمیشی:n02:
موقعه انتخاب رشته گزینه داره اگه اشتباه زده باشی دوباره معدل جدید بزنی و تایید کنی .
شما قبولم بشی تا نری دانشگاه ثبت نام نکنی به معنی انصراف از اون رشته و کاری به رشته ای که الان میخونی نداره
خیلی ممنون...
آخه بدبختی اینجاست انتخاب رشته کردم!!!!!!1
من که جلسه کنکور نرفتم!!! رتبه این چیزا که ندارم...من فقط پذیرش با معدلو میتونم....
معدل هم عمدا 7 زدم!!! چون گفتم بر اساس معدل پذیرش داره....
آخه حسابداری که تو تجربی ها نیست...
این پیام نور مگه فقط بومی ها رو برنمیداره؟؟؟ من تهرانو بخاطر اون زدم که بومی تهران نیستم!!!!
کلا به این میگن : سری که درد نمیکنه چرا دستمال میبندی... از بیکاری شدید رو آوردم به انتخاب رشته:n09::n28::n27::n16:
خوب امکان ویرایش اطلاعات وجود داره میتونیهنوز معدل و رشته انتخابی تغییر بدینقل قول:
تمام انتخابات حذف کن فقط یکی بزار تا شانس قبولیت کم شه هرچند لازم نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسابداری تو هرسه گروه ازمایشی هست مشترکه (ریاضی ،تجربی ،انسانی)
بعدم مهم نیست که قبول شی و نری و احتیاج به انصراف از رشته قبل نیست .درصورتی لازم بود که انصراف بدید که دانشگاه روزانه میخونیدید
من فقط 1 انتخاب زدم اونم شیمی پیام نور تهران شرق..
اصلا حسابداری تو رشته های بدون آزمون نیست!!
تنها مشکل من اینه که قبولی پارسالمو رد کنن!!!!
اون معدل هم عمدا 7 زدم...
تا حالا شده کسی درخواست بده انتخاب رشته شو حذف کنن..کل انتخاب رشته منظورمه
سلام دوستان میشه من مثلا دانشگاه ازاد شیمی بخونم بعد از طریق این فراگیر های پیام نور کنارش همزمان ی مهندسی هم بخونم ؟ مدرک ش معتبره ? شهریش چقدره ؟ :) مرسی
سلام
خوب من یک ساعت پیش شهریه را اینترنتی پرداخت کردم والان تونستم کارت ورود را بگیرم فکر نمیکردم الا حالا ها بشه کارت ورود به جلسه را گرفت اما گلستانه دیگه!
اما در مورد پرداخت های غیر حضوری تا جایی که من میدونم باید فقط ار درگاهایی بانک صادارت باشه که میتونه(اینترنت بانک صادارت -موبایل بانک صادارت -خودپرداز صادارت -کارت خوان هایی فروشگاهی(پوز)صادارت و ... )باشه که با اون شناسه ها راحت میشه پرداخت کرد
ولی کارت عابر فرقی نمیکنه که مال کدونم بانک باشه فقط باید از اون درگاه های صادرات باشه
سلام دوستان یک سوال
این یک واحد عملی تربیت بدنی را چطوری باید گذورند؟کلاس داره باید بری ؟اصلا چطوریه ؟
دوستانی که میدونند توضیح دهند
به نقل از پیام نورنا :نقل قول:
بستگی به مرکزتون داره !
بعضی مراکز کلاس تشکیل نمیدن و بعضی هم تشکیل میدن تو تابستون ...
حتی گفته شده ممکنه ترم بعد کلاسش رو برگزار کنن !
خوب دوستان من الان اینرا از سایت پیام نور مرکز مشهد گرفتم
ولی اصلا این جدول را متوجه نشدم باید کدوم را برم (استاد)
چون در کارت ازمون من زده اساتید گروه اموزشی
ودیگری من که از بیستم نرفتم چی میشه؟یعنی تا الان نرفتم
دوستان کمک کنید
باید از مرکزتون سوال کنی !
چون تابستونه زیاد گیر نمیدن به اینکه چند جلسه غیبت کنی !
مشهد الان که پیام نور همه تعطیل است(حتی اطلاعیه زده )همه کارمندان و کارکنان پیام نور مرکز مشهد تعطیل فعلانقل قول:
طبق اطلاعیه ، تعطیلی دانشگاه تا فرداس ( 25 مرداد )نقل قول:
خب شما جلسه بعدی یه سر برو ببین اوضاع از چه قراره !!!!
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : قابل توجه دانشجویانی که درس حفظ جز ۳۰ قرآن کریم را انتخاب کرده اند ، با این روش اگر از نمره خود رضایت ندارند می توانند نمره مورد نظر را حذف نمیاند.
یعنی حذف نمودن درسی که نوع آن با تاثیر مثبت می باشد : مثل درس حفظ جزء ۳۰ قرآن کریم (فعلا فقط همین درس جز دروس با تاثیر مثبت می باشد)
درصورتیکه تمایل ندارید نمره اخذ شده در درس مذکور در میانگین کل شما محاسبه گردد ، می توانید با مراجعه به سایت گلستان دانشگاه پیام نور درس فوق را از مسیر زیر انتخاب و تاثیر در میانگین کل را حذف نمائید:
آموزش –> دانشجو –> درخواست ها –> درخواست حذف دروس با تاثیر مثبت
توضیحات راجع به حذف نمره :
کسانی که در این درس نمره پایین آوردن و می خواهند نمره آن درس از معدل کلشان حذف شود. ، مسیر بالا را در سایت گلستان طی کنند و شماره دانشجویی خود رو وارد کنند.
پایین گزینه جستجو رو که بزنند ، در جدول درس حفظ جزء ۳۰ قرآن کریم با تمام جزئیات آن (نمره – محل آزمون و … ) نمایش داده خواهد شد.
زیر ستون عملیات “حذف فرهنگی(با رنگ قرمز)” نشان داده می شود که با زدن آن گزینه عملیات حذف انجام خواهد شد.
بعد اگر به اطلاعات جامع دانشجو مراجعه کنید ، خواهید دید که جلوی درس ها یه ستون هست که وضعیت رو مثلا برای درسی عادی نوشته شده است ، برای درس حفظ جزء ۳۰ که از روش فوق حذف شده باشد ، نمایش داده می شود “حذف فرهنگی” که مشخص می شود حذف نمره با موفقیت انجام شده است.
+
آمار پذیرش دانشجو در سال ۱۳۹۲ دانشگاه پیام نور اعلام شد
معاون فنی و آماری سازمان سنجش و آموزش کشور گفت :امسال سهم پذیرش دانشجو در دانشگاه پیام نور ۴۲۱ هزار نفر است.
دکتر احسان جمالی افزود: البته از این تعداد حدود ۱۷۶ هزار نفر از طریق کنکور پذیرش خواهند شد.
وی تصریح کرد: همچنین ۲۴۵ هزار نفر از طریق ثبت نام در رشته های بدون کنکور وارد دانشگاه پیام نور می شوند.
باسلام
ثبت نام کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور کی شروع میشه؟ امتحانش کیه و چجوریه؟ این که 3 تا درس اعلام میکنن یعنی چی؟ یعنی از همین 3 تا امتحان میگیرن؟
دوستان اگر امکان داره یکم در این مورد توضیح بدین . من یک سال ارشد دانشگاه ازاد خودندم اما بخاطر دوری راه و مشغله کاری زیاد امکان ادامه تحصیل برام وجود نداره و میخوام انصراف بدم و بیام همین پیام نور تهران بخونم. اگر ممکنه راهنماییم کنین.
ورودی جدید یه حداقل نمره 12 گذاشته بودن ترم اول قرار شده بود این نمره بیارن پایین تر رو 10
به جایی رسید ؟
پست ديشب من چرا پاك شده اينجا ؟
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ” PNUNA.COM ” : جهت شرکت در امتحانات پایان ترم تابستان 92 دانشگاه پیام نور نکات مهم زیر را باید توجه داشته باشید.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : دانشجویان عزیز:هنگام شرکت در جلسه آزمون مقررات زیر را دقیقا رعایت فرمایید:
نکته مهم امتحاناتترم تابستان ۹۲ دانشگاه پیام نور:
با توجه به اینکه اکثر امتحانات دروس ترم تابستان ۹۲ به صورت الکترونیکی و مکانیزه برگزار می شود ، آموزش تصویری زیر را قبل از حضور در جلسه آزمون پایان ترم مشاهده و مطالعه فرمایید:
۱- به همراه داشتن کارت دانشجویی و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الزامی است.دلایل مشاهده نکردن گزارش ۴۲۸ (گزارش ثبت نام – کارت ورود به جلسه) :- بدهی شهریه داشته باشید- سرعت پایین اینترنت شما۲- حضور در محل برگزاری آزمون حداقل ۳۰ دقیقه قبل از شروع امتحان
۳- از آوردن کتاب ،جزوه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یادداشت ،هندزفری،تلفن همراه و هرگونه وسیله الکترونیکی دیگر به جلسه خودداری کنید.
۴- با توجه به سربرگ سوالات ،دانشجو مجاز به داشتن ماشین حساب ،کتاب قانون و غیره می باشد.
۵- دانشجویانی که فاقد عکس در سیستم گلستان می باشند، در اسرع وقت عکس خود را به کارشناس رشته تحویل دهند تا گزارش ۴۲۸ آنها عکس دار باشد.
دانشجویان مهمان نیز جهت عکس دار شدن پریپرینت های امتحانی، یک قطعه عکس خود را به واحد رایانه تحویل دهند.
۶- دانشجویان عزیز دقت نمایید پاسخنامه preprint شده با مشخصات فردی تان تطبیق کند.در صورت وجود هرگونه مشکل مسئول جلسه را در جریان قرار دهید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در غیر این صورت مسوولیت عدم تصحیح پاسخنامه بعهده دانشجو است.
۷- پاسخنامه های خود را تمیز و بدون تاخوردگی نگاه داشته و تحویل دهید.ضمنا به هیچ عنوان دایره های چهار طرف پاسخنامه و بارکد را مخدوش ننموده و محل مشخص شده را با خودکار فقط در کادر مخصوص امضاء نمائید.
۸- پاسخنامه های تستی را فقط با مداد مشکی نرم پررنگ پر نمائید. و پاسخنامه های تشریحی را با خودکار آبی تکمیل نمایید.
۹- دانشجویان محترم به تعداد سوالات و زمان آن در سربرگ دقت نموده در صورت مغایرت در تعداد سوالات مراقب را در جریان قرار دهید.
۱۰- در حین برگزاری آزمون از صحبت نمودن ،نگاه کردن به اطراف و همراه داشتن یادداشت ،خودداری نموده در غیر این صورت با فرد خاطی بر اساس آیین نامه انض [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اطی برخورد می گردد.
۱۱- نکاتی که مسوولان اجرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ی آزمون متذکر شده یا از طریق بلندگو پخش می شود را رعایت نمایید.
۱۲- تکمیل کد سری سوال با توجه به توضیحات مندرج بر روی صفحه اول سوالات توسط دانشجو الزامی می باشد عواقب ناشی از عدم تکمیل یا درج اشتباه کد سری سوال به عهده دانشجو است.
۱۳- دانشجویان موظفند برگ حضور و غیاب رابا خودکار امضا نمایند.
۱۴- دانشجویان ترم آخر که به طور همزمان بیش از یک درس امتحان دارند موظفند به مسئول جلسه ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ن موضوع را اعلام و بعد از امتحان جلسه را ترک نمایند.
۱۵- دانشجویان موظفند بعد از پایان زمان آزمون سئوالات را تحو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ل مراقب داده ،و سریعا ازحوزه امتحانی خارج شوند.
۱۶- دانشجویان معترض به سئوالات پس از پایان هر جلسه آزمون ، حداکثر پس از سه روز ازبرگزاری آزمون به مدت یک هفته اعتراض خود را به سئوالات در سیستم گلستان به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت نمایند.
۱۷- دانشجویان درصورت مشاهده نمره تشریحی می توانند در سیستم اع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راض خود را ثبت نمایند و اساتید محترم مورد بازنگری قرار دهند.
۱۸- چنانچه دانشجویان با رویت سئوالات ،پاسخنامه ها و کلید آن ها و بررسی کامل آن مشکل خاصی مشاهده نمودند حداکثر پس از سه روز از برگزاری آزمون به مدت یک هفته در سیستم گلستان اعلام نمایند.
۱۹- دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دقت داشته باشند در ترم تابستان ۹۲ تعیین و تغییر محل آزمون امکان پذیر نمی باشد و تمام دانشجویان باید در مراکز خود آزمون دهند.
نکته ای در مورد شماره صندلی امتحانات:
توجه : در گزارش ثبت نام (کارت آزمون) ، شماره صندلی دانشجو مشخص نمی باشد. شماره صندلی را از دو طریق زیر دریافت نمایید:
۱- از طریق سایت اینترنتی مرکز خود۲- هنگام امتحان در مکان آزمون، شماره صندلی هر فرد زده می شود.
در همین رابطه مطالب مهم زیر را مطالعه فرمایید:
تحصيل همزمان با خدمت وظيفه" هنوز برجاست؟
طبق بخشنامه سازمان نظام وظيفه /نقل قول:
امکان تحصیل همزمان با خدمت سربازی ممنوع می باشد
طیق بخشی از متن دستورالعمل صادره در تاریخ ۱۸ شهریورماه ۹۱ از طرف سازمان وظیفه عمومی ناجا در رابطه با تحصیل همزمان با خدمت که صراحتا در بند ۱۱ این دستور العمل آمده است :
تحصیل همزمان با خدمت (حتی در صورت تایید دانشگاه) مجاز نبوده و برای اینگونه از دانشجویان معافیت تحصیلی صادر نخواهد شد
پیام نورنا
یک نفر جواب ما رو هم بده ثواب دارهنقل قول:
سلام به همگی ... امتحانات شروع شد :n26:... دوستان نرم افزار لطفا کمک کنید برای درس سیستم عامل
در منابع نوشته شده که کجاها رو بخونیم ... این که بیشترش حذفه ... 12 فصل هست ... 10 / 12 حذفه ... من فقط 8 فصل میخونم
گفته شده که مسائل پایان هر فصل هم در نظر گرفته شود ... کسی میدونه بیشتر از کجا سوالات تشریحی میاد ... هنوز نمونه سوالات رو بررسی نکردم ... تستی ها چطورن ؟ سخت اند ؟
بیشترین تشریحی دیگه از 8 فصل میاد دیگه آره ؟ ... یه سری سوالات مروری هست در پایان هر فصل و یه سری مسائل پایان هر فصل ... کدوما مهم ترن ؟
برای شبکه هم یه راهنمایی بکنید ... هر چند تستی کلا
مرسی :n16:
ارشد ثبت نامش مهرماه شروع میشه. پارسال که 17مهر شروع شد!نقل قول:
بله 8واحد بهتون معرفی میشه باید اونها رو امتحان بدید و در صورت قبولی جز ترم اولتون حساب میشه!
این دفترچه پارسال هست:
دانلود کنید منابعی که باید امتحان بدید با توجه به رشته ای که میخواید شرکت کنید داخلش هست. فکر نکنم تغییری نسبت به پارسال داشته باشه
من دنبال کتاب های پیام نور برای رشته ادبیات انگلیسی هستم اما ظاهرا چون این رشته زیاد توی پیام نور طرفدار نداره کتابهاش به راحتی گیر نمیاد سایت هایی که نوشتن نمایندگی فروش کتاب پیام نور هستند ندارند این کتاب ها را - ایا باید به خود دانشگاه مراجعه کنم یا به مغازه های نمایندگی کتاب پیام نور؟
ممنون از پاسختوننقل قول:
واقعیتش این دفترچه رو قبلا گرفته بودم اما هنوز چند مورد مبهم برام وجود داره . اگر ممکنه اینا رو هم پاسخ بدید چون برام خیلی مهمه. هفته دیگه میخوام برم انصراف بدم از دانشگاه آزاد .میخوام مطمئن بشم و همه چیز برام قطعی و روشن بشه بعد برم این کار رو بکنم.
1- اگر امسال هم مثل پارسال باشه و من شرکت کنم و قبول هم بشم میتونم از بهمن همین امسال برم ثبت نام کنم یا نه باید تا مهر سال دیگه صبر کنم؟
2- این که توی دوره دانشپذیری قبول بشی چجوریه؟ یعنی هر کس توی امتحان اون 3 درس نمره قبولی بگیره میتونه به عنوان دانشجو ثبت نام کنه یا نه مثل بقیه دانشگاههی دولتی و آزاد هرکی درصدهاش بیشتر باشه قبول میشه و بقیه رد میشن؟ یعنی مثلا ممکنه همه درسها رو مثلا 16 بگیری اما قبول نشی و نتونی ثبت نام کنی؟ با توجه به اینکه رشته ای که من میخوام انتخاب کنم فقط تهران داره ( ارشد مهندسی عمران - سازه های هیدرولیکی)
این مورد خیلی برام مهمه . میخوام بدونم شانس قبول شدن تو پیام نور تهران چقدره نسبت به دانشگاه آزاد مثلا؟
ممنون میشم دوستان اگر نظری دارن بیان کنن چون میخوام یه تصمیم مهم بگیرم.
ممنون.
نرم 2 فرداست :(
من هیچی بلد نیستم :(
کتاب اصلن معلوم نیس چی میخواد
چیکار کنم ؟ :(
سلامنقل قول:
1) شما موقع ثبت نام اول کد رشته های بهمن رو وارد کن و بعد کد رشته های مهر ماه رو ....
2) من خودم دوره ی قبلی دیدم طرف هر 2 درسی که امتحان داد رو رد شده بود ولی مجاز به ثبت نام شده بود ( با این تفاوت که باید اون درس ها رو در ترم بعدی پاس میکرد )
با توجه به این ، یعنی شرایط قبول شدن تو این روش بسیار آسونه و احتمالش بسیار بالاس ......
موفق باشید
نقل قول:
خود دانشگاه که پاسخگو نیست !
باید به نمایندگی ها پیام نور در شهرتون مراجعه کنید .. در صورتی که کتاب رو نداشتن به شهرهای مجاور.....
در صورتی که بازم موفق به تهیه کتاب نشدید باید سری به پایتخت بزنید .... البته با تماس تلفنی هم میتونید از تهران کتاب رو تهیه کنید ..