دوستان از دیروز غروب سرعت دانلود سرویس نامحدود 2 مگ پایین اومده برای کسی همینطوری شده ؟؟
Printable View
دوستان از دیروز غروب سرعت دانلود سرویس نامحدود 2 مگ پایین اومده برای کسی همینطوری شده ؟؟
سلامنقل قول:
حدودا 25 تومنی شد با مالیات.
فرقش با نقره ای در گیگ هدیه هست همین.
این سرویس برای من که 2 مگ محدود قبلا داشتم مث شکنجه میمونه آخه شبانه تو 6 ساعت 8 گیگ دانلود میکردم.:n21:
البته یه وقت خدایی نکرده فکر نکنید داریم پسرفت میکنیم.
پرقدرت داریم در همه زمینه ها خصوصا اینترنت پیشرفت میکیم فقط اینقدر سرعت پیشرفتمون زیاده که حواسمون نیست که یه علامت منفی پشتمونه :n09:
عیدی خبری نیست ؟:دی
پارسال اگر اشتباه نکنم یکم عیدی دادند!
نقل قول:
یعنی برای سرویسهای نقرهای تا 22 گیگ تو هر دوره حجم با سرعت 4 مگ میده بعد میشه سرعت واقعی ؟ یه چیزی مثل مصرف منصفانه پارس آنلاین ؟
درود دوستان همین 512 نامحدود برنزی بعد اتمام ترافیک هدیه سرعتش رو چند میچرخه ؟
عیدی !!! چه عیدی بهتر از گرون تر شدن اینترنت ذغالی ایران . واقعا دم مسئولین کشور و آسیاتک درد نکنه من که بهترین عیدی عمرم رو گرفتمنقل قول:
ماشالله یادمه تا همین چند سال پیش وقتی عید میشد همه چیز تخفیف داشت و همه چیز ارزون میشد ولی تو این چند ساله قضیه برعکس شده و عید که میشه همه چیز گرون میشه
من ارسال کلی به دوستم روز تولدش هدیه داد اما به من امسال هیچی نداد . همه میگفتن برای مناسبت ها هدیه میده به ما که رسد خشک شد.... از اولم شانس نداشتیم ما داداش
فقط اینترنت نیست که! پارسال با 7 تومن ماشین میگرفتی امسال لپ تاپ سال بعد گوشی سال بعدش لپ لپ که جایزه ویژش ماشینه!
سرعت دقیق 512 همینه! ساعتی 216 مگ! کم بهت نمیده، داره دقیق میدهنقل قول:
idm سرعت دانلود و اپلود با همه، سرعت واقعی دو سه کیلو کمتره
چون که شما داری با سرور ایران تست میگیری! که به هیچ دردی نمیخوره!نقل قول:
پینگ بیشتر به درد زود باز شدن و بازی میخوره
مشترک گرامی سرویس اینترنت پرسرعت نوروزی آسیاتک با نام 1544 یکساله 5 گیگ 44 هزار تومان فقط تا 30 اسفند جهت تمدید برای شما کاربر منتخب فعال شد !
----------------
فک کنم این عیدیشونه ! :n13:
برای من اس اش اومد:n08:نقل قول:
متاسفانه هیچ کاربردی نداره! چون بیست الی سی دفعه برای مثال، پرسیده شده که سرعت 512 برنز چنده! کسی نمیاد صفحات قبلو بخونهنقل قول:
اما من اینو اصلا تایید نمیکنم! 2 مگ مخابرات با مبلغ 74 تومن، سرعت 256کیلو رو ثابت میده، نه بعد 22 گیگ بشه 150!
در مورد ضریب اشتراک، چیزیه که فقط جنبه تبلیغاتی داره! مثلا همین مخابرات کرمانشاه دو ماه سرویشاشو میخواست گرون کنه، اومد گفت ضریب از 8 شد 5!
اما هیچ فرقی نداشت! که آخرش مجبور شد 25% سرعت یک به 5 اضافه کنه ! یا یک به ده گذاشت که 2 مگش ثابت 64 میگرفت! یعنی 512 بود!
فقط جنبه تبلیغات داره! وگرنه اگه شرکتی بخواد 256 با ضریب 1 ب8 بده و سرعتش 4 کیلوبایت بده، یک ماهه ورشکست میشه!
رایگان؟ الان فعاله؟ یه توضیح بیشتر بدیدنقل قول:
تو پنل هست ولی من تمدید نکردم !نقل قول:
اینم والا SMS ش واسم اومده بود !
(1544) - اينترنت 1544 کيلو بيت حجمي 5 گيگ در سال (48245 ريال + آبونمان)
تو sms نوشته بود 44 هزار تومن ! ولی این 4 هزار تومنه ؟؟ یا من اشتباه میکنم ! :n13:
ولی سرعت باز شدن سایت خیلی پایینه ...نقل قول:
راستی بیکران برنزی 1 مگ ساعتی چند مگ دانلود میکنه؟؟؟ 432 مگ ؟؟؟
یعنی تو یک سال باید فقط 5 گیگ مصرف کنیم؟؟؟ اون 48 تومان رو واسه یک سال میگیرن یا ماهیانست؟؟؟ دقیقا یعنی چی؟؟؟نقل قول:
صفرشو یادشون رفته بزنننقل قول:
مبلغ نهايي پيش فاکتور: 587988 ريال
5 گيگ در سالنقل قول:
برای کسانی که مصرف بسیار کمی دارند بصرفه است
این از سیاستشونه ... چون وقتی سرعت بالا باشه حتی اگه فقط سایت هم باز کنی باز اون 5 گیگ تو 1 ماه مصرف میشه ... 5 گیگ در سال میشه روزی 14 مگ .. 10 تا پیج که باز کنی بیشتر از 14 مگ میشه ... اینا همش ترفند پول درآوردن و کلاه گذاشتن سر مردمه .... انقدر ساده نباشین ...نقل قول:
راستی کسی میدونه سرعت دانلود اینترنت ما.هو.اره.ای چقدره؟؟
دوست من جدیدا خیلی سخت شده ه ک اینترنت ما ه و ا ر ه ای. تقریبا نشدنیه و به هزینش نمی ارزهنقل قول:
مگه ما گفتیم دمشون گرم ؟؟نقل قول:
معلوم نیست مارو چی فرض میکنن !!
اینم از عیدی دادنشون ! واقعاً آدم میمونه چی بگه ! :n15:
گفتم برای کسانی که مصرف بسیار کمی دارند به شرطی که شبانه رایگان هم داشته باشند وگرنه من که ماهی 10 گیگ مصرف میکنمنقل قول:
سلام
پشتیبانی گفت برای عید یه سرویس داریم 3 گیگ 3000 تومان!!!!توی سایت چیزی نزده.کسی خبر بیشتری داره؟توی دو هفته هم تموم بشه بازم خوبه که.
طرحهای طلایی نقره ای برنزی بجز هدیه،فرقی با هم ندارند؟همشون روی سرعت اسمی هستند؟
حجمی یک مگ 10 گیگ، شبانه چقدر میگیره؟
به شرطی که با 128 تا بگیره! اما حدود 100 تاس! یعنی 350 مگ تقریبانقل قول:
ٱره سرعت باز کردن سایت با برنزی خیلی پایینه
اون سه ماه سه گیگ برای ثبت نام های جدیده! نه یوزر قدیمینقل قول:
رو یه سرعتن به جز حجم اول
نقل قول:
بله دقیقا مثل جایزه مصرف منصفانه پارس آنلاینه
نقل قول:
برای من که هم سایت های ایرانی و هم سایت های خارجی رو حتی با پ.ر.و.ک.س.ی ف.ا.ی.ر خوب باز میکنه ( غیر از نصف شب ) قبلا سر این قضیه صحبت کردیم که گفتین فقط پینگ مهمه نه سرعت دانلود، اما برای زود لود شدن سایت ها، هم پینگ مهمه و هم سرعت دانلود
نقل قول:
کاربردش اینه که کسی که تو گوگل سرچ کنه کیفیت اینترنت 2048 نقره ای آسیا تک، پست من رو براش میاره و میتونه راهنماییش کنه
والا مخابرات رو همه ناراضین، وگرنه من همیشه تو این قضیه اینترنت حذب بادم و هر جا بهتر باشه رو میپسندم ( شاید تو منطقه ما اینجوری بد باشه ) تو همین فروم هم تو قسمت اینترنت مخابرات، خبرهای امیدوار کننده ای از مردم نشنیدم که اومدم آسیاتک رو انتخاب کردم. همچنین به خاطر اینکه دوستم خیلی ناراضیه، مخابرات رو بیخیال شدم
منم احتمال میدم کمی جنبه تبلیغاتی داشته باشه، اما تو همین تاپیک، بارها تفاوت کیفیت اشتراک برنزی با نقره ای با طلایی گزارش شده
من شنیدم خیلی خوبه، اما قیمتش بالاستنقل قول:
خودتونم که این مورد رو تایید کردین. پس مسلما برنزی و نقره ای و طلایی با هم فرق دارن ( کمااینکه فرقش در باز کردن سایت باشه ) من نظرم اینه که برنزی 1 به 10 و نقره ای 1 به 8 و طلایی 1 به 6 هستش ( شاید طلایی رو تا 1 به 4 هم بعضی مواقع بیارن، چون خیلی گرونه و مثلا ویژه شونه ). البته این فرضیه بود. به ما مثلا میگن نقره ای 1 به 6 اما نظرم اینه که 1 به 8 هستشنقل قول:
دوستان کسی آخر جواب ما را نداد ما بیکران برنزی داشتم هدیه هم نداره اما سرعت 400 میداد اما از دیروز سرعت شده 110 زنگ میزنم پشتیبان میگه دارن پورت های سرویس نامحدود عوض میکنم به خاطر همین پایین اومده کسی براش این اتفاق افتاده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز من 512 برنزی خریده بودم اولاش 470 دانلود میداد الان شده 60 الی 65.
دادن دستمون :n09:
1 مگ نامحدود گرفتی 110 دانلود میده؟
سلام
این شبانه اسیاتک فقط واسه سرویسهای 10 گیگ به بالا فعاله ؟؟ قبلا 6 گیگش هم شبانه داشت ولی الان نیستش
سرعت شبانه واسه سرویسهای 512 و 1 و 2 مگابیت چقدره
بله 10 گی به بالا شبانه رایگان داره زیر 10 گیگ ها نیم بها استنقل قول:
بستگی به مرکز مخابراتتون داره اگه خلوت باشه به ترتیب حداگثر 64 و 128 و 256 میده
دوستانی که دانلود شبانه میکنن . ساعت دانلود هنوز 1 صبح هست یا با ساعت جدید تغییر کرده و از 1 صبح جدید شروع میشه ؟
همون یک هست ولی اونقدر افتضاح شده که اصلا نمی ارزه دیگه
من تا قبل تغییر قیمتا با سرعت حداقل یک تا دو مگ دانلود میکردم از وقتی گرون کردن به جای اینکه بهتر شه بدتر شه دیروز یه فایل 700 مگی گذاشته بودم دانلود تا ساعت دو که با سرعت 14-15 دانلود میکرد خوابیدم صبح ساعت 5 بیدار شدم دیدم سرعت شده 7-8 جمعا 300 مگ بیشتر دانلود نکرده کلا لپتاپ خاموش کردم بیخود پول برق اضافی ندم :دی
میخواستم بیام اسیاتک , شبانش هم برام مهمه ولی 10 گیگ در ماه خیلی زیاده گرون هم در میاد :n03:
1صبح قدیم(ایرانی)نقل قول:
دیگه اینقدرم افتضاح نیست شما چه سرویسی داری؟نقل قول:
من با کیمیا دارم شبی حدود 3 گیگ میگرفتم که بد نیست هر چند قبلا خیلی بیشتر بود:n02:
سلام
من میخواستم 128 نامحدود از اسیاتک بگیرم.(اینترنت 128 نامحدود از پارس انلاین بگیرم یا اسیاتک؟):n29:
میخواستم بپرسم متوسط سرعتش چطوره؟
و اون دوستانی که دارن راضی هستن؟؟؟
من از پارس آنلاین داشتم بدرد نمیخورد سرعتت بالاست ولی تا 20 گیگ بعدش که بشه 16 کیلوبایت اشکت درمیادنقل قول:
وای چقدر اینجا عوض شده!! چقدر شکلک اضافه شده!! چقدر پست دادن!! یه هفته اینترنت نداشتم میگن زندان آدم رو پیر میکنه اما من میگم بی اینترنتی ادم رو بیشتر پیر میکنه.الان من هم اومدم جز شما ها سرویس 512 نامحدود برنزی سرعت 50 الی 66 تا میده