نوشته هاتو Select کن بعدش گزینه ی Right-to-Left Text Direction رو بزن
Printable View
نوشته هاتو Select کن بعدش گزینه ی Right-to-Left Text Direction رو بزن
سلام به دوستان من در ورد 2007 می خوام همانند آنچه در ورد 2003 بود یک منوی سفارشی با عنوان نامه ها و زیر شاخه نامه کوچک و بزرگ ایجاد کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام
می دانید که وقتی متنی پاورقی اش در همان صفحه جا نشود پاورقی به صفحه بعد می رود اما متن همان جا می ماند چطور میشه این اتفاق نیفته و پاورقی و متن هر دو با هم حرکت کنند
چون خیلی بد است پاورقی به صفحه بعد رفته ولی شماره های پاورقی روی متن آن از عدد یک خورده است
2- برای پاورقی هایی که همان می خورد باید چکار کرد که وقتی تغییر می دهیم به مشکل برنخوریم
سلام استاد
راستش چندین بار تلاش کردم که برنامه ویراستار را نصب کنم
همانطور که می دانید موقع نصب net frame work
3.5 , 4
می خواهد نصب کند
که حجم هر کدام 30 مگابایت و خورده ای است
من در یک سیستم دیگه که ویندوزش مثل این سیستم ایکس پی هستش
حجم دوتاش با هم می شد 200 مگابایت و خورده ای !!!!!!
خلاصه خواستم نصب کنم نشد
رفتم ریختمشون تو پوشه ای که خود ویراستار دانلود می کرد باز هم نصب نشد
مشکل این بود که با خود همون ویراستار هم خواستم دانلود و نصب کننم خیلی خیلی خیلی طول می کشید
یعنی فکر کنم یک روز !!!! اصلا جلو نمی رفت
و مشکل دیگه اینکه خواستم از سایت های دیگه دانلود کنم حجمش 200 و خورده ای بود
ولی چرا خود ویراستار که می خواد دانلود کنه نهایتش هر کدام 30 تا هستن
و دیگه اینکه چکار کنم
چطور این پیش نیازها را جدا و البته از جای ممئن که بدونم حتما نصب می شه دانلود کنم
احتیاج زیاد به ویراستار دارم
سلام خدمت همه دوستان
من یه جدول 6 ستونی میخوام بکشم با 100، 150 تا ردیف
اما میخوام بعدها وقتی بهش سطری اضافه میکنم بقیه سطرها برن به ستون کناری و نرن صفحه بعد
از روش اضافه کردن سه ستون به صفحه و بعد insert کردن table استفاده کردم ولی اصلا جدول ها کنار هم نمیچسبن و با هم هماهنگ نمیشن!
کسی از دوستان میدونه چنین چیزی اصلا ممکن هست یا خیر؟ و اگر هست چه جوری باید اینکارو انجام بدم؟!
یا مثلا در اکسل امکان چنین کاری هست؟
نمونه جدول رو هم اینجا آپ کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگر نرم افزاری میشناسید مثل وورد حالا کمی ساده تر هست برای تایپ متون فارسی و نسبتن قابلتهایی شبیه Word داشته باشه و حتی الامکان کرکش ساده باشه لطفن معرفی کنید...
مشکل در نوشتن کلمه های فارسی در وورد 2007
دوستان عزیز ممنون میشم بنده رو کمی سریعتر راهنمایی کنید کارم خیلی واجبه و به خاطر این مشکل نمیتونم کارم رو انجام بدم
کلمات جا به جا نوشته میشن
وقتی هم که نقطه میخوام بزارم آخر جمله به جای اینکه آخر جمله قرار بگیره میره اول جمله
در کل خیلی به هم ریخته هست ممنون میشم تظیمات رو بگید انجام بدم که درست فارسی تایپ کنه
نمونه مشکل
مثلا اومدم بنویسم
سلام خوبی چه خبر؟
این شکلی می نویسه
از فونت سری B استفاده میکنین؟نقل قول:
سلام منظورتون رو متوجه نشدم ؟نقل قول:
من از word زیاد سر در نمیارم خیلی وقته باهاش کار نکردم الان هم مجبور شدم باهاش کار کنم
این فونت سری B چی هست؟
ممنون میشم بگید چه تنظیماتی رو انجام بدم که این مشکل حل بشه
سلام
چطور میتونم کلمات رو بنویسم طوری که حروف به هم نچسبند؟
مثلا در کلمه "میشود" حروف ی و ش به هم نچسبن.
باید از نیم فاصله استفاده کنین.
کلید میانبر Ctrl+-
اگر کار نکرد این مراحل رو دنبال کنین:
Insert->Symbol->More Symbols->Special Characters
Optional Hyphen رو انتخاب کنید. دکمه Shortcut Key... رو انتخاب کنین و کلید Ctrl+Space رو به عنوان میانبر وارد کنید.
روشی هم برای محیط خارج از word مثلا همیجا سراغ دارید؟
نقل قول:نقل قول:
دوستان متخصص کسی نیست این مشکل من رو بتونه حل کنه؟
کارم بدجور گیره فقط منتظرم این مشکل حل بشه
Ctrl+Shift+3نقل قول:
من میخام یه جدول را کاغذ سایز A2 چاپ کنم روش کار چطوره؟
باید در A4 جدول را بکشم بعد با A2 چاپ کنم؟
سلام
یک متن انگلیسی آماده در word دارم. میخام ازش پرینت بگیرم و زیر هر جمله معنیشو با خودکار بنویسم.
آیا امکان اینکه به طور خودکار توی word2007 یا word2003 در هر سطر فقط یک جمله رو قرار داد هست ؟ چون به صورت دستی بعد از هر نقطه ENTER بزنم ، یه مقدار طول میکشه.
اگه امکانش هست ، لطفآ راهنماییم کنید.
ساده ترین راهش... گزینه Replace رو بزنین و فیلد ها رو به صورت زیر پر کنین:نقل قول:
Find What = .
Replace With = .^p
بعد هم دکمه Replace All رو بزنین
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم تو شماره گداری
وقتی میخوام عناوینو تو ورد شماره گذاری کنم به شکل زیر در میاد
1- برنامه ریزی عملکردی
1-1- مقدمه
1-2- مباحث کلیدی
1-3- جزئیات قابل توجه
در حالی که باید این طور شماره بزند:1
- برنامه ریزی عملکردی
1-1- مقدمه
2-1- مباحث کلیدی
3-1- جزئیات قابل توجه
میخواستم بدونم تنظیمات چپ چین و راست چین شماره گذاری از کجا باید انجام بشه؟
سلام
تو قسمت جستجو
چجوری باید دوتا کلمه رو وارد کنم که همزمان هر دو تا رو سرچ کنه؟ :n13:
با سلام
یک کار خیلی فوری پیش امده ...یک سری فایل word 97-2003 را باید با لپ تاپی که word 2010 دارد بخوانم فایل ها باز نمی شود
راهی هست که بدون انیستال 2010 انها را خواند ...با 2007 روی کامپیوتر دیگری اجرا شده ...
ممنون از کمکتون
دوستان من میخوام عکس داخل فایل ورد رو رو ویرایش کنم چطوری میتونم این کار رو کنم|؟
سلامنقل قول:
البته جای سوال و جواب اینجا نیست و یک تاپیک جدا برای این کار وجود داره ولی حالا من اینجا جواب می دم امیدوارم که باعث بهم ریختگی نشه.
برای اینکار شما یک کپی از فایل ورد ایجاد می کنید و فرمت اون رو به رار یا زیپ تبدیل کنید. بعد اون فایل رار رو باز کند توی پوشه ورد یک پوشه هست به اسم مدیا که عکسها رو می تونید از اونجا بردارید و ویرایش کنید.
موفق باشید
دوستان سلام من یه جدول 50 ردیف دارم و اونها را میخوام شماره گذاری بکنم از عدد 1 شروع بشه و بطور خودکار 50 بشه .من مراحل اضافه کردن شماره را انجام دادم ولی کنار اعداد فارسی نقطه ریزی دیده می شه مثل1. آیا راه حلی است که در تنظیمات numbering کنار اعداد نقطه نباشه /ممنون میشم
مث اینکه اینجا تار عنکبوت بسته!
هیچکی سر نمیزنه
سلام. شما باید ماکرو نویسی کنید.دو لینک زیر میتونه کمک کنه:نقل قول:
کد:http://www.pcreview.co.uk/forums/word-2007-search-multiple-words-1-document-t3865497.html
کد:http://www.msofficeforums.com/word/7375-find-highlight-multiple-words-ms-word-document.html
دوست گلم به جرات میتونم بگم که اموزشهای انجمن ورد p30world کاملترین اموزش ها در بین تمام انجمن های فارسی زبان میباشدو صد البته فعالترین انها.اگر کسی از دوستان جواب بعضی سوالات رو نمیدهند واسه اینه که بارها به اون سوالات جواب داده شده ولی کسی در انجمن جستجو نمیکنه. با این حال باز هم از شما دوستان عذر خواهی میکنیم.:n16:نقل قول:
سلام وعیدتون مبارک
برای تایپ سوالات 4 گزینه ای میخوام که یه حالت numbering داشته باشم که مثلا با زدن تب اول الف بزنه و بعد با تب بعدی ب وبه همین شکل تا د
یعنی یه numbring ولی در یک خط و و همزمان شماره سوالات هم نامبریگ بخوره.
میشه همیچین کاری کردن تو word؟
چیزی که میخوام به این شکل
1. سوال (شماره سوال نامبرینگ بشه)
الف) ب) ج) د )
2.سوال (شماره سوال نامبرینگ بشه)
سلام
من اخیرا یه مشکلی با ورد پیدا کردم موندم چی کار کنم!
وسط کارام هی هنگ میکنه و دیگه هم برنمیگرده به حالت عادیش! چی کارش کنم؟ مشکل از چیه؟! تا همین چند روز پیشم هیچ مشکلی باهاش نداشتم! (ورژن 2013)
سلام
یک متن انگلیسی داریم که زیر هر کلمه خط کشیده شده ، حالا چطور میتونیم زیر هر کلمه معنی فارسیش رو بنویسیم؟
مثل این کتاب های حل المسائل که زیر هر کلمه معنیشو نوشتن.
مثل این اما زیر خط دار
سلام.
برای اینکه جهت نوشتن پانویس ها رو از سمت چپ به راست انتقال دهیم باید از کجا تنظیماتشو رو درست کنیم؟
از قسمت All Footnotes همهی پانویس ها رو انتخاب کنید و Ctrl + Shift سمت راست کیبورد رو بزنید.نقل قول:
مشکلی که دارم این است که وقتی کلید کنترل شیف اسپیس را می زنم (برای نیم فاصله)، فونت هم تغییر پیدا می کند. به عنوان مثال اینگونه می شود:
با تشکر
سلام
من یه فایل ورد 2007 رو تبدیل به فایل پی دی اف کردم ،اما الان تو فایل پی دی اف اول و آخر ستون ها به هم ریخنه یعنی "جاستیفای" تو پی دی اف نیست!!!! و همینطور شماره صفحه هام تو پی دی اف انگلیسی شده.لطفا راهنمایی کنید.خیلی عجله ای.ممنون:n03:
سلامنقل قول:
علامت ¶ رو از قسمت Paragraph غیرفعال کنید.در ضمن برای نیم فاصله میتونید از 3 + Ctrl + Shift استفاده کنید.
سلام دوستان
من وقتی میخوام فایل ورد را با استفاده از برنامه word 2010 خروجی pdf ازش بگیرم یک آیکون مربع شکل کوچک کنار شماره صفحه ایجاد میشه تو فایل pdf. چه کار باید کرد که این شکل مربع کوچیک نیاد کنار شماره صفحات؟ممنون
سلام
روي اون شمارهاي كنارش نقطه (دات) داره كليك كن تا انتخاب (هاي لايت) بشه
راست كليك كه كردي يك گزينه ميبيني با عنوان numbering
توش كه بري يه گزينه داره با نام define
توي اون كه بري مي توني با دكمه backspace يك كاراكتر به عقب برگردي و نقطه رو حذف كني
به همين راحتي
در اين موراد نميگن چسبيدننقل قول:
ميگن استفاده از نيم فاصله
بسته به ويندوزي كه شما داريد
نيم فاصله متفاوته شما بجاي اينكه بنويسيد مي شود ميخوايد بنويسيد: ميشود
دكمه هايي كه با فشردن اون ميتونيد نيم فاصله ايجاد كنيد«
1- دكمه shift و دكمه space ( يا همون دكمه بزرگ فاصله) بطور همزمان
2- دكمه Ctrl و shift و عدد 3 بصورت همزمان
يه وبلاگ پيدا كردم كه توضيح ميده يكي از روشها رو
اينهم آدرسش:
سلام
فرق گزینه های optional hyphen و No-Width Optional Break در ایجاد نیم فاصله چیه؟
سلام
آیا در ورد 2007 امکانش هست که دو تا پاورقی در یک سطر قرار بگیرند؟من هر کاری میکنم پاورقی های 1و2 هر کدوم در یک سطر جدا قرار میگرند. میخوام پاورقی1 در اول سطر و پاورقی دوم در وسط همان سطر قرار بگیره.
سلام دوستان
چند روزی میشه وقتی تو word تایپ کنم کلمات به صورت بر عکس ترتیب میشوند
مثلااین جمله رو مینویسم: سال نو مبارک باد.
اینطوری نوشته میشه: باد مبارک نو سال.
چند ورژن آفیس رو هم نصب کردم ولی فایده ای نداره
ممنون
آی بشه کسی جواب اینو برا منم بگه
مشکل منم هست
ممنون میشم