بابا عجب اداره توپی دارین!! عیدی میخواد سیستم بده به بچه ها:n02:نقل قول:
بابا عجب اداره توپی دارین!! عیدی میخواد سیستم بده به بچه ها:n02:نقل قول:
عرض سلام! دوستان من عموم سفر کاری داره میره دوبی! پلیر و این چیز ها اونجا ارزون تره یا گرون تر؟ اگه ارزون تره انقدری هست که رو بندازم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.:n16::n30:
سلام.توی باندای گرد ومدلهای شبیه به اون .مدلی هست که جای باند جلوی پراید بخوره؟منظورم روی داشبورد هستش:n01:
سلام دوستان خسته نباشيد ...
يه هديونيت ميخواستم بگيرم براي سمند ( كه روش ساب و امپ و اينا نيست ! يعني اينقدر گروني شده گفتم فعلا هديونيت رو بگيرم كم كم براش چيز ميز جمع ميكنم)
بودجه تا سقف 500 تومن نهايت يكم بالاتر ...
توقعات :
USB
AUX
CD/DVD
صداي طبيعي و نرم ... دنبال صداي گوش خراش و ولووم خيلي زياد نيستم ( اگه بقيه سيستم رو هم براش بگيرم ( امپ و باند و ساب و ...) نميخوام تو خيابون دوپس دوپس كنم صداي دلنشين ميخوام ازش همين)
فعلا جوري باشه كه رو همين سيستم قديمي سمند سوار شه تا بعدا بقيه سيستم رو كم كم بگيرم ( 4 تا باند هست همين!)
خودم يه كم تحقيق كردم اين مدل ها بد نبود
pioneer
pioneer dvh 735av
تقريبا 530 قيمتش هست
pioneer deh 5450 sd
حدود 460 قيمت داره
pioneer deh 5250 sd
حدود 350 قيمتش هست
pioneer deh 6450
حدود 410
pioneer deh 7450
تقريبا 460
pioneer deh 8350SD
نزديك 490
kenwood
7016
طرفاي 430 قيمت داره
8019
500 يه كم بالاتر بايد قيمتش باشه
هر چند كنوود مثل اينكه با فلش ها يه كم مشكل داره و اصلا user friendly نيست ...
تو مدل هاي آلپاين هم كه همشون گرون هستن هيچي( از ظاهرشون خوشم نمياد اما از سري IDA-X خيليييييي خوشم اومد كه به نظر خيلي خوش ساخت هستن (با اينكه درايو ندارن) مخصوصا 305S كه 1 تومن به بالا قيمت داشت! :n03:فك كنم 303 شم خوشم اومد كه LCD گرافيكي نداشت اونم 800 بود:n14: )
كلاريون هم كه اصلا بيخيال گرونه:n30:
از SONY و JVC هم خوشم نمياد .
حالا به نظرتون كدوم مدل ارزش خريد داره ؟ (فقط يه كم زودتر بگيد چون فردا پس فردا ميخوام برم بخرم تا موج جديد گروني نيومده!!)
سلام به دوستان فروم پی سی ورلد.
حمید جان تو این چند سال که تو این فروم در خدمتتون بودم به قدری به ما لطف داشتی که روزگار فقط شاهد بوده و تشکر و هزاران تشکر گاهی کفایت نمیکند.بگذریم بابت خرید کامپ های جدید ممنونم ماشین جدید رو تحویل بگیرم سریع نصب میشن.فقط ای کاش قیمت هاش دیگه ثابت بمونه که واقعا سنگین شد خرید این دفعه :n02:
به درد سر خریدش نمی ارزه دوست خوب من.نقل قول:
شما یه جنس رو از اونجا میخرید به فرض درسته؟ با چه گارانتی و ضمانت نامه ای از اون گذشته چقدر تفاوت بین قیمت اجناس هست؟
به نظر من منتفی هست.
سلام میزان بودجتون؟نقل قول:
سلامنقل قول:
پخش های آلپاین و کلاریون عالی هستند اما قیمت نسبتا بالایی هم دارند.
به نظر من شما به خرید 7016 قناعت کنید که با قیمت مناسب صدای نسبتا بهتری به مابقی دارند.
این نکته هم در نظر داشته باشید خرید پخش هایی مثل اکس 303 و 305 تنها کافی نیست و صدای واقعی این دو پخش و کلا بعضی پخش های آلپاین ، همراه با پروسسور کاملا مشخص میشود.
خیلی ممنونم از جوابتون! یه سوال هم خیلی وقت پیش کردم محبت کنین اونم راهنماییم کنین! بدون آمپ باند 6964 بذارم یا 6974؟ چون قیمتاشون فقط 20 فرق داره پرسیدم و الا می دونم بدون آمپ از نیروی کاملشون استفاده نمی شه! بازم ممنونم استاد بزرگ.نقل قول:
بله واقعا کیفیتشون بالا هست اما از نظر قیمت ... :n30:نقل قول:
سلام
پخش های آلپاین و کلاریون عالی هستند اما قیمت نسبتا بالایی هم دارند.
به نظر من شما به خرید 7016 قناعت کنید که با قیمت مناسب صدای نسبتا بهتری به مابقی دارند.
این نکته هم در نظر داشته باشید خرید پخش هایی مثل اکس 303 و 305 تنها کافی نیست و صدای واقعی این دو پخش و کلا بعضی پخش های آلپاین ، همراه با پروسسور کاملا مشخص میشود.
من فردا میرم میخرم این پخش رو ... فقط شنیدم یه کم زیاد هنگ داره و با فلش ها مشکل داره یکم درسته این قضیه ؟
ببخشید من باز مزاحم میشم اما به عنوان آخرین لطف اگر امکانش هست یک امپ و باند خوب هم برای این هدیونیت معرفی کنید حدود قیمتش رو هم بگید که بعدش اونا رو هم تهیه کنم .
درضمن دوست عزیز یک سوال هم داشتم شاید زیاد مربوط نباشه اما خوب این تحریم و قیمت دلار چه کرده که ...:n28:
یک جفت باند SONY نسبتا قدیمی (برای ضبط کاست خور بوده فک کنم) اما کاملا نو (آکبند هست فک کنم) تو خونه افتاده بود توانش 30 وات هست (فکر کنم الان rms تقریبا باید 70 باشه برای باندهای جدید و این باند خیلی ضعیف هست احتمالا درسته ؟ )
آیا از باند دیفالت خود سمند تو درهای جلو بهتر هست ؟؟ (اصلا باند فابریک سمند قدیمی ها تو در جلو چه مارکی هست ؟ چند وات هستش ؟) ارزش داره خودم عوضش کنم ؟ چون کوچیکه فک کنم جا بشه ...
چون تا جایی که میدونم مال 206 در جلوش 15وات هست البته سایزش باید 11سانت باشه .
باندهای عقب سمند چی ؟ اصلا کسی میدونه مارکش چی هست و چند وات هست؟
برای عقبش میشه از کامپوننت استفاده کنم ؟ درواقع از چه باندي استفاده کنم دیگه نیازی به تعویض قسمت فلزی عقب با چوب برش خورده mdf و ... رو نداره دیگه ؟ کیفیت صدا خوب میشه اصلا با این تز بیخودی ما ؟ آمپلی چی ببندم ؟
البته من که زیاد سردر نمیارم از این چیزا ممنون میشم راهنمایی کنید شما ( اگرم جایی رو سوتی دادم از ما بگذرید !)
اینم عکسهاش هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اصلا قصد اضافه کردن آمپ تو آینده رو نداشته باشی خب 6964 بهتر با پخش خوب درایو میشه صداشم هم خوبه تیوترشم از 6963 قدیم بهترهنقل قول:
یه مدل هم حمید آقا به من معررفی کردن که گفتن بدون آمپ خوب جواب میده 6930 سونی که 50 واتی هست من صداشو نشنیدم ولی وقتی حمید آقا گفته پس حتما از 6964 بهتره:n05:
اگه هم قصد اضافه کردن آمپ داری یه باند آمپ خور دیگه جز 6974 پیدا کن که به قیمتش نمی ارزه
6974 نمی ارزه؟ آخه مدل های دیگه خیلی اختلاف قیمت داره این از 6964 همش 20 تا گرون تره جنس ووفر شونم یکیه! والا بی شک 6964 میگرفتم! :n30:نقل قول:
6930 سونی تو نت 150 وات rms قدرت نوشتن براش xs-gtx6930l! :n12:
سلام
دوستای عزیز با بودجه 500-600 تومن یه پخش + دو تا بلندگو به نظرتون چی بگیرم؟
سلام به همه دوستان.
آیا DLS 1073 هم به صورت فیک توی بازار هست؟
اگه بتونی این مدل کنوود هم پیدا کنی باندخوبیهنقل قول:
آخه 6974 80 واتی هست شما میخوای با پخش مستیقیم درایوش کنی باید باندی که انتخاب میکنی به وات خروجی پخشت نزدیک باشه اصلا 1073 گیریم قیمتش با 6964 فقط 10 ت فاصله داشته باشه درست 1073 غوله ولی وقتی بخواد با پخش مستقیم راه بیفته اینجا 6964 یا کنوود KFC-M6932A برنده هستن چون راحتر با پخش درایو میشن 6974 بی خیال شو چون یه باندی هست که به آمپ احتیجاج داره وقتی هم که بخوای آمپ ببندی خب دیگه چرا 6974 گزینه های بهتری با آمپ با قیمت شبیه 6974 هست
باند با وات پایین انتخاب کن داداش سعی کن قبلش هم صدای باندی که میخوای بخری رو بشنوی:n01:
چشم داداشم همه جوره ممنونم از راهنماییات! مرسی یه دنیا!نقل قول:
اقا یه جوانمرد بگه بالاخره من چی بخرم...!!!؟؟؟ :24:
کلا 800 بودجه دارم 1 امپ و ساب خوب معرفی کنین میخام این هفته بخرم شانس که نداریم یهو گرون میشه باز.
با اجازه اساتیدنقل قول:
کنوود8105 آمپ خوبیه
برای ساب هم چیز خیلی خوبی گیرت نمیاد با این قیمت
بهتره یا سابتو دست دو بخری (البته از یک آدم مطمئن که برات تست کنه سالم باشه)
یا که یه ساب ساده ارزون می تونی بخری مثل 3010 کنوود و امثالهم که فکر نکنم نیازتون رو برطرف کنه ...
بازم اساتید اگه نظر بهتری دارن رو کنند
چیزی که به دردت بخوره نمیتونی بگیری با این گرونی!نقل قول:
با 500 فقط میتونی یه پخش نسبتا خوب بگیری
با سلام
من پخشم دو کانالس . دوتا بلندگو جلو . 4 تا عقب با یه ساب .
می خوام بدونم اگه همشون وصل باشن تو کیفیت تاثیری میذاره با حالتی که جلوییا قطعا ؟
منظورم از لحاظ سیم کشیه
مرسی عزیزنقل قول:
الان 1 جفت باند gto jbl 947 دارم ساب هم که قرار اضافه بشه با این اوصاف اون امپ که معرفی کردی جواب میده ؟
راستی حدود قیمتش چنده؟
سلامنقل قول:
ببین گلم.الان برای 200 -300 وات صدای خوب نه در قابلمه باید حد اقل 250-60 تومن بپردازید.فیوژن رو فردا سوال کنم ببینم چند میشه گرفت.البته من صداش رو نشنیدم.p2 راکفوردم خوبه ولی سریه قدیمش معرکه بود.MX12 آدیو سیستم هم هست اینو میتونم برات با تخفیف بگیرم.اگه خواستی pmبده.
من یه مدل کدنس شنیدم 2Way بود روی رک که عالی بود. تو جای فابریک نمیدونم باز همون کیفیت رو میده یا نه؟حدود 100 تومن هم هست.نقل قول:
به نظر من 7016 از همشون بهتره.نقل قول:
اون مورد هنگ رو فقط زمانی که داره مثلا flash میخونه CD بزاری ممکنه هنگ بکنه.
امیر جان اگر اسپیکرهاتون از یه برند و یه سری باشن مشکلی نداره ولی اگر مختلف باشن ممکنه اختلاف فاز بوجود بیاد.ضمنا کیفیت صدا هم کاملا کاهش پیدا میکنه.در کل کار صحیحی و اصولیی نیست عزیز.نقل قول:
منظورت رو از سیم کشی متوجه نشدم؟!
سلام دوست عزیز. ورودتون رو خیر مقدم عرض میکنم.نقل قول:
پخش کن وود 7016 واسپیکر کن وود 6934
ممنو از نظرت خودت پیشنهادی داری برای پخش که بعدا بتونم ارتقا بدم مشکل نخورم؟نقل قول:
دوست عزیز ممنون از راهنماییت اینارو از بازار بگیرم خودم میتونم نصب کنم؟ یا باید بدم دست اینکارشنقل قول:
+قیمت تقریبی اینا الان چنده؟
نقل قول:
آقا حمید منظورم این بود که چون پخشم دو کاناله هست انجام این کار مشکلی به وجود نمیاره با حالتی که فقط 4 تا بلندگو عقب وصل باشن که گرفتم جواب سوالمو
حالا می خوام طی دو سه روز آینده پخشم رو عوض کنم و 4 کانال بگیرم . شما چی توصیه می کنید ؟
فقط خیلی گرون نباشه و تنظیماتی داشته باشه که بشه کاری کرد تا دوتا اسپیکر جلو بیس نداشته باشن تا زوزه نکشن . ترجیحا پاونییر باشه .
سلامنقل قول:
الان من متوجه نشدم آمپ رو برای ساب میخوای یا کلا یه آمپ میخوای برای اسپیکر ها و ساب؟؟؟
اگه الان آمپلی داری و میخوای یه آمپ مونو بگیری برای ساب اونی که بت گفتم مورد خوبیه
اگه یه آمپ استریو میخوای باید حد اقل یه 4 کانال خوب بگیری که هم اسپیکر هاتو جواب بده هم سابتو که اونم باید اساتید معرفی کنند
--------------------------------
آقا حمید یه نگاه هم به این آمپ بندازید:
یه دست دوشو پیدا کردم
اون آمپ های قبلی چی شد؟ به درد میخوردن یا نه؟
مرسی
دوستان شرمنده چون قيمت ها خيلي بالا رفته يه سري كامپوننت دست دو قيمت گرفتم كدومش به نظرتون مي ارزه : ( واسه هديونيت 7016 كنوود آمپلیفایر هم نداره فعلا اما مياد بعدا ! )
کلاریون مدل SRS1686
قيمت 200
DLS MS6A
قيمت 350
گراند زیرو RadioActive GZRC 16x
250
گراند زیرو hydrogen gzhc16x
340
کامپوننت MTX سری 6000 مدل T6S652
250
ممنون ميشم زودتر بگيد ... كيفيت صدا و نرم بودنش مهم هست برام ...
حرف نداره DLS MS6Aنقل قول:
فقط تا قبل اینکه براش آمپ بگیری فکر نکنم صداش درادا:n08:
آمپتم باید خیلی قوی بگیری که هر کانالش 100 وات بده بهش:n19:
dls کامپوننتهای خوبی میزنه این مدلش DLS UP6i 2-way Component System سومین کامپ برتر 2012 شده
دوستان یه سوال dls تو بازار ایران تقلبی هم داره که کپی زده باشن از روش:n14: یا همه اصل سوئد هستند؟:n13:
درسته :n06:نقل قول:
من یه امپ استریو میخام که هم ساب هم باندم رو جواب بده.
شاید قید طاقچه رو هم زدم باکس بگیرم بزارم تو صندوق البته باکس جمع و جور میخام.
قیمتاشون درست هست ؟ گرون که نمیدن ؟ به خصوص dls و کلاریون منظورم هست ...نقل قول:
راستی فوکال هم هست :
کامپونت: focal 165a1
قیمت فروش 380 تومان
کامپونت: focal 130ca
قیمت فروش 330 تومان
mtx txc6.1
قیمت معلوم نیست
البته 20 تا 40 تومن هم میندازم از قیمتش ... نظرتون راجب اینا چیه ؟
سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم
بنده تازه عضو شدم و نیاز به راهنمایی دارم
یه سری لوازم دارم که میخوام بهشون اضافه کنم
پخش : پایونیر 7250
آمپ : بوش من PCH-4880 X
باند : پانونیر 6965
ساب : پایونیر 308 (ساب تویِ باکسه)
به نظـــر شما یه جــفت دیگه از همین باند 6965 بگیرم بهتره؟
بـــــــا ابنکه یه جفت کامپوننت برای درایِ جــلو ؟
البته با یه آمپ 2 کانال
ماشین پـــژو 405
قیمت دقیق ندارم داداشنقل قول:
ولی الان حرف focal رو آوردی وسط قضیه عوض شد به نظر من کیفیت ساخت فوکال از dls و کلاریون بالاتره ولی این مدلارو من نه ندیدم صبر کن آقا حمید راهنماییتون کنن
ولی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
60 وات نیاز داره خب آمپ ارزونتری نسبت به اون مدل dls میتونی بگیری فعلا که آمپ نداری میتونی صداشو دراری تا آمپتو بخری ولی او dls بعید میدونم بدون آمپ اصلا صدا بده تازه رنج پخش فرکانسی این مدل فوکال از اون dls بیشتره
واستا ببین آقا حمید چی میگین
خوب اینجوری خیلی نمیتونی صدای خوبی بگیرینقل قول:
اگه برای ساب جدا آمپ میخریدی خیلی بهتر بود
باکس هم بهتره که خودت بسازی تا اینکه آماده بخری ، زمین تا آسمون فرق داره!
صبر کن آقا حمید بیان و یه آمپ خوب بت معرفی کنن که پشیمون نشی!
درسته 2 تا امپ جدا بهتره ولی هزینه میره بالا :n29:نقل قول:
یه سانداستریم 4.760 پیدا کردم نمیدونم جوابم رو میده یا نه قیمتش هم حدودا 500
سلام.ضمن عرض تبریک میلاد با سعادت پیامبر بلند مرتبه حضرت محمد مصطفی (ص) و همچنین امام جعفر صادق (ع) امیدوارم روز خوب وسرشار از نشاط و شادی رو پشت سر گذاشته و شب آرامی در پیش داشته باشید:n12::n16::n12::n16:نقل قول:
قیمت که دائم تغییر میکنه متاسفانه. 7016 رو من 438 قیمت دارم و 6934 هم 119
در مورد نصب بهتره بدی نصاب مگر اینکه اره و لوازم برش و...داشته باشی.
امیر جان. پخش 4 کانال دیگه چه سیقه ایه؟منظورت خروجیهای آز سی هست؟اونم که سه جفته؟نکنه امپ 4 کانال رو میفرمائی؟نقل قول:
محمد قبلیا که نه. اینم بد نست ولی 100 رو نمیده حدود 70 خروجی میده؟قیمت چند داری؟تمیزه؟ببین فیوز چند آمپر داره؟نقل قول:
تو pm که داده بودید پاسخ دادم خدمتتون.چون سمند دارین هیچکدوم رو نمیتونید ببندید مگر با مکافات و دردسر کشید نزساد. چون باید محل نصب رو ببرید.نقل قول:
قدیم سوئدی میومد. کارتونش سبز رنگ بود. بعدا کارتون نارنجی شد و ساخت تایوان خورده بود. الان دیگه شرکت نمیاره.فقط اونهائی که لیبل لمشکی رنگ زاب داره اصل هستند.ضمنا من هنوز تقلبیش رو ندیدم. یهنی همه تایوان خورده روش. نمیتونه تقلب باشه.نقل قول:
بهتره دوتا آمپ بگیرید که به آمپ 4 کانال فشارنیاد. ولی اگه نمیتونید هزینه کنید اشکالی نداره.ولی آم 4 کانال که بریجش 300 وات حد اقل بده اونم واقعی تو رنج قیمت پائین نیست.نقل قول:
سلام دوست عزیز. ورودتون رو به جمع p30 دوستان تبریک عرض میکنم.نقل قول:
خیر این کار رو نکنید.به جای اون یه جفت کامپوننت خوب برای استیج جلو تهیه کنید.آمپ دو کانال آدیو سیستم ML 60.2 و کامپوننت هم MX 165 plus
نداریم همچین چیزی اصلا ؟؟؟!!!!نقل قول:
راستش نمیدونم . شنیدم 4 کانال یعنی 4 تا جا پشتش داره که میره به آمپ ولی پخش من دوتا داره
حالا کلا می خوام بدونم شدنیه که کاری کرد تا دوتا بلندگو جلو بیس نداشته باشن اصلا ؟
آخه راستش بیرون ماشین فقط صدا بیس شدید شنیده می شه و صدای آهنگ نمیره بیرون . چیکار کنم تا صدای آهنگ هم شنیده بشه ؟
بعد اینکه ویبره سابم خیلی زیاده . من فقط می خوام واسم بکوبه نه اینکه بلرزونه !!
تنظیمات پخشم رو باید تغییر بدم که ویبرش کم شه ؟ یا باکسم رو ؟
سلامنقل قول:
همون خروجي Pre Amp هست ديگه. عرض كردم تو پست قبلي.سه جفت خروجي جلو/عقب/ساب ووفر
شما كلا سيستمت تنظيم نيست.بايد تنظيم كني خصوصا گين آمپ رو
باكست اگر بزرگ و پورتد هست ويبره رو داريد. اگر كوبش بخواهيد بايد باكستون رو كوچيك و سيلد بسازيد.
در مورد تغيير صداي اسپيكر اگر به مباحث الكترونيك وارد هستيد بايد يه خازن با توجه به مشخصات اسپيكرهاي جلو تهيه كنيد و سر راه ورودي سيمها موازي كنيد تا به عنوان يه HPF براتون عمل كنه وشبيه به يك اسپيكر ميدرنج عمل كنه.
ممنون از راهنماییت حمید جان
قیــمت آمپ دو کانال آدیو سیستم ML 60.2 و کامپوننت MX 165 plus چجوریاس؟
الان توو بازار چنده؟
نمیدونم چند آمپره ! تو مشخصاتش نبود؟؟؟نقل قول:
تو سایت تیونینگ تاک بود
اینم عکساش:
پرسیدم و هنوزم قیمت نگفته ولی خدا رو شکر اولین زنبیل هستم!:n02:
راستش من اصلا وارد نیستم تنظیم آمپ رونقل قول:
خود نصاب واسم تنظیم کرد . خیلی وارده . مشهوره تو شهر . رفیقمم هست . حالا اگه ممکنه یه توضیحی بهم بدین یا اینکه آدرس بدید برم خودم بخونم بفهمم .
این باکسی که فرمودی قدرت و خیلی میاره پایین ؟ کوبشش حس می شه تو خیابون ؟ صدای آهنگ رو چیکار کنم ؟
باکسم رو بدم شما طراحی کنی حمید جان ؟
سلامنقل قول:
قیمت داد 450
من اینجا به نمایندگی و مرکز فروشش دسترسی ندارم اگه ممکنه برام یه آمار بگیر
فکر نکنم خوب باشه چون اگه بخوام اینو بگیرم میرم آدیو سیستم رو میخرم دیگه:n09:
راستی میتونی پخش 6350 پایونیر هم یه قیمت برام در بیاری؟ میخوام بفروشمش ولی نمیدونم الان چند ارزش داره! یه دست دو تو tt هست میگه 315 پس من 300 میتونم بدم دیگه ها؟
لینک زیر هم یه نگاه بنداز ، اینم یه آمپ دیگس . در حد میگه 550 تومن (اینم تو سایت tt
مرسی
دوستان من یه پراید 131 خریدم هفته پیش ( صفر ) که سیستم پخش روی ماشین نیست .
راستش سر رشته ایی هم از سیستم ندارم ، رفتم یکی دو جا قیمت کردم که خیلی قیمت ها فضایی بودند .
مثلا پاییونر و جی وی سی را بهم از 250 به بالا گفتند ، من دنبال سیستم خیلی شاخ نیستم ، یه چیزه معمولی هم خوبه که فقط موزیک پخش کنه و صدای خوبی داشته باشه .
تا 200 تومان چی بهم معرفی میکنید ؟
راستی نظرتون در مورد این مدل از پخش های چینی چیه که سی دی نمیخوره و فقط یو اس بی و رادیو هست و حدود 100 تومان هم قیمت داره ؟ اصلا بدرد میخوره ؟
باتشکر