با تشکر در مورد ram و اون قسمت سوال نیز اگه ممکن یه راهنمایی کنیدنقل قول:
با تشکر در مورد ram و اون قسمت سوال نیز اگه ممکن یه راهنمایی کنیدنقل قول:
دوستان یه دوربین کامپکت خوب با قابلیت عکاسی و فیلم برداری خوب زیر 400 تومن معرفی کنن
ممنونم...
SX220 کـــــنـــــــــن
سلام
یه دوربین برای مصرف خانگی تو رنج 300 تا 350 می خوام ،
1. کیفیت عکس برام مهمتر از فیلمبرداریه .
2. تنظیمات دستیش پیچیده نباشه چون زیاد سر در نمیارم.
3. دوربین dslr خوب تو این رنج قیمت پیدا میشه ؟
دوربین Canon 350D کارکرده با این قیمت پیدا میشه که چندان ارزش خرید نداره !نقل قول:
. دوربین dslr خوب تو این رنج قیمت پیدا میشه ؟
یه دوربین نیمه حرفه ای تو رنج چهارصد تا پونصد دنبالش بودم دو تامدل Fujifilm FinePix HS10 , Sony Cyber-Shot DSC-HX1 به نظرم خوب اومد
نظر دوستان چیه؟ مدل دیگه ای هم سراغ دارید؟
ما خودمون یکی از اون گرون قیمت های کانن رو داریم. کنون حرفه ایه و میشه گفت برای کار حرفه ای کانن بهترینه البته DSLR ها رو گفتم.
کمپکت و نیم هحرفه ای هم خیلی از برندها رو داریم مثل نیکون و سونی و فوجی و...
سلامنقل قول:
SX220 خوبه اما فکر کنم گرون تر باشه
HS20 ، SX30 ، FZ40نقل قول:
اینا بهترین ها هستند
بـــــلــــه :31::10:نقل قول:
فقط همین یه مدل خوبه ؟نقل قول:
تو معایبش میگن هر وقتی دوربینو روشن میکنی فلاشش بی خودی میاد بیرون ، درسته ؟
قیمتش؟
بازم هست اما این از هر نظر بهترینه (HX5 - HX7 - TZ10)
فکرکنم فقط SX210 و SX200 این جوری باشه
نزدیک 400 باید باشه SX210 هم هست که بهترین حالت 350 میشه خرید
اینجا هیچکس جواب آدمو نمیده نه ؟
سلام
ارزون ترین دوربین slr که میشه گرفت چنده و چه مارکی.
آیا در تهران مغازه ای سراغ دارید که دوربین های pentax کار کنه.
ممنون
سلام
دوربین کاننS95 گفته میشه که عمر باتریش کمه به نظرتون با عمر باتری کم چنین دوربینی ارزش خرید داره ؟
10 مگا پیکسل بودن مهم نیست علت اینکه سنسورش از نوع بسیار با کیفیت CMOS است من خودم دوربین 500 تومنی دارم سنسورش 9 مگا پیکسله ! و این مهم نیستنقل قول:
SX200 هم دیگه گیر نمیاد چون دیگه تولید نمی شه
نقل قول:
سلام
من hx1 دارم . کیفیت فیلمبرداری بسیار عالی است . در مورد عکس باید بگم که این دوربین نیمه حرفه ایست و اگه در شرایط نور خوب در بیرون عکس می گیری می تونی از حالت اتوماتیک بسیار پیشرفته اش استفاده کنی منتها تجربه خودم اینه که در محیط های کم نور چون سنسور این دوربین از نوع CMOS با ISO بالاست خود بخود اگه بصورت اتوماتیک عکس بگیری ایزو را بلا می بره که نویز عکست بالا می ره حالا اگه بتونی از حالت های دستی و نیمه حرفه ایش واسه عکاسی در محیز های کم نور استفاده کنی بسیار عالیه . کلا این دوربین با عمر باطری بالا و کیفیت ساخت خوب و ساخت ژآپن واقعا یک گزینه مناسب برای عکاسان نیمه حرفه ایست . دقت کنید که گفتم نیمه حرفه ای اگه دنبال دوربینی هستی که زیاد دردسرت نندازه کامپکت سنسور CCD بگیر
موفق باشی
سلام به همه
دوستان نظر شما رو میخواستم در مورد دوربین Canon IXUS 210 IS بدونم ؟
من فیلم برداری اچ دی و دوربین عکاسی خیلی خوب برام ملاک هست و اینکه حتما خروجی اچ دی داشته باشه
به نظرتون گذینه ی خوبیه ؟
من با این دوربین کار کردم دوربین بسیار خوبیه کیفیت فیلم و عکس بسیار خوبی دارهنقل قول:
تنها مشکلش اینکه زومه9 اپتیک موقع فیلمبرداری نداره :5:
یعنی زوم دیجیتالش موقع فیلم برداری اذیت میکنه ؟
من مدتی بود که رو HS20EXR تحقیق می کردم و با مشخصاتی که داشت به نظرم بی رقیب بود ولی با اودن عکس های گرفته شده توسط این دوربین ها نظرم عوض شد
به نظرم کیفیت عکس SONY HX100V خیلی بهتر از اونه. فیلم برداری HS20 خیلی خوبه ولی فیلم برداریHX100 یه چیز دیگست. به نظرم تنها ایرادی که HX100V داره محل متصل شدن فلش خارجی نداره.
شاید خیلی ها بگن محدوده ایزو این دوربین کمه ولی عکس هایی که با ایزو 3200 در نور کم انداخته خیلی خوب هستند. کیفیت رنگ عکس ها در این دوربین خیلی بهتر از دوربین های هم رده و حتی G12 هست. اگه قبول ندارین میتونین به سایت هایی که نمونه عکس هارو مقایسه می کنند مراجعه کنید.
فعلا که HS20EXR با حدود قیمت 500 تا 520 هزار وارد بازار ایران شد . ببینیم HX100V رو کی وارد ایران می کنند و با چه قیمتی. (شاید حدود 540 تا 570)
زوم دیجیتال اصلا کارایی نداره مخصوصا در فیلمبردارینقل قول:
چراکه باعث افت بسیار زیاد کیفیت میشه
ولی میشه اول زوم کنی بعد فیلم بگیری :5:
شما تو نظر دادن کمی عجولید و زود نتیجه میگیریدنقل قول:
اول که میگفتید HS20 بهترینه و رو دست نداره الانم میگید HX100 بهتره حتی از G12 کانن
ولی باید بدونید HX100 یا HS20 دوربینهایی نیستن که بشه با G12 از نظر کیفیت و کارایی در عکاسی
با هم مقایسه کرد چرا که G12 از نظر کیفیت عکس بهتر از این دو هست
بشما پیشنهاد میدم کمی بیشتر نمونه عکسها رو ببینید:5:
سلامنقل قول:
به این پست هم پاسخ دهید. فکر کنم بار سومه دارم میپرسم!!
ممنون
قیمت دقیق SX220 چنده ؟
به نظر شما کی قیمتا میاد پایین ، چون میگن خیلی رفته بالا .
سلامنقل قول:
فکر میکنم حدود 7000000 ریال و اگر به عکاسی علاقه دارید و یا تصمیم قطعی خود را برای ادامه عکاسی گرفته اید و مشکل بودجه اولیه دارید می توانید با خرید slr دست دوم تمیز شروع کنید و به مرور لوازم بعدی مورد نیاز را خریداری فرمایید.
موفق باشید
قیمتش حدود 450 هستشنقل قول:
زیادم بالا نیست قیمتش چون قیمت دبی هم حدود 400 تومنه
شاید منم تا چند روز دیگه بخرم :8:
با سلام خدمت شما vvc عزیزنقل قول:
همون طوری که قبلا گفتم من قبلا یه sx210 داشتم و خیلی ازش راضی بودم که فروختمش و 550d گرفتم حالا میخوام یه کامپکت دوباره بگیرم که در کنار 550 داشته باشم
به نظر شما sx210 بگیرم یا 220 ؟
شما تا حالا با 220 کارکردی و کیفیتش با 210 چه فرقی داره ؟
و اینکه 220 و 230 فقط فرقشون تو gps هست یا تفاوتهای دیگه ای هم دارن ؟
ببخشید این همه سوال کردم ممنون
نقل قول:
اگه احتیاج به پرینت های سایز خیلی بزرگ ندارید منتظر ورود کامل Canon 1100D باشید که احتمالا به همراه یه لنز کیت 18-55 قیمتی در حدود 650 داشته باشه. البته الان 1000D با قیمتی در حدود 580 موجوده. اون رو هم می تونید بگیرید.
اگه از نیکون بخواین D3000 بین 500 و 600 قیمت داره (چک کنید) که به همراه یه لنز 18-55 ارائه میشه. البته قابلیت فیلم برداری نداره و D3100 خیلی بهتره که باید قیمتش 750 باشه. البته الان گرونه ولی 750 بود قبلا.
می تونید به فکر دست دوم های کانن 450D یا 500D هم باشید با قیمت بین 500 و 600.
یا مارک هایی مثل سونی مثلا Sony A390 ارزونه (حدود 500) ولی خوب دیگه یه ذره قدیمیه.
سلامنقل قول:
اگر مشکل بودجه ندارید بنظرم 220 بگیرید
با 220 هنوز کار نکردم شاید چند روز دیگه بگیرم
ولی نمونه عکس و فیلم زیاد ازش دیدم کیفیت بهتری نسبتن به 210 داره
فرق 230 با 220 هم فقط GPS هستش:8:
دوست عزیز صفحه ی لمسیش خوبه ؟ خازنی هست ؟ در کل نصبت به قیمتش میارزه یا گذینه ی دیگه ای رو پیشنهاد میکنید ؟ میخوام حتما کنن باشه و حتما خروجی اچ دی داشته باشهنقل قول:
صفحه لمسی خوبی داره با کیفیت خیلی عالینقل قول:
نمیدونم خازنی هست یا نه ولی کارایی خیلی خوبی داره
بنظر من اگر دوربین کامپکت سبک و با کیفیت میخواهید بله دوربن با ارزشیه
بچه ها بین Fujifilm FinePix F550EXRو sx230 کدوم رو بگیرم و چرا؟
من دارم نمونه عکس و فیلم فوجی رو میبینمنقل قول:
البته کانن رو دیدم بزودی یه مقایسه انجام میدم و نتیجه کلیش رو میگم
چون خودمم میخوام بگیرم
البته SX220 رو چون از GPS استفاده نمیکنم
گرچه بعید میدونم کیفیت عکس و فیلمش به پای کانن برسه بخصوص با 16 مگا پیکسل
:8:
خوب با یه مقایسه ساده
کیفیت فیلم و عکس پایین و نویز زیاد در عکسها حتی در ایزوهای پایین
فوکوس ضعیف در فیلم از ایرادهای این مدل فوجیه البته به نسبت کانن SX230 یا 220
نقل قول:
با سلام
امروز تونستم sx220 رو از نزدیک تست کنم
به نظر من نسبت به 210 از نظر خوش دست بودن به خصوص اهرم زوم خیلی بهتر شده ولی تو چند تا عکسی که من گرفتم به نظرم اونقدر فرقی با 210 نداشت حتی رنگهای 210 گرم تر و زیبا تر بود البته من تو روز و نور خورشید عکاسی کردم ممکنه تفاوتها تویه شب و یا نور کم بیشتر بشه :11:
سلام
من می خوام یه دوربین تا زیر 400 تومان بگیرم خودم نظرم sx210 هستش ، ولی از sx220 هم زیاد تعریف می کنن ، موندم sx220 ارزش
داره تا حدود 450 تومان هزینه کنم ؟
فیلمبرداری زیاد برام مهم نیست بیشتر می خوام عکساش خوب باشه و کار کردن با منوهاش راحت باشه و خوش دست باشه .
به نظرتون چیکار کنم ؟
دوستان میخوام برا یه دوربین دیجیتال تا 150 تومن هزینه کنم. شما چی پیشنهاد میدید؟؟
با سلام خدمت vvc عزیز
خواستم بدونم این دوربین های کامپکت مثل sx220 که درموردش بحث میشه کیفیت عکس و فیلمش نسبت به دوربین هایی مثل g12 یا بقیه چطوره؟
مسلما کیفیت G12 و Panasonic LX5 بیشتره ! چون سنسور بزرگ تری دارند !نقل قول:
توی مشخصات دوربین به اندازه سنسور هم دقت کنید.هر چقدر سنسور بزرگ تر و مگاپیکسل کم تر باشه مسلما نور بیشتری به هر پیکسل می رسه و برای محیط هایی که نور کافی وجود نداره دوربین بهتر عمل می کنه و توی محیط های پر نور با سرعت بیشتری می تونه عکس بگیره :10:
سلام اقا من مادرم رفته حاج خوب از اونجا برای من یه دوربین گرفته که بدبختانه نمیدونه اسمش چیه ولی قیمتش 130 است گفتم بچه ها کسی میدونه این چی می تونه باشه
G12 یه دوربین نیمه حرفه ای که کیفیت عکسهاش بهتر از SX220 هستنقل قول:
ولی فیلم نه. برتری با SX220 هستش
اگر کیفیت فیلم و عکس هردو براتمن مهمه و یه دوربین برای استفاده عمومی و خانواده میخواهید
SX220 بهترین گزینه هست
اگر کیفیت عکس بخصوص در شب براتون مهمه و اولویت داره G12 البته با قیمتی بالاتر:8: