در تهران من خودم 230 خریدم ولی یکی از آشنا ها 200 خریده بود . ولی 230 تا 240 است .نقل قول:
فعلا PSP هایی که توایرانه پایینه 5.3 است احتمالا سونی با فرم ویر بالاتر رو عرضه کرده یا عرضه می کنه .
:46:
در تهران من خودم 230 خریدم ولی یکی از آشنا ها 200 خریده بود . ولی 230 تا 240 است .نقل قول:
فعلا PSP هایی که توایرانه پایینه 5.3 است احتمالا سونی با فرم ویر بالاتر رو عرضه کرده یا عرضه می کنه .
:46:
من راک باند رو دان کردم وقتی میریزم تو گیم نمیاد باید چه کار کنم؟؟؟؟
چرا می ریزی تو گیم ؟:18:نقل قول:
توی همون فولدر iso بریز
بعد هم یه text توی گیم بساز
اینقدر نگو 5.3 همه رو گمراه می کنی :دینقل قول:
هر کس می خواد psp بگیره فریمویرشو چک کنه که 5.03 یا کمتر باشه
اگه بیشتر باشه چی میشه؟چقدر دردسر داره پی اس پی(ایکس باکس رو یه دقیقه رفتیم گرفتیم : دی)
اگه بیشتر باشه 30 40 هزار تومن می دی براش بازی می خری یا به عنوان pmp ازش استفاده می کنینقل قول:
از فاير فاكس اخرين نسخه 3.5 اگه اشتباه نكنم؟؟!!! با همه مرورگرها امتحان كردم اما به زور باز ميشه پسر خاله منم همين مشكل رو داشت سرعت اينترنتمم بالا هست سايت هاي سنگين تر از اينو در عرض چند ثانيه باز ميكنه اما اين سايت رو نه!!!!نقل قول:
درودنقل قول:
من با اینترنت ذغالی در کمتر از 10 ثانیه سایت رو به طور کامل(با تمام عکس ها) باز کردم توسط Opera
کلا" بعضی ISP ها با بعضی سایت ها مشکل دارن . شاید مشکل شما هم این باشه
توی iso هم که میریزم چیزی نشون نمیده.نقل قول:
5 تا تیکه بوده همش ریخته تو یه پوشه
باس چی کار کنم
اگه آخرش 001 و 002 و ... هست باید با برنامه HJSplit همش رو یکی کنی بعد بریزیش توی isoنقل قول:
برنامه رایگان هست و اگه سرچ تو گوگل کنی پیدا می شه
نه بابا یه عالمه فایل است.نقل قول:
آقا علی کجایی؟؟ البته از دوستان هر کی میتونه کمک کنه:11:
WoOoOoOowW اوپرا در عرض 5 ثانيه بازش كرد!!!! البته اخرين نسخش!!!!:18::18:نقل قول:
دقیق اسم فایلا رو بگو ببینیم با چه فرمتیهنقل قول:
راستی از کدوم لینک دانلود کردی؟
شما باید بایک برنامه فشرده ساز پارت ها را از حالت فشرده خارج کنی.در آخر به یک فایل با پسوند iso یا cso میرسی.نقل قول:
شما بگو از کدام پارت ها دانلود کردی و پسوند فایل ها چی هست تا راهنماییت کنیم.
معمولا پسوند ها به صورت روبرو هستند.(rar.* یا zip.* یا 7z.* یا 001.*)
دوتا پسوند اولی (rar.* و zip.*) با برنامه های فشرده ساز معمولی از حالت فشرده خارج میشوند.
اما اون 2 تا پسوند به برنامه های خاص خودشون نیاز دارند که برای پسوند 7z.* برنامه 7zip و برای 001.* برنامه HJSplit یا همین برنامه 7zip نیازه
به دلیل اینکه محدودیت حجمی adsl ام رو به پایان هست این چند روز کمتر سر میزنم تا دوباره شارژ کنم.:19:
البته هنوزم مشكلم حل نشده فقط صفحه زود باز ميشه دانلود نميتونم بكنم روي لينك دانلود كه كليك ميكنم ميرم توي يه صفحه ديگه بعد باز بر ميگردم به صفحه اول!!!!:41:نقل قول:
به نظر من در بخش زیر عنوان کن زودتر به نتیجه میرسی.نقل قول:
اینترنت و شبکه
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=20
همونی که خودت.ن گذاشته بودید(filezzz.com)نقل قول:
5 تا فایل بود با پسوند .rar که با winrar همشو آوردم بیرون و خودش ریخت تو یه پوشه.
حالا منم و یه عالمه فایل. اینم عکسش
محتوای مخفی: rb
منم همینو دان کردمنقل قول:
حالا رو فایل اولی راست کلیمک کن بعد گزینه extract file رو بزن
منم همین کار رو کردم چیزایی که تو عکس هست اومد.نقل قول:
حالا دارم همین فایلای رار که تو عکس هست رو extract میکنم ببینم چی کار میشه:20:
محتوای مخفی: بحث فرعی
ببین این به دردت می خورهنقل قول:
کسی سیو god of war رو داره که جدا باشه(هر سیو تو یه جا)
کد:http://dl.qj.net/index.php?pg=19&src=god+of+war&catid=196&go.x=5&go.y=19
درست شد.چه باحاله،دوستان نمیشه فقط یه چیز بزنی rock band؟؟
guitar hero قرار نیست واسش بیاد psp
از وقتی که psp خریدم فریمورشو آپدیت نکردم.نقل قول:
مناسبترین فریمور چیه؟ من شنیدم بعضیهاش یکمی مشکل دارن!!! 5.00 جدیدترین فریمور؟ مشکلی نداره؟
کلا بهترین فریمور کدومه آپدیت کنم؟
الان جدید ترین فریمور 5.50gen و 5.50MHU هست که هر کدام مشکلاتی دارند.نقل قول:
اما به نظر من شما به 5.00m33-6 آپدیت کن.(البته یکی از دوستان گفت که با این فریمور نتونسته بازی های ps1 را اجرا کنه و مجبور شده 5.00m33-4 را نصب کنه)
حالا دیگه به خودت بستگی داره.
نه همین Rock band هم به زور اومده . :27:نقل قول:
شاید در آینده شرکت سونی برنامه ای داشته باشه .
امروز خودم یه روش پیدا کردم برای هک :
اگه شما مثل من مجبورید برای هک PSP مموری رو فورمت کنید دیگه نمی خواد فقط یکبار مموری رو در بیارید و جا بزنید CHick hen سریع اجرا می شه .
دوستان اين تست سرعت مموري من هر چي گشتم پيدا نكردم ميتونيد لينكش رو برام بزاريد ؟
خب من که نمیخوام بازی های ps1 رو بازی کنم همون m33 رو آپدیت میکنم:46:نقل قول:
باطری 2000 مدلش چیه؟؟
اگه بخوای قویترینش رو بخری چند میشه؟؟؟
یه سوال فنی:
دیشب سیم usb رو وقتی خاموش بود وصل کردم وقتی روشنش کردم چراغ پاور و مموریش روشن شد ولی بالا
نیومد بعدشم خاموش شد؛اشکالی که نداره؟؟؟؟(بعدش روشن کردم اومد بالا)
نه بابا مشکلی نداردنقل قول:
سلام دوستان
آقا یه 2000 slim مشکی واسه من از دوبی آوردن میخوام بفروشمش،آکبنده،کسی خواست پیغام خصوصی در خدمتیم
قیمت 200
من با فرم ور دایمی m33-6 مشکل داشتم برای اجرای بازی ها برای همین از 4 اش استفاده کردم ، همین طور + پلاگینی که پیشتر نوشته ام .نقل قول:
قبلا هم پرسیده بودم ولی کسی جواب نداد
توی پاتاپون 1 اون اولش باید چی کار کنم؟ اون یارو هی می گه پاتا پاتا پاتا پون بعد من هر چی دکمه هاش رو می زنم بازم همون جا می مونه. همه جای آهنگه هم امتحان کردم.
چند تا GTA داره؟اسمها ولینک؟
در مورد باطری نمیدونید؟نقل قول:
کسی نبود؟
من از اینجا برای فت یه 3600 خریدم ، همه مدل باطری توش داره :نقل قول:
کد:https://www.batteryupgrade.com
نقل قول:
_ 2 تا
1) GTA - Liberty City Stories
2) GTA - Vice City Stories
اینم قراره بیاد :
GTA : Chinatown Wars
در مورد لینک ها هم سر بزن به تاپیک دانلود بازی های PSP تو قسمت دانلود بازی..اونجا جستجو کنی حتما پیدا می کنی..
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=107710
باید پشت سر هم بزنی تا به COMBO 4 برسی و بعد ارتش حرکت می کنه بقیه سوال ها رو تو تاپیکش بپرس .نقل قول:
باطری داخل PSP 1200نقل قول:
2200 که 7 ساعت با هاش می تونی بازی کنی و
3600 حدود 12 تا 15 ساعت
این ها مال ایران نیست ؟ هست .نقل قول:
----------------------
یک سوال من روی LCD رو نگاه می کنم خط نداره ولی شب زیر نور شدید روش پر خط می شه این ها خطه ؟
راهی نداره از بین ببریم .
آیا خط رو PSP بیفته راحت دیده می شه ؟
من تو Resistance اون مرحله که دکتره می میره گیر کردم که باید بری اون سمت دستگیره را بکشی باید از کجا برم ؟
قیمت ندارید؟؟نقل قول:
باطری داخل PSP 1200
2200 که 7 ساعت با هاش می تونی بازی کنی و
3600 حدود 12 تا 15 ساعت
من 2.5 ساعت بازی میکنم تموم میشه،اعصابم خورد شده.
محتوای مخفی: بحث فرعی
پس این دو تا چین؟نقل قول:
عکس gta 2 کامپیوتر رو هم گذاشته بودن
کد:http://rapidshare.com/files/248386474/BR-P4PGTA2_for_www.PSPGamez.pl.part1.rar
http://rapidshare.com/files/248386824/BR-P4PGTA2_for_www.PSPGamez.pl.part2.rar
اونا psx هستن که واسه PSP تبدیل شدن....بازی GTA رسمی که واسه PSP عرضه شده باشه فعلا فقط همون دوتا یعنی Liberty City Stories و Vice City Stories هستند...نقل قول:
Chinatown Wars هم قراره بیاد...
راستش من سفارش دادم ، بعد از یک هفته برام از هنگ کنگ فرستادن ، اگر نمیتونید سفارش بدید ، برای آگاهی از مدل های باطری ها بد نیست .نقل قول:
آره منم همین مشکلو دارم.نقل قول:
بازی 1200 داخل PSP است حدود 3 تا 4 ساعت بازی قیمت 5 تا 7 تومان
باطری 2200 که کمی سنگینه حدود 6 تا 7 ساعت بازی قیمت 10 هزار تومان تا 12 هزار تومان
باطری 3600 که سنگین تره و 12 ساعت بازی تا 15 ساعت و قیمت حدود 15 تا 20 هزار تومان
دقت کنید که باطری اصل و تقلبی وجود داره .
این باطری ها PSP را سنگین می کنه .
فعلا PSP من روش پر خطه حالم گرفتست . یکی هم جواب سوال ما رو نمی ده .