سلام دوستان من بازی dark sector را نصب کردم ولی وقتی روی ایکن بازی کلیک می کنم این ارور میده
this application has failed to start because x3 audio 1_2.dllwas not found.re-installing the appliction may fix this problem
Printable View
سلام دوستان من بازی dark sector را نصب کردم ولی وقتی روی ایکن بازی کلیک می کنم این ارور میده
this application has failed to start because x3 audio 1_2.dllwas not found.re-installing the appliction may fix this problem
خوب دیگه. فایل setup رو اجرا کن. تا بازی نصب بشه.نقل قول:
تو سی دی که همچین فایلی نبود ولی تو اونجا که بازی نصب میشه یه فولدر بود به اسمUtilities که درونش vcredist_x86.exe این فایل است و پس از اجراش همون مراحل قبل طی میشه و همون پیغام میاد اگه browes کنی باید فایلی رو open کنی که با فرمت msi باشه اما تو فولدر Utilities فایلی با پسوند exe هست واسه همین هیچی تو اون پنجره جستجو گر یعنی browes نمایش داده نمیشه .وقتی بازی نصب میشه به طور کامل یک سری برنامه هایی که برای اجرای بازی لازم هست به طور خودکار بالا میاد که اولیش vcredist.msi است واسه همین وقتی این نصب نمیشه منم کنسل میکنم و بعد برنامه های دیگه هم نصب نمیشه.:41:نقل قول:
حالا چی کار کنم؟:41:
ببخشید زیاد سوال میکنم ؟:20:
نقل قول:
ویندوزت چیه ؟ به نظرم مشکل از ویندوزت باشه باید میندوز رو تعویض کنی . اگه sp3 باشه عالیه
من وقتی بازی ArmA2 رو اجرا میکنم و زمانیکه بعضی مرحله ها میخوان load بشن خود به خود از بازی در میاد و ارور out of memory میده.لطفا علت رو توضیح بدین.اینم سیستم من:
nvidia GF 8600GTS
Ram:2gig
cpu:intel 3.4
نقل قول:
به نظرم اون درایوی که بازی نصبه یا درایو c شما پر شده است .
نه پر نیست.یه اعدادی رو میاره.و میگه ماله من از اون مقدار کمتر.تو بیشتر مرحله ها این مشکل رو دارم.
نمی دونم تا حالا این مورد رو نشنیده بودم که در حین نصب یه برنامه یه فایلی رو بخواد که توی سی دی موجود نیست ولی یه پیشنهاد چون این برنامه همراه با بازیهای زیادی نصب میشه ببین می تونی یه بازی پیدا کنی که این فایل توش باشه به احتمال زیاد وقتی این فایل رو رد کرد دوباره ازت میخواد که سی دی اصلی رو بگذاری توی dvd rom ببین با این روش مشکلت حل میشه؟نقل قول:
خوب شما به صورت کامل یه عکس از اخطارت بگذار تا بجه ها بیشتر بتونند کمکت کنند...نقل قول:
2 هسته ای هستش چطور مگه
بعضی از بچه ها میگفتن این بازی با تک هسته ای مشکل داره. خواستم ببینم ممکنه مشکل شما هم همین باشه؟؟؟؟نقل قول:
شما اول از همه directx 9.c داخل dvd بازی رو نصب کن اگه کارت راه نیافتاد از اینجا این فایلی رو که میخواد دانلود کن ببین کارت راه میفته:نقل قول:
کد:http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?x3daudio1_2
با اجازه مجید جون:46:نقل قول:
این مشکل بخاطر وجود ویروسی به نام win32/jeefo در سیستمه که فایلهای اجرایی را خراب می کنه.
با این برنامه ببین مشکلت حل میشه:
اگه جواب نداد با تعویض ویندوز احتمالا باید مشکلت حل میشه...کد:http://dnl.tebyan.net/NewDownload_Files/jeefosfx_712.exe
سلام nfs mosft wanted
وسط بازی میاد بیرون
چند تا کرک هم تست کردم
دوستان کمک کنید مشکل در اجرای بازی ارباب حلقه ها 2
the lord of the 2rings(conqest
اینو نصب کردم وقتی روی ایکون بازی در دکستاپ کلیک میکنم که بره تو بازی میره داخل ولی در عرض 5-6ثانیه صفحه که سیاه میشه که بره داخل میپره بیرون و این ارور رو میده خواهشن کمک کنید
Another copy of the game is already running
چیکار باید بکنم؟؟؟؟
سلام تو بازی LEFT 4 DEAD هنگام بازی بهو از بازی میاد بیرون چی کار کنم؟؟
VISTA
E6750
8800 GTS 512 اخرین درایور
]با سلام
موقع اجراي بازي XMEN ORGINIS اين پيغام مياد راهنمايي كنيد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
جند تا لینک دیگه بود که 500 مگه شما که 3 تا سی دی ازش دارید درست نصب میشد
نقل قول:نقل قول:
در آپشن بازی ، در قسمت ویدئو و در زیر مجوعه Advanced گزینه Multicore Rendering رو غیر فعال کن .
احتمالا مشکل شما هم حل میشه .
والا این اخطار دیگه به نظر من تابلوئه...نقل قول:
حالا چرا میده نمی دونم ولی شما روی آیکون اصلی توی فولدر بازی کلیک کن ببین جواب میده اگه جواب نداد ببین با تعویض کرک مشکلت حل میشه:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
undercover که خوراکش همین مساله بود ولی شخصا most wanted رو تجربه نکردم ولی یکی دو نفری بودند که مشکل تو رو داشتند جایی هم راه حلی براش نشنیدم حالا بازم توی تاپیک بازی مطرح کن ببین بچه ها راه حلی براش پیدا کردند:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=22150
چیزی معلوم نیست(لااقل برای من!!)نقل قول:
با سلام
بنده SHELLSHOCK 2 رو نصب کردم و وقتی وارد بازی میشم که شروع میشه اصلا نمیتونم حرکت کنم !
خود بازی دکمه های W S A D رو برای راه رفتن مشخص کرده ولی اصلا عمل نمیکنن تو بازی
ممنون میشم راهنماییم کنید
آقا من الان Medal Of Honor Airborne رو نصب كردم وقتي روي آيكون بازي كليك ميكنم پيغام ميده كارت گرافيكتون نميتونه اين بازي رو اجرا كنه !!!!!!!!!!!!!!
كارت گرافيكم ATI Radeon 9600 سري X1050 هست تازه هم درايوش رو آپديت كردم يعني جواب نميده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
رو پك بازي كه زده كارت گرافيك 128 ميخواد ماله منم همونه و فكر نميكنم گرافيك ضعيفي باشه !!!!!!!!!!!!
كسي از دوستان اين بازي رو انجام داده ؟؟؟ با چه كارت گرافيكي ؟؟؟؟؟؟
شما اگه گیم پد به کامپیوتر وصل کردی جدا کن...نقل قول:
برات مینیمم سیستم این بازی رو میگذارم خودت دیگه تا تهش رو بخون:نقل قول:
Processor: 2.8 GHz Intel Pentium 4 or AMD Athlon XP 2800+Video Card Memory: 128MB RAM
Memory: 1GB RAM
Video Card: NVIDIA Geforce 6600GT (Some slower GPUs with higher model number's also not recommended.) ATI Radeon X1300PRO
Operating System: Windows Vista
Processor: 3.0 GHz Intel Pentium 4 or AMD Athlon 64 3800+
Memory: 1GB RAM
مال شما حتی directx 9.c رو هم ساپورت نمیکنه :13:
نقل قول:
متاسفانه دسته بازی رو هم در آوردم ولی جواب نداد
ممکنه از کرک بازی باشه؟
نقل قول:
روی آیکون اصلی توی فولدر بازی هم کلیک کردم بازم نرفت تو بازی و همین پیغام رو داد
میلاد
گیم پد رو به سیستم وصل کن .. بذار روش بمونه سیستم رو ری استارت کن ... بعد که دوباره اومد بالا .. بازی رو پلی کن
اگه درست نشد قبل از کرک تو تنظیمات بازی دنبال مشکل بگرد ...
بازی سکرت فایل 2 رو نصب کردم
تو محل نصبش دو تا آیکون هم شکل هست
یکیشون یه اتورانه که دکمه دکمه پلی توش خاموشه و وقتی روی Install کلیک می کنم این اخطارو میده:
Please go to Contro Panel to Install and configure system components
وقتی روی اون یکی که کرک میشه کلیک می کنم بازی اجرا میشه ولی وقتی روی New Game کلیک می کنم از بازی میاد بیرون و بعد از نوشتن یه آدرس عجیب و غریب آخرش اینو میگه:
Ini file section not selected( key 'faceCnt
وقتی هم که می خوام Gears Of War بازی کنم وارد بازی نمیشه و بعد از نوشتن محل فایل بازی می نویسه
you cannot run the game with modified executable code. please reinstall the game
کمک!
من بازی pes2009 رو نصب کردم.مدتی هست که سیو هام خراب میشن.مثلا مسترلیگ وارد هفته 20 به بعدکه میشه از بازی میادبیرون و ارور dont send میده.چیکار باید بکنم؟ایراد از کجاست؟
سلام
من cal of duty 5رو نصب کردم
میره تو بازی درجه سختی هم تعیین می کنم ولی دیگه تا می خواد بره تو اصل بازی قفل می کنه
با سلام به دونباله یه ادرس کامل با شماره تلفن و zip code برای xbox live میخوام .با تشکر.
سلام وقتی بازی TERMINATOR SALVATION رو نصب می کنم تو وستای نصب این اخطار میده feature transfer errorFeature: Default Feature Component : Fileerror: Catastrophic Failure OK
امید جان متاسفانه هیچ کدوم کارساز نبودنقل قول:
دی وی دی اش رو برم بشکونم تو سر فروشنده؟:31::31:
سلام وقتی بازی TERMINATOR SALVATION رو نصب می کنم تو وستای نصب این اخطار میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
من یه بازی موتور سواری گرفتم به اسم Jacked
این نصب شده اجرا هم میشه ولی مشکل اینجاست که من نمیتونم تصویر رو ببینم!
یعنی مانیتور سیاه میشه و مینویسه video mode not supported
درحالیکه وقتیکه از صفحه عکس میگیرم و اونو تو paint سیو میکنم این تصویر رو دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم بگم که من حالت های مختلف Screen resolution مانیتور رو هم امتحان کردم ولی نشد.
یعنی هم برای بازی و هم مانیتور رو به هزار بد بختی گذاشتم روی 1280 by 1024 pixels
ولی بازم روی مانیتور تصویر نمیده؟
سلام دوست عزیز احتمالا گرافیکت پایینه یا درایور کارت گرافیکت نمیخونه با بازی درایور گرافیکتو آپدیت کن شاید درست بشهنقل قول:
من بازی هری پاتر 6 رو از تورنت دان لود کردم وبعد نصبش کردم کرک رو هم اجرا کردم ولی وقتی میخواد وارد بازی بشه چند ثانیه صفحه سیاه میمونه و بعد از بازی بیرون میاد ممکنه مشکل از ویندوز باشه دیروز ریختم sp2 xp 2005 یا از کرک بازی یا شایدم از اول مشکل داشته
يعني ميگي ايراد از كارت گرافيكمه كه ساپورت نميكنه ؟؟؟؟؟ چون سيستمم كه دقيقا همونه . اينتل 2.8 . و 1 گيگ رم .نقل قول:
دوستم با يه كارت گرافيك 5200 جي فورس بازي كرده اينو البته دقيقا نميدونم همين ورژنه بازيه يا نه .
من حتي يه گرافيك 5200 جي فورس هم دارم اونم گذاشتم با آپديت جديد ولي بازهم نشد !!!!!!!!!!!!!!
کسی نبود به ما کمک کنه؟؟؟نقل قول:
لطفا یکی یه نگاه اینجا بندازه قبلا یه ساعتم طول نمیکشید جواب میدادن حالا چیشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کارت گرافیکم geforce 8400 gsنقل قول:
System requirements بازی کم تر از اینم ساپورت میکنه!
قید بازی رو بزن dvd یا خش داره یا خرابه(البته به شرطی که dvd rom سالم باشه!!)نقل قول:
اصولا اگه در هنکام کپی کردن عادی فایلها(نه اول یا آخر setup) با پیغامهایی از این قبل مواجه شدید مشکل از dvd بازیه...حالا اگه dvd کثیفه یه دستی روش بکش شاید درست شد...
بله دوست من 9600 قدیمی تر و ضعیف تر x1300 هست وای مهمترین نکته اینه که مال شما مثل سری x1000 از directx 9.c ساپورت نمیکنه...نقل قول:
والا من توی وب نتونستم چیز از سیستم مورد نیاز این بازی پیدا کنم شما توی خود فولدر بازی یا dvd اون یه کپی از سیستم مورد نیاز اون اینجا بگذار تا بشه بهتر نظر داد...نقل قول:
والا هر سه تاش می تونه باشه ولی محتملترینش:نقل قول:
1-آپدیت نبودن گرافیک...پس حتما گرافیکت رو آپدیت کن
2-مشکل کرک...کرک سالم رو از اینجا درخواست بده:
3-ممکنه حتی بازی کلا خراب باشه..اگه در حین نصب با اخطار غیر معقولی مواجه شدی حتما دوباره نصبش کن...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
در مورد gear of war:نقل قول:
نقل قول:
این مشکل در اصل برای سهل انگاریه که شرکت epic و microssoft انجام دادن و تقریبا راه حل قطعی براش پیدا شده ولی خیلی لز بچه ها با کارهایی که در زیر گفته شده تونستند مشکلشون رو رفع کنند:
اول از همه تاریخ سیستمت رو به 2008 تغییر بده ببین بازی رو از مسیر زیر برو :
GEARSOFWAR\binaries\startup
اگه آورد که هیچ وگرنه کلا پاکش کن و توی درایو ویندوز نصب کن ایندفعه دوباره از مسیر بالا برو ان شاءالله که میاره وگرنه...