کاملا باهات موافقمممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم :10: :10:نقل قول:
کاملا باهات موافقمممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم :10: :10:نقل قول:
منم میخواستم یه همچین پستی بزنم که تو زحمتش و کشیدی:31: مرسی:46:نقل قول:
مثل اینکه قضیه رومینگ ایرانسل فعلا تعطیلعه حتی اون 77 کشور چون توی سایت ایرانسلم گزینه رومینگ غیر فعاله!نقل قول:
آقا من دوستم یه اعتباری داره هرچی ام ام اس میزنه نت میره از اعتبارش کم نمیکنه:18:
حتی به جای اینکه واسم اس ام اس بزنه که پول بیفته ام ام اس میزنه که پول نیفته:27:
شمام به همچین مسله ای برخوردین من که موندم تو کف:20:
ما مخلصه شماییم :46: :20:نقل قول:
آره مثله اینکه ولی به نظرم وقتی تو سایت اون قضینه ها روشن بشه فکر کنم بترکونهههههههههههههه:10:نقل قول:
درضمن الان تو ترکیه 3 تا اپراتور فعاله که ایرانسل الان تو سایت یکیشون معرفی شده:8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مخابرات اصفهان برای تماس با تالیا هم مشکل داره ... من واقعا موندم چرا مخابرات اصفهان با تالیا و ایرانسل هماهنگ نیست من وقتی ایرانسل داشتم هم این مشکل بود هم حالا که تالیا دارم ... وقتی می خواهم از تلفن ثابت با تالیا یا ایرانسل تماس بگیرم باید چند بار شماره گیری کنم تا بگیره و شاید تا 5 بار با بوق اشغال مواجه میشم در حالی که با موبایل های مخابرات یا حتی اسپادان این مشکل نیست و سریع از تلفن ثابت میشه باهاش تماس گرفت . ..
کسی می دونه چطور میشه این مشکل را برطرف کرد چون واقعا آزاردهنده هست ... با کجا تماس بگیرم و این مشکل را بگم ؟؟؟
شما که می گفتی تالیا کارش درسته و از ایرانسل بهتره !
Clickrast :شما که می گفتی تالیا کارش درسته و از ایرانسل بهتره !نقل قول:
Clickrast با اجازه ازت تقلب برداشتم:31:
این مشکل را دقیقا ایرانسل هم داره . من برای این فعلا تالیا استفاده می کنم که آنتن دهی ایرانسل توی محدوده شهر اصفهان درست نیست و فعلا تالیا بهتره تا بعدا ببینم چی میشه .نقل قول:
برای رفع این مشکل که عنوان کردم اگر کسی می دونه ممنون میشم راهنمایی کنه ؟؟ در شهرهای دیگه هم این مشکل هست ؟؟