-
من یه هدست خریدم تازگیا. میخوام صدا ضبط کنم، ولی با هر برنامهای که امتحان میکنم نمیشه. خیلیاشون که کلا ارور نمیدن، ولی صدایی هم ضبط نمیکنن و فقط یه فایل صوتی خالی میسازن. ولی بعضیاشون میکن JACK Server وجود نداره. درحالی که پکیج jackd نصبه. مشکل از کجاست؟
-
شما توزیعت چیه؟تنظیمات صدات رو نگاه کن. اگه هم چیزی پیدا نکردی alsamixer رو توی ترمینال اجرا کن ببین میکروفونت خاموش نباشه
-
توزیع من مینت و دسکتاپم Xfce هست. رفتم از alsamixer چک کردم، speaker خاموش بود. اونو رو درست کردم، ولی باز هم صدایی ضبط نمیشه.
مشکل از هدست نیست انگار، چون من بدون هدست و با میکروفون لپتاپ هم امتحان کردم الان، باز ضبط نمیشه
-
این ضبط صدا هنوز هم درست نشده!
من توی بعضی جاها دیدم که نوشتن دسکتاپهایی هستن که بدون موس میشه باهاشون کار کرد. شما درمورد اینا خبر دارین؟
-
همینجوری هم میشه تو اکثر دسکتاپها بدون موس کار کرد. منظورتون رو بهتر بگین. چیکار میخواین بکنین؟
-
میدونم، همین الان رو هم با کمترین استفاده از موس دارم از کامپیوتر استفاده میکنم. ولی مثلا توی فایرفاکس، باید واسه کلیک روی یه لینک، از موس استفاده کنم. نمیدونم شاید یه روشی باشه که از موس کلا استفاده نکنم.
-
با tab میتونید بین همه ی لینک های سایت سوییچ کنید.... ولی یه روش بهتر هم داشت که الان یادم نیست! اگه epiphany نصب کنی تو اون اگه ctrl رو بزنی واسه هر لینک یه کلید بهت میده میتونی سریع بری توش بدون موس
-
epiphany دارم. ولی زیاد خوشم نمیاد ازش. میخوام این کارو توی فایرفاکس بکنم. این کلید tab هم چون روی همه لینکها میره، بیشتر از موس طول میکشه!
هنوز کسی از این مشکل ضبط نشدن خبر نداره؟ من واقعا لازمش دارم
-
نصب بودن jackd کافی نیست باید سرویسش هم اجرا شده باشه پیشنهاد می کنم برای ضیط صدا از برنامه audacity استفاده کنی تو تنظیمات alsamixer دو تا mic داریم یکی Internal Mic و یکی هم خود Mic شاید internal اول باید خاموش باشه تو تنظیمات xfce باید یه جا برای نمایش سخت افزارهای سیستم و تست اونها باشه تو kde که هست بگرد اون قسمت رو پیدا کن ببین اصلا میکروفن رو شناخته یا نه
-
من jack رو با این کامند اجرا کردم:
jackd -v -d alsa
و بعد رفتم و با دو برنامه gnome sound recorder و audacity امتحان کردم، ولی این دفعه اون فایل خالی رو هم ایجاد نمیکنن! کلا هیچکاری نمیکنن!
منظورتون رو از Mic نفهمیدم
برای نمایش سخت افزار توی ترمینال چه کامندایی هستن؟