صبر نکنه چی کار کنه؟ یه مشت مفت خورننقل قول:
هنوزم مودم منو نیاوردن ،
Printable View
صبر نکنه چی کار کنه؟ یه مشت مفت خورننقل قول:
هنوزم مودم منو نیاوردن ،
یارو دو روز بعد فعال سازی زنگ زده میگه فعال سازیتون انجام شده. میگم میدونم ولی سیمکارت به اسم خودم ثبت نشده میگه من دسترسی ندارم نمیدونم. تازه یه جوری حرف میزنه انگاراحساس میکنه الن دلونه
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
مودم های وایمکس هم هوآوی بودنقل قول:
فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk
بنده هم از ۱۱ اردیبهشت ثبت نام کردم و بعد از ۱۴ روز هیچ خبری نیست از مودم. ۲ دفعه هم تماس گرفتم کد پیگیری میدن و وقتی میگم ۲۴ ساعت شد چرا تماس نگرفتین میگه ممکنه تا ۵ روز هم طول بکشه!!!
واقعا شرکت مضخرفی هست ایرانسل. بیخودی رشد کرده فقط. بدون اینکه بتونه خدمات بده. تو ۱۹۵ هم شکایت ثبت کردم.
یکی نیست بگه شما که معلوم نیست چند هفته بعد مودم رو تحویل میدین،خرید طرح رو هم بذارین واسه وقتی که مودم رو دادین و سیم کارتش فعال شد! نه اینکه از ۱ ماه قبل دنبال پولش باشین.
الانم به سلامتی کلا قطع شده و فقط سایت ecare.irancell.ir رو باز میکنه
ماله من رو الان آوردننقل قول:
منم دقیقا شرایط شما رو دارم و امروز هم برا دومین بار از 09351000000 تماس گرفتن باهام که ببینن بدستم رسیده یا نه و دیگه خود طرف هم خجالت میکشید بگه صبر کن...نقل قول:
فقط گفت بازم پیگیری میکنم بهت نتیجش رو اطلاع میدم
با اينكه تمام مدارك مورد نياز رو فرستادم ولي هنوز بعد ٦ روز فعال نشده فقط ميگن حتما فعال ميشه فقط حرف متاسفانه
من كه از خيرش گذشتم
الان منتظرم نماينده مبين نت بياد تست كنه اگه همه چيز اوكي باشه مبين نت بگيرم
چقدر طول کشید خود ایرانسل آورد یا از طریق پست بدستتون رسیدنقل قول:
برای اتصال به پی پی ان در قسمت مربوطه user/pass و آدرس را وارد کردم ولی وصل نشذ. چی کار باید کرد؟
TD LTE- GP-2101