یکی از دوستان میشه لطف کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تست کنه روی پارس آنلاین ببینه مشکل تک کانکشن حل میشه یا نه؟
نام کاربری و کلمه عبور: test
فقط خواهشا زود نتیجه رو بفرمایید چون میخوان بیان برای قرارداد
Printable View
یکی از دوستان میشه لطف کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تست کنه روی پارس آنلاین ببینه مشکل تک کانکشن حل میشه یا نه؟
نام کاربری و کلمه عبور: test
فقط خواهشا زود نتیجه رو بفرمایید چون میخوان بیان برای قرارداد
داداش زیاد فرقی نداره شاید 60 کیلوبایت که اونم شاید لحظه ای باشهنقل قول:
ممنون دوست عزیز.نقل قول:
فرقی توی باز کردن سایت های خارجی هم نشد؟ یعنی سایت های خارجی هم مثل سافت 98 باز نمیکنه؟
دوستان من این طرح مودم رایگان اینترنت یک ساله رو گرفتم ... ساعت دانلود رایگان چجوری هستش ؟
شما اول میری طرح رو میگیری بعد میای سوال می پرسی ؟! ساعات دانلود رایگان ؟ پارس دانلود شبانه رایگان نداره.نقل قول:
سلام،دوست من پارس آنلاین شبانه رایگان ندارد فقط از ساعت 2شب تا 7 صبح میزان ترافیک مصرفی در این زمان تقسیم بر 3 میشود یعنی اگر در این 5 ساعت شما 3 گیگ دانلود کنید فقط 1 گیگ از حجمتان کم می شود اگر 6 گیگ دانلود کنید فقط 2 گیگ از حجمتان کم میشودنقل قول:
البته نامحدود هم دارد که به نظرم نمی صرفد بگیرید هم گران است هم از کجا معلوم شما مصرفتان بالا باشد
سلام
ببخشید بنده سرویس 2مگ دارم ولی یک بار که پشتیبانی زنگ ردم گفت شما اگر نویز نداشته باشید ما تا 9مگ براتون میبندیم بعد بهش گفتم اگر 512 بگیرم چی،گفت فرقی نمی کنه اونم اگر نویز نداشته باشید برایتون 9مگ می بیندیم
دوستان صحت داره؟اگر قراره با 512 هم روی 9 مگ بندن خب من برم 512 بخرم چرا پول 2 مگ بدم؟
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
دوست عزیز
بله. صحت داره. حتی اگه 128 هم بگیرین و خطتون مشکلی نداشته باشه تا 16 مگابیت هم میبنده پارسآنلاین. اما تفاوت در اولویت کاهش سرعت و در نتیجه کاهش کیفیت خط تو ساعتهای شلوغیه. قضیه اینه. اونی که سرویس 512 میگیره نسبت به اونی که سرویس 2مگابیت میگیره زودتر و بیشتر با محدودیت سرعت تو ساعتهای شلوغی مواجه میشه. من این رو بر اساس تجربه استفاده از سرویسهای حجمی 128، 256، 1مگابیت و 2مگابیت پارسآنلاین خدمتتون عرض میکنم. اگه شانس بیارین و مرکز شلوغی نداشته باشین خیلی ممکنه این سرعتها در طول روز براتون تفاوتی نکنه. اما برای مرکز مخابراتی ما (کاشانی تهران) تأثیر زیادی داشت.
پ.ن.: این موضوع که سؤال کردین چند وقت پیش هم تو این تالار مطرح شده بود. کاش یه 5 - 10 صفحه قبلتر رو هم یه نگاهی میانداختین.
تشکر فقط یه سوال اینکه گفتید مرکز شلوغی نداشته باشید یعنی چه؟چون ما شهر کوچیکی داریم و بعید میدونم هم اینجا نسبت به تهران از اینترنت استفاده کنند؟البته من قبلا هم 1مگ 3ماه داشتم از خود پارس آنلاین نسبت به این 2مگ قطعیش زیاد بودنقل قول:
پارس جدیدا قطی و پاکت لاستاش زیاد شدهنقل قول:
اسن قابل قبول نیست سرویساش