اورکلاک سی پی یو لپ تاب به دلیل ایجاد دمای زیاد توصیه نمیشهنقل قول:
Printable View
اورکلاک سی پی یو لپ تاب به دلیل ایجاد دمای زیاد توصیه نمیشهنقل قول:
سلام :20:
سؤالم در مورد اورکلاک CPU و رمم هست ...
مشخصات CPU من ... :
Intel Pentium D 945 | 3.4 GHz
Technology : 65 nm
Socket 775 LGA
سرعت CPU در Bios به صورت پیشفرض روی 3468 و FSB Clock معادل 204 مگا هرتز هست ... اما نوشته تا ماکزیمم 400 هم میشه گذاشتش ...
مینبورد: ABIT IL8
Ram: Kingston 2 GB
باسش هم 800 هست
اما Dram Frequency در نرمافزار CPU-Z زده 339.6 MHz
FSB:DRAM هم 3:6 هست ...
اگه اطلاعات دیگهای هم نیازه، بفرمایید تا بدم :20:
میخوام ببینم تا چقدر اور کردنش منطقیه و میشه عملکرد بهتری گرفت (البته با حداقل خطر برای هر دو قطعه)
ممنون ...
اینکه چقدر اور میشه به خیلی پارامترها بستگی داره
ولی اول از همه باید دید وضعیت ترمودینامیکی پردازنده به چه صورت هست
شما با استفاده از برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک تست 20 دقیقه ای از پردازنده بگیرید و دمای بیشینه زیر تست را با نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزارش بدین
بعدش هم سه تا شات از تب های مموری و پردازنده و spd برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بذارید
این نکته را هم تاکید می کنم که احتمالا نیاز به یک خنک کننده با قیمت متوسط برای پردازنده خواهید داشت
موفق باشید
سلام بر همگی
دوستان عزیز من هر کاری رو در قسمت بایوس سیستم اعمال می کنم ، در برنامه CPU - Z تغییری ایجاد نمی شود و فرکانس سی پی یو مثلا روی 4200 ثابت نمی شود و فقط هنگام لود به این فرکانس میرسد و دوباره به همون حالت اول بر می گردد ، سوالی که از شما دوستان عزیز دارم آیا راهی هست که بتونم برای همیشه فرکانس رو روی 4200 نگه دارم و در قسمت CPU - Z هم این فرکانس نمایش داده شود ... من عکسهایی رو از قسمت بایوس سیستم خودم قرار میدم تا شما دوستان به من کمک کنید و به من بگید که کدام یک از قسمتها رو برای اورکلاک سی پی یو و ثابت کردن فرکانس باید تغییر بدم ... ممنون ( عکسهایی که از قسمت بایوس سیستم گذاشتم مربوط به زمانی هست که سیستم رو به حالت دیفالت برگردوندم و به خاطر همین برخی گزینه ها مانند ذخیره انرژی و ... فعال هست )
اول اینکه این شاتهایی که شما گذاشتی آیا خودت می تونی ببینی چی توش هست؟:31:نقل قول:
سلام بر همگی
دوستان عزیز من هر کاری رو در قسمت بایوس سیستم اعمال می کنم ، در برنامه CPU - Z تغییری ایجاد نمی شود و فرکانس سی پی یو مثلا روی 4200 ثابت نمی شود و فقط هنگام لود به این فرکانس میرسد و دوباره به همون حالت اول بر می گردد ، سوالی که از شما دوستان عزیز دارم آیا راهی هست که بتونم برای همیشه فرکانس رو روی 4200 نگه دارم و در قسمت CPU - Z هم این فرکانس نمایش داده شود ... من عکسهایی رو از قسمت بایوس سیستم خودم قرار میدم تا شما دوستان به من کمک کنید و به من بگید که کدام یک از قسمتها رو برای اورکلاک سی پی یو و ثابت کردن فرکانس باید تغییر بدم ... ممنون ( عکسهایی که از قسمت بایوس سیستم گذاشتم مربوط به زمانی هست که سیستم رو به حالت دیفالت برگردوندم و به خاطر همین برخی گزینه ها مانند ذخیره انرژی و ... فعال هست )
دوم اینکه باید تمام گزینه هی صرفه جویی توان پردازنده از جمله :
enahnce c1
c1e
c2e
speedstep
و
.
.
.
غغیر فعال باشد
موفق باشید
با سلام خدمت شمانقل قول:
دوست عزیز اگه شما روی عکسها کلیک کنید ، عکسها با سایز بزرگتر برای شما نمایش داده خواهد شد ، من به خاطر اینکه باز شدن صفحه زیاد طول نکشد به این شکل عکسها رو گذاشتم ، اگه شما موفق به دیدن عکسها در سایز بزرگ نشدید لطفا بهم بگید تا عکسها رو در سایز اصلی در سایت قرار بدم ...
در مورد گزینه هایی که گفتید من برخی از این گزینه ها رو غیر فعال کردم ولی هنوز همون مشکل رو دارم ، البته این عکس زیر مربوط به قبل می باشد ، به خاطر همین این گزینه ها فعال می باشد ... فقط این گزینه enahnce c1 در کجای بایوس قرار داره ... ممنون ( اگه امکان داره کلیه گزینه هایی رو که برای اورکلاک سی پی یو باید غیر فعال باشد رو بگید تا من همه اونا رو غیر فعال کنم )
توی همین شاتی که گذاشتی
enhance speed step
turbo mode
c1e
c3
c6
epu
را غیر فعال کنید
ضمنا ضریب پردازنده را دستی بذارید روی 34 تا از این حالت کلا خارج بشه
سلامنقل قول:
دوست عزیز مشکلم حل شد ، واقعا از شما سپاسگزارم :11: ... فقط من ضریب پردازنده رو روی 42 گذاشتم ، از این بابت که مشکلی نداره ... ممنون :10:
سلام احسان جان ...نقل قول:
با prime95 زدم تست کنه، دو سه دقیقه که گذشته بود، Fatal Error داد و روی همون Test 1 گفتش که
Rounding was 0.5, expected less than 0.4
تو این مدت بیشینهی دما به 83 درجه سانتیگراد رسید ... دور فن هم 2163 دور بود ...
چه باید کرد ؟! :11:
شاتهای CPU-Z رو هم ضمیمه کردم ...
ممنون
به نظرم 42 یکم زیاده روی هستنقل قول:
دوست عزیز مشکلم حل شد ، واقعا از شما سپاسگزارم ... فقط من ضریب پردازنده رو روی 42 گذاشتم ، از این بابت که مشکلی نداره ... ممنون
خنک کننده پردازنده که استوک نیست؟
اگر خنک کننده استوک هست حتما ضریب را تا فرکانس مرجع کاهش بدین
چه تستی را اجرا کردی؟نقل قول:
با prime95 زدم تست کنه، دو سه دقیقه که گذشته بود، Fatal Error داد و روی همون Test 1 گفتش که
Rounding was 0.5, expected less than 0.4
تو این مدت بیشینهی دما به 83 درجه سانتیگراد رسید ... دور فن هم 2163 دور بود ...
چه باید کرد ؟!
باید روی blend اجرا کنی
ضمنا دمای پردازنده بالاست. چیزی به ترکیدنش نمونده:31:
احتمالا یا خمیر سیلیکون حرارتی فاسد شده یا فن به درستی نصب نشده
من توصیه می کنم یک خنک کننده 20-30 تومنی تهیه کنید اینجوری امن تر هست چون با وضعیت فعلی اورکلاک پردازنده بی فایده هست و احتمالا به سایر قسمت ها آسیب میرسه