در خبرها خوندم ، داره پروانه برای فعالیت چندین شرکت جدید صادر میشهنقل قول:
اتفاقا الان که نسبت به چند سال پیش بیشتر دنبال مشتری هستند که
هر چی بزرگ تر بشن،هزینه هاشون بالاتر میره
Printable View
در خبرها خوندم ، داره پروانه برای فعالیت چندین شرکت جدید صادر میشهنقل قول:
اتفاقا الان که نسبت به چند سال پیش بیشتر دنبال مشتری هستند که
هر چی بزرگ تر بشن،هزینه هاشون بالاتر میره
نقل قول:
ببخشید شامل کل اکوها میشه شبانه رایگان؟
هیچ مشکلی از لحاظ افت سرعت و ... برای من نیست! اوضاع چند ساله همینجوریه و کیفیت همیشه ثابت بوده، قطعی هم نداره :n16:
منم مشکلی نداشتم اصلا ...ایشالا که مشکلی پیش نیاد و برای باقی دوستان هم اوکی شه امــا واقعا هیچ isp بهتری نیست.من فن آوا بودم که نامحدود واقعی میداد و خراب شد قبل اینکه بیام اینجا 1 ماه همه جا رو چک کردم از همه بهتر شاتل بود :n27: افت کیفیت هم متاسفانه برای این طرحهای مشترکین جدیدش هست که کاربر اضافه میکنه فقط که تو بعضی مراکز افت داشته !
لطفا توضیح بدین سرعت دانلود برای کسانی که تو جشنواره ثبت نام می کنن چطوره ؟ و آیا شبانه رایگان داره و سرعت اش چقدره ؟ ممنون .
سلام. یک سوال دارم. برای مدیریت مصرف در سرویس ارت و جلوگیری از دیرتر محدود شدن، میخواستم بدونم فرض من میخوام یک فایل یک گیگی رو دانلود کنم، بهتره که با سرعت حداکثر دانلود کنم و حدودا دو ساعت طول بکشه، یا سرعت را روی نصف محدود کنم و مثلا چهار ساعت طول بکشه؟
یعنی میخوام بدونم بهتره در مدت زمان کمتری کل پهنای باند رو بگیرم یا مدت زمان طولانی تری نصف پهنای باند ( برای دانلود یک فایل).
ممنون
هیچ فرقی نداره. کلا به مجموع دانلود کار دارند.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
با سلام خدمت همه دوستان من 1سالی هست از شاتل 128 نامحدود دارم ولی 5ماه از ساعت 1شب به بعد پکت لاسم میره 50 درصد و نمیشه آنلاین بازی کرد و سایت yahoo , google رو بعد از 2دقیقه لود میکنه ولی بقیه سایتها مثل ورزش3 به راحتی باز میشه ولی پینگم همون قبلیه و ثابت کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟
من اینطور فکر نمیکنم دوست عزیز، وگرنه چرا توی ارت یک بعضی ها روی 11 گیگ محدود میشن، بعضی رو 15 بعضی رو 18 و بعضی 22!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:سلام. یک سوال دارم. برای مدیریت مصرف در سرویس ارت و جلوگیری از دیرتر محدود شدن، میخواستم بدونم فرض من میخوام یک فایل یک گیگی رو دانلود کنم، بهتره که با سرعت حداکثر دانلود کنم و حدودا دو ساعت طول بکشه، یا سرعت را روی نصف محدود کنم و مثلا چهار ساعت طول بکشه؟
یعنی میخوام بدونم بهتره در مدت زمان کمتری کل پهنای باند رو بگیرم یا مدت زمان طولانی تری نصف پهنای باند ( برای دانلود یک فایل).
ممنون