اين ديگه بار آخره ، قول دادم بچه خوفي باشم ، به مشهديام كاري نداشته باشم :31:نقل قول:
ماچوكاباشماداريم :27::27:
ولي خدايي طرقه اين اواتارتوانتخاب كردي :27::27::27::27:
Printable View
اين ديگه بار آخره ، قول دادم بچه خوفي باشم ، به مشهديام كاري نداشته باشم :31:نقل قول:
ماچوكاباشماداريم :27::27:
ولي خدايي طرقه اين اواتارتوانتخاب كردي :27::27::27::27:
واضح صحبت کن در مورد آواتارم چی گفتی ؟نقل قول:
من نسبت به آواتارم تعصب دارم زود باش بگو منظورت چی بود چرا واضح صحبت نمیکنی ؟:21:
اصلا" درست نيست منو مجبور ميكني تو تاپيك مشهديا ، خلاف ميل باطني پست بدما :18::31:نقل قول:
از اين واضح تر ، ميگم اين اواتار منو ياد بابابزرگم ميندازه ، چه پيرمرد خوفي بود :27::27::27::27::27::27:
نقل قول:
تو باید از سرنوشت بقیه بچه هایی که اومدن اینجا و پست بی مورد دادن عبرت بگیری:21:
یادت باشه این دفعه آخری بود که بهت اخطار کردم:21:
بابابزرگت چقدر خوش تیپ بوده ما شا ا...
تو چرا همیشه اینقدر بی حجابینقل قول:
خجالت نمیکشی چشمای پسرای مردم رو از راه بدر میکنی:18::24:
اقا بسه ديگه گيرندين به اواتار من ، باورت نميشه اين سومين اواتار كه درعرض دوروز دارم عوض ميكنمنقل قول:
همش ميگفتن يه گوشش مشكل داره ، :27:پسراي مردم خودشون مشكل دارن :18::31:
موضوع بحث خودتونو بكنين ، اين ده بهمن چه خبر بود راستي :31:
دوستان گل مشهدی با قرار برای روز 4 شنب موافقین ؟
یه قرار ویژه بعد از اینکه مدتها پیشی رو ندیدیم و همچنین علیرضا که هیچ نسبتی با من نداره ولی فامیلیش با من یکیه
اگه موافقین خبر بدین
راه کویر برو یه چیزی تن این آواتارت بکن
حداقا اون ابرو گوندش * ابرو گنده قشنگ بود
البته این هم قشنگه فقط یه خورده توی این عکسش زشته
شطرنجيش كنم درست ميشه :27::27:نقل قول:
اونم گفتن مشكل داره يه گوشش :31:
اينقدر كه شوماهاگفتين اينم ميگن مشكل داره به زودي :13::27::27:
ميرم يه اواتار ديگه بذارم :31:
بچه ها به این راه کویر کار نداشته باشین دیگه بذارین به عنوان نخودی همین وسطا برای خوش بچرخه
دوباره اعلام میکنم :
دوستان گل مشهدی با قرار برای روز 4 شنب موافقین ؟
یه قرار ویژه بعد از اینکه مدتها پیشی رو ندیدیم و همچنین علیرضا که هیچ نسبتی با من نداره ولی فامیلیش با من یکیه
اگه موافقین خبر بدین
البته روز 4 شنبه رو برای خاطر یه مهمون فوق ویژه انتخاب کردم که ایشون هم بتونن بیان
موافقی بودین خبر بدین
آقا خدا خیرتون بده نمیدونین چند وقته دنبال همچین تایپیک هستم چون دیدم صفحات زیاده وقت قرار ملاقات رو نفهمیدم اگه لطف کنین آخرین قرار ملاقات بگین کی و کجا هست