-
این سوتی برنامه نود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته 100 درصد گزینه بلی بیشتر هست متاسفانه ! ولی برنامه نود یه برنامه مافیایی هست که تمام فوتبال ایران رو میگردونه ! با یک برنامه مدیر جا به جا میکنه ، رئیس جا به جا میکنه ، بازیکن جا به جا میکنه ، هر کسی رو که فردوسی پور بخواد به عرش میرسونه هرکسی رو هم که نخواد زندگیش رو نابود میکنه ! مثالش هم پارسال ، زد اون مربی شهرداری تبریز رو نابود کرد ، دوست دارم از بقیه مدیر ها و مربی هایی که سرش داد میزنن نترسه و حقایق مربوط به اونها رو هم بگه نه این که با نابود کردن تیم ها و مربی های ضعیف یا مثل مربی شهرداری که باهاش پدر کشتگی هم داشت گویا ، بخواد بگه برنامه من طرفدار حق و این چرت و پرتاس !
برنامه ای کاملا یک طرفه از سوی مجریش مثل تمام برنامه های صدا سیما ! 10 بار تو سایتشون اعتراض کردم اون زمانی که ایمیل ها رو میخوند ، یک دفعه یک دفعه برای من ، برای من که هیچی هیچ انتقادی رو نخوند !
-
خوب با شاهکار قلعه نویی و بازیکنان ، قهرمانی که هیچ ،سهمیه آسیا را هم از دست دادیم
از دست اندرکاران این نتایج و کسانی که استقلال را فوتبالی زمین زدند تشکر ویژه داریم از آقایان فتح الله زاده و مجیدی و نکونام و منتظری و ...
به امید اینکه فصل آینده این افراد را در باشگاه نبینیم
-
بابا این چه وضعشه همش باخت باخت باخت :19::sq_10:
-
هیچ وقت نمی بخشمتون ، خیلی آشغالین . . .
نکونام ، منتظری ، مجیدی
-
این تیم لیاقت قهرمانی نداره... این قلعه نویی ترسو بازی های بعدی هم همین بازی رو ارائه میده..
اونوقت بعد بازی میاد میگه عدالت فوتبال رعایت نمیشه ما بدشانسیم!!!!!!!!!!!!!
80 درصد این بازیکنا رو باید با لگد از تیم انداخت بیرون....
امیدوارم هفته بعد به فولاد هم ببازیم تا فولاد قهرمان شه. سهمیه هم زیادیه واسه تیم ما...
جان عمه تون جلوي فولاد به اين بازي مزخرفتون ادامه بدين!
-
کی یادش میاد آخرین باری که برنده شدیم کی بوده؟؟؟؟2تا و نصفی بازیکن داریم که همونها هم به لطف تاکتیک و تعویضهای شاهکار قلعه نویی شدن سوهان روح!کی این فصل لعنتی تموم میشه تا یه نفسی بکشیم؟مقصر اصلی به وجود اومدن این وضعیت قلعه نویی هست با اون سفر کذایی اول فصلش و انتخاب بازیکن و تیم بستن.قلعه نویی این فصل دلش با تیم نبود و اینم شد عاقبتمون.زمین زدن فوتبالی یعنی چی؟خودش فهمیده بود این فصل کاراش اشتباه پشت اشتباهه شروع کرد به آماده کردن ذهن هوادار واسه این روزهای تلخ و زشت.نفر دوم این افتضاح کم سابقه در سالهای اخیر هم حاجی چسبیده به میز مدیرعاملی هست با اون قراردادهایی که بست امیدوارم با رفتن این دو نفر و خیلی از مثلا بازیکنها روح جدیدی در کالبد استقلال دمیده بشه و روزهای بهتری را ببینیم.خدا را شکر که من همون اول فصل امیدم را از همه چیز بریدم وگرنه خدا میدونه چقدر تحمل این روزها واسم وحشتناک و سخت میشد...
-
همه اعصابا داغونه، خودم که بدجور پکر شدم.
انصافا اگه فیلم بازی رو دوباره بینیم ، ما یه فرصت 100% و خوب گل نداشتیم.
دقت کنید کلا گردش توپ تیم خیلی خیلی صعیفه،اکثر پاسها اشتباه یا رو به عقبه و خیلی کم حرکت رو به جلو زهر دار میبینیم.
تمام تیم شده خسرو.
بااین وضع تیم آبرو ریزی بزرگی تو آسیا بار میاره و فصل بعد باید منتظر شنیدن متلک قرمزها بابت نبودن تو آسیا باشیم.
باید با همین بازیکنها 2بازی باقیمونده لیگ و 3بازی آسیا رو بگذرونیم.
شخص قلعه نوعی برای خارج کردن تیم از این حالت باید ،تغییراتی تو تمرینات و ترکیب اولیه تیم ایجاد کنه،
تو آسیا با این همه کری که خوندیم ، آبرومندانه بریم کنار.
خداکنه ببازیم جلوی فولاد، حداقل قرمزها برای ما شاخ نشن
-
از کجا به کجا رسیدیم:sad:
حالا باید واسه سهمیه بجنگیم
-
حرفی ندارم من ! پیاده از استادیوم تا خونمون رو اومدم 1.30 تو راه بودم ! اعصاب نذاشتن دیگه ! نمیدونم آخه چرا نظری !؟ چراا !؟! آقای مجیدی که هر روز شیکم تیکه میکنه تو اینستاگرام میزاره خیلی بی خود کرد وسط فصل گذاشت رفت ! مگه مسخره بازی اینجا آخه ! آقای نکونام و منتظری هم که بخاطر جام جهانی رفتید ایشالله که سوراخ سوراخ میشید و سر شکسته بر میگردید !
-
دوستان من دیگه واقعا نه بازیکناش ومیشناسم نه مربیاشونو همه عادم معمولی که فقط ماسک صورت بازیکنان ومربی تیم استقلال وزدن خودشون نیستن دیگه دیگه........این تیم منوناامید کرد