[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی هیجان اگیزی بود! هرچند الان از خوشحالی برد دیشب کم شده و از نظر روحی و جسمی تخلیه شدم:n02:
بازیکنا رو تصور کنید! ، مسی،مسی،مسی! رکورد هایی که در برنابئو شکسته شد و باز هم خواهد شکست!
ماسکرانو از نظر من ضعیف ترین بازیکن دیشب بود ولی نمیشه زیادم بهش خورده گرفت چون با اینکه خیلی وقته تو این پست بازی میکنه ولی هنوز هم پست تخصصیش نیست و نباید تو بازی های بزرگ ازش تو این پست استفاده کرد و برای فصل بعد حتما باید بیاد جلو و براش یه جانشین مطمئن تو اون پست به جاش پیدا کرد و گذاشت! نیمار هم فکر نکنم تو پستی که دیشب بازی کرد راحت بود و برامون جواب بده تو بازی ها و بهتره اونو به گوش چپ بیاریم جایی که خودش راحت تره و نشون داده که خیلی بهتر بازی میکنه اونجا.
اما نباید در کنار این همه تعریف و تمجید خودمون و رسانه ها و... از مسی که به حقم هست و این پسر دیگه کاری نمونده که نکرده باشه و هیچ کسی نمیتونه منکر بازی استثنایی و هوش و نبوغش بشه، نقش انکار ناپذیر اینیستا رو فراموش کرد! این دو مرد دیشب هر کاری دلشون خواست کردن به خصوص اینیستا که نشون داد گرسنگی و عطش و شور و شوق فوق العاده ای داره و فشاری که دیشب روی مهاجمامون حفظ کرد برای سوق دادنشون رو به جلو و بازی فوق العاده ی خودش! خلاصه زبان قاصره از بیان خصوصیات و توانایی ها و ... این بشر! و من فکر میکنم اون باید کاپیتان بعدی تیم باشه.
و نکات بیشمار دیگه این بازی که دوستان به برخی از اونا اشاره کردن و .... اگه منم بخوام بگم از حوصله و وقت خارجه!:n02:
فول مچ بازی با کیفیت های مختلف:
حالا که خوشحالی و جشن بعد از پیروزی رو گذروندیم خوبه که یادمون باشه هنوز هم بازی های مشکل خارج از خونه ای داریم مثل ویارئال،اسپانیول و... اما اگه اونا مثل بازی دیشب بازی کنند هرچیزی امکان پذیره!
چه چیزهایی ال کلاسیکو را ال کلاسیکو میکنند؟
اگر شما حتی دو یا سه ال کلاسیکو را هم دیده باشید متوجه میشوید چیزهایی وجود دارند که شما بارها و بارها آنها را مشاهده میکنید، و اگر چندین ال کلاسیکو را دیده باشید دیگر این اتفاقات برای شما شروع به خنده دار شدن میکنند و مسخره به نظر می آیند. و این اتفاقات شامل موارد زیر است:
✓ په په به بازیکنان آسیب میرساند
✓ بوسکتس متهم به تمارض میشود
✓ رونالدو بارها و بارها دستهایش را به نشانه ی اعتراض به داور بلند میکند و با خنده هایش به نشانه ی تمسخر و با انزجارِ ساختگی اش به داور نگاه میکند
✓ راموس کارتِ قرمز دریافت میکند
✓ داور سوت های جنجالی میزند
✓ په په در طول بازی در حال ایجاد تشنج و درگیری است
✓ چهره ی غمگینِ رونالدو
✓ دفاعِ متزلزلِ بارسا
✓ گلهای مسی
✓ رئالی ها بازیکنانِ بارسا را متقلب میدانند.
آیا چیزهای دیگری هم هست که به ذهنِ شما برسد؟
به قلمِ آلیسون دیویس
مترجم: سينا El Cant del Barca
منبع: توتال بارسا