خواهشا یکی بگه فیلمای بازی شدن ؟ دیگه مربی رو نشون نمیده ؟ معرفی مربی و ... دیگه نیست ؟
Printable View
خواهشا یکی بگه فیلمای بازی شدن ؟ دیگه مربی رو نشون نمیده ؟ معرفی مربی و ... دیگه نیست ؟
برای من این مشکلو نداره ! بجاش یه بازیکن هست توی لیورپول ، دروازه بان آخر تیمه ! اسم نداره ، قدرتش هم همش خاکستریه و توی قدرتاش 0 هم داره :n04:نقل قول:
نمیدونم چرا اینطوریه ! :n13:
دوستانی که بازی روخریدن لطفا" بگن کدوم نسخه ی بازی بهتره (اسکیدرو یا بلک باکس یا ریلودد؟!)؟!
حجم بازی چه قدره؟!
قیافه ها مثله قیافه های pes 3 هستن :|نقل قول:
توی بارسا ، سرجیو بوسکتس رو که اصلا من نشناختم :| :|
دان نکردم خریدمنقل قول:
واسه من اصلا تاخیر نداره و به موقع شوت می زنه و پاس می ده شاید من حس نمی کنم
البته بگم از فیفا 12 قید pes رو زده بودم
سیستمم هم شاخ نیست
رم 4 گیگ
گرافیک
gt 630
راستی فقط یک فیلم داره واسه مصدوم شدن؟
هر وقت مصدوم می شن بازیکنا فقط یه چیز پخش می کنه
هرچی بازی می کنم حسرت می خورم که چرا بازی با این جلوه های بصری فوق العاده و صداگذاری عالی که واقعا آدم رو به وجد میاره، به خاطر چند تا چیز کوچیک خراب بشه. مثلا همین قضیه نیترو زدن مدافعا وقتی تک به تک میشی و ازشون کلی جلوتری که یهو مثل شبح بهت می رسن، حتی وقتی بازیکنی با سرعت مسی یا نیمار داره به سمت دروازه میره!
کل قضیه پرس کردن دیگه شورش در اومده. مدافع حریف رسما میاد مثل زالو می چسبه بهت، تنه نمی زنه. دو بازیکن چند لحظه به یک بازیکن تبدیل میشن!
افسوس که این موارد رو اگر انقدر توش اغراق نمی کردن - برای سخت شدن بازی یا هرچی - بازی خیلی بهتر می شد.
پ.ن: پنالتی ها واقعا عالین! هم حرکت دروازبان ها هم استیل خاص بازیکنایی مثل نیمار. البته من هنوز با شکل ضربه زدن بازیکنا به توپ مشکل دارم ولی کلا خیلی خوب شده. یه صحنه پنالتی رو وسط زدم، دخیا یه کمی رفت سمت راست ولی چون ضربه آروم بود زود برگشت وسط و گرفت. خیلی خوب بود! :n04:
انگار این نمودار پیشرفت بازیکنارو برداشتن معلوم نیست پیشرفت و پسرفت بازیکن چجوری و بر چه اساسی هستش!
من اسکید رود خریدم.5 گیگابایت فیکسنقل قول:
برای من هم این اتفاق تو تیم موناکو اتفاق می افته:n02:نقل قول:
نمی دونم چرا!
یه سوال چرا برای من باک نداره و ترکیب اینجوری نمیشه من از سافت 98 ریلودد رو دانلود کردم و تا حالا هیچ باگی نداشتم بخاظر گرافیکتون نیست یوقت ؟؟؟؟