ورژن Enterprise از همه بهتره اما برا کاربرای معمولی و حتی برای خود من هم ورژن Pro هم کافی هستش و در زمان بوت هیچ تفاوتی با هم ندارن.نقل قول:
Printable View
ورژن Enterprise از همه بهتره اما برا کاربرای معمولی و حتی برای خود من هم ورژن Pro هم کافی هستش و در زمان بوت هیچ تفاوتی با هم ندارن.نقل قول:
نقل قول:
سلام ممنون بابت این مطلب میشه خودتون این تست رو بگذارین(من در اولین فرصت این کارو انجام میدم )
1-2-وای فای روشن بدون شارژر بدون کول پد
دوست و متخصص عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من روزانه 12 و یا حتی شاید هم بیشتر با لپ تاپ کار میکنم - از برق همراه با کولپد و دما سی پی یو 50-55 دمای مادربرد55-60 مشکلی واسش پیش نمیاد (جهت پیشگیری از مشکلات احتمالی راهکاری بنظرتون نمیرسه؟)
دوستان و متخصصان اللخصوص
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دیگر دوستان هم اگه چیزی به ذهنتون میرسه راهنمایی کنید:n16:
با سلام بر دوستان عزیز
امروز بالاخره خریدم z500 رو خیلی عالیه گفتم ویندوز 7 نصب کن نصب کرده عالیه
بسیار عالیه راضی راضیم
کانفیگ به صورت زیره
Corei7
Ram6
740M
1024GB
حرف نداره توووووپ
2 سال گارانتی سازگار
2 میلیون و 530 هزارتومان
نکاتی هست که باید رعایت کنم ؟؟
اینم یه عکس از دما در حالت وبگردی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دارم چه طوری وای فای رو خاموش کنم و فقط با سیم لن وصل باشم یعنی نیازی به وای فای نیست چه طوری خاموش کنم ؟؟؟
دوست من.منم همینقدر از لپ تاپ استفاده میکنم.دمای شما همون دمای سیستم منه:n01:نقل قول:
مبارکتون بشهنقل قول:
باید با f7 یا fn+f7 خاموش بشه
ویندوز 7 میندوز محبوبیه ولی حیفه که از 8 استفاده نمیکنید با همه تعصبی که نسبت به 7 دارم میگم 8 بهتره
انرژی منیجمنت ندارم من چیکار کنم؟؟
وای فای هرکاری میکنم خاموش نمیشه از داخل تنظیماتی چیزی نداره ؟؟
یه سوال دیگه باطری همش تو شارژه مشکلی براش پیش نمیاد راحلی نداره ؟؟