مرحوم ناصر حجازی در تمرینات تیم منچستر یونایتد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه چیزی نمونده به دومین سالگرد ، این بزرگ مرد. مردی که همه اقشار دوستش داشتند، چه آبی ، چه قرمز ... به راستی یک جنتلمن واقعی بود... مردی که هرگز به خاطر پست و مقام ، جلوی کسی سر خم نکرد ، مردی که بدون ترس حرفش را می زد ."خوب یا بد، من عادت دارم حرفم را رک بزنم. عادت ندارم مجیزگو باشم...»
عکس بالا مربوط میشه به سال 1357 ، زمانی که ناصر حجازی ، پس از درخشش وصف ناپذیر در جام جهانی 1978 مخصوصا در بازی تساوی 1-1 دربرابر تیم قدرتمند آن زمان اسکاتلند، مورد توجه مسئولان تیم منچستر یونایتد قرار گرفت. ناصر حجازی همان طور که در عکس بالا مشخصه در تمرینات این تیم شرکت کرد. تیم منچستر یونایتد آن زمان دنبال جانشینی ، الکس استپنی گلر باسابقه خود بودند. ناصر حجازی که مورد توجه دیو سكستون سرمربی وقت تیم منچستر قرار گرفته بود ، اما از شانس بد حجازی، فقط بخاطر قانون مسخره ،ممنوع شدن خروج بازیكنان بالای 27 سال از كشور فعالیت آنها در خارج کشور، مجبور شد به کشور بازگردد. با انصراف ناصر حجازی از حضور در تیم منچستر ، مقامات این باشگاه گری بیلی از آفریقا جنوبی را جایگزین ناصر حجازی کردند. به همین راحتی مرحوم ناصر حجازی فرصت بازی در تیم منچستر را از دست داد یا بهتر گفت ، ازش به راحتی گرفتن، ناصر حجازی آن زمان 30 ساله بود.
مرحوم ناصر حجازی :
خیلی از مسئولان (..) آمدند. من احتیاجی به کمک آن ها نداشتم. آن ها عددی نیستند که بخواهند به من کمک کنند، در اندازهٔ این حرف ها نیستند که بخواهند به ناصر حجازی کمک کنند
همسر ناصر حجازی :
"لحظه به لحظه، تجربه کردم مردی را که هرگز جلوی کسی سرخم نکرد، خم نشد و برای یک لقمه نان چرب تر پشت دوتا نکرد و بدین شکل در دل مردم خلق شد"
روحش شاد و یادش گرامی