دکمه اسپرینت + دکمه ای که یار عوض می کنه و البته یک دو هم با گرفتن این کلید انجام می گیره
Printable View
دکمه اسپرینت + دکمه ای که یار عوض می کنه و البته یک دو هم با گرفتن این کلید انجام می گیره
نقل قول:
منم همین مشکلو دارم...تو سیزن از 10 تا بازی 3 تاش اینجوری میشه و مجبورم از بازی کلا خارج بشم چون وقت تو آره نا هستی و هیچ کاری هم نمیونی بکنی
FIFA 13 ModdingWay Mod V 0.8.7
یک پچ جدیدا منتشر شده توسط سایت Moddingway که امکانات خیلی خوبی هم داره که مهمترینش به نظر من اضافه شدن کیت های Techfit هست .
در اصل هر بازیکنی که از پیراهن معمولی استفاده میکنه در این پچ پوشش اون مثل همیشه است ولی اونایی که از پیراهن Techfit استفاده میکنن در پچ این گزینه براشون فعال شده.
برای آشنایی بیشتر با Techfit Kit دو تصویر از خود بازی بعد از نصب پچ قرار میدم تا متوجه بشین.
..:: Techfit در اصل یک نوع تکنولوژی که باعث بالاتر رفتن کارایی بازیکنان مثل استقامت , سرعت و ... میشه و در اصل باعث ثبات بازیکن در طول یک دیدار میشه ::..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود با حجم 93 مگابایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش نصب:
پچ رو دانلود کتنید .
فایل RAR رو باز کرده و همه محتویات اون رو توی فولدر اصلی بازی Extrac کنین و هر جای پیغامی برای جایگزینی فایل با فیال های مشابه داد گزینه Yes رو انتخاب کنین . بطور مثال ( X:\ I \ EA \ FIFA 13 ) ...منظور از (X) همون درایوی است که بازی در اون نصب شده.
به فولدر اصلی بازی برین و ModdingWayInstaller.exe رو در حالت administrator اجرا کنین.
سپس رو Install کلیک کنین و صبر کنین تا پچ نصب بشه.
در آخر وارد بازی بشین و از تغییرات لذت ببرید.
ویژگی های این پچ :
محتوای مخفی: نمایش
سلام
کسی میتونه بگه گرافیک بازی رو چجوری میشه برد بالا؟
ممنون:sq_8:
بچه ها خواهشا کمک کنین...
من دوبار کریر رو شروع کردم هر دو بار مسی میحواد از تیم بره...تو همون فصل اول...آقای گل هم هست..
چیکار باید کنم؟
منظورت کدوم یک از مواردیه که گفتم؟نقل قول:
یه روشی که برا من چند بار جواب داده اینه که میذاریش تو لیست فروش، از ترکیب اصلی و ذخیره هم بیرون میاریش اما وقتی بهت پیشنهاد میدن قبول نمی کنی.نقل قول:
از استپ تا اخرش.نقل قول:
از استپ تا اخرش.نقل قول:
در مورد این پچ moddingway ، بهتره با یه برنامه که تو خود سایت moddingway هست ازش استفاده کنین تا بتونین از هر قسمتی که دوست دارین استفاده کنین و همینطور هر وقت خواستید پاکش کنید و چون فایلا replace نشده، فایلای اصلی مشکلی پیدا نمیکنه.