سلام دوستان من ميخوام بدونم وقتي يه علامت اخطار زرد روي كسپر منن قرار ميگيره من چطوري ميتونم اين علامت رو از بين ببرم؟در واقع اين فايلهايي خطا دارو از كجاي كاسپر ميتونم پيدا كنم وحذف كنم كه اين علامت اخطار از بين بره
Printable View
سلام دوستان من ميخوام بدونم وقتي يه علامت اخطار زرد روي كسپر منن قرار ميگيره من چطوري ميتونم اين علامت رو از بين ببرم؟در واقع اين فايلهايي خطا دارو از كجاي كاسپر ميتونم پيدا كنم وحذف كنم كه اين علامت اخطار از بين بره
سلامنقل قول:
معمولا خود کسپر توانایی تعمیر و رفع اخطارهارو داره.در صفحه اصلی کسپر روی اخطاری که اومده اگه گزینه fix it وجود داشت روی اون کلیک کنید تا خود کسپر مشکل رو برطرف کنه.اگر نبود در پیغامهای نمایش داده شده در صفحه اصلی ببینید کنار کدوم علامت اخطار زرد رنگ نمایش داده شده،روی اون پیغام کلیک کنید تا مشخصات و توضیحات بیشتری در مورد مشکل بوجود اومده بهتون بده.
اگر نتونستید مشکل رو رفع کنید از صفحه اصلی و یا از جزییات اخطار،یک عکس بگیرید و اینجا بذارید.
آپدیت کاسپرسکی را داونلود کرده ام برای استفاده از آن باید لیسانس جدید را داونلود کنم؟
نقل قول:
اگه لایسنس فعلی اکسپایر نشده با همون میتونی برنامه رو آپدیت کنی و نیازی به تغییر لایسنس نیست.
-------------------------------
سلام امیرجاننقل قول:
این پست شما در چند صفحه قبل هست.اون قسمت که بولت کردم منظور شما این هست که برای خود برنامه های چیلترینگ میشه از طریق کسپر قانون ایجاد کرد یا اینکه منظور شما تنظیم داخلی برنامه های چیلترینگ هست؟(چون غالبا این برنامه ها به دو طریق قابل استفاده هستند:1.ایجاد پروک.سی برای کلیه برنامه ها 2. ایجاد پروک.سی فقط برای برنامه هایی ک با تنظیمات داخلی به پروک.سی متصل بشوند)
اگه منظور شما از طریق کسپر بود،ممنون میشم بیشتر توضیح بدید.
سلام محمد جاننقل قول:
منظور من استفاده از خوده P roxifier و ایجاد قوانین در این برنامه برای برنامه های یکه قرار هست به اینترنت وصل نشوند..چون همانطور که قبلا توضیح دادم برنامه های اینترنت برای وصل شدن به سرور باید از پروکس* رد شوند و چون برنامه پروکس* در لیست سفید کسپرسکی هست..کسپرسکی به برنامه مورد نظر که به اینترنت وصل می شود اعمال قوانین انجام شده را نمی دهد و فقط اعمالی که بر نامه P*roxifier ایجاد شده برای برنامه دیگر که از طریق پروکس* به نت وصل می شوند اعمال می شود.
من خودم چند نرم افزار پروکس * دارم که این ها هستند و برای برنامه مورد نظرم برایشان قوانین ایجاد کردم.
HTTPS / Xtuunel / PM9 :n02:
سلام دوستان خوبم
یه سوال فنی
این پیغام ها چی هستن که گه گاهی کسپر نشون میده؟
میدونم که داره میگه به سیستمت داره اتک رخ میده و من جلوشو بستم
میشه کاملا توضیح بدین دوستان؟
ممنونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا مسعودنقل قول:
خدمت شما
امیرجان دست درد نکنهنقل قول:
من این پورت رو تو تنظیمات فایروال کسپر Local Service TCP , UDP قرار دارم و بلاک کردم، تو لیست همچون پورتهای خطرناکی مثل 445 بود که اینا هم بلاک شده بودن توسط کسپر
بنظرت بلاک کردم خوبه یا باز بمونه؟ :n13:
سلام مسعود جاننقل قول:
نیازی به بلاک کردن نبود چون کسپر موقع خطر جلو پورت را میگیره..و اینکه نیازی به بلاک کردن پورت 445 نیست چرا که فایروال های جدید بر حسب Application Firewallهستند و برنامه هایی که در لیست سفید باشند با برنامه هایی که در لیست نامطمئن باشند تفیک داده می شوند...