تعداد بازی های بارسا در دوران پپ گواردیولا به 200 رسید
پپ گواردیولا، شب گذشته برای دویستمین بار روی نیمکت بارسلونا به عنوان مربی نشست. او در 72% بازی ها به پیروزی دست یافته است و شاگردان او 500 گل به ثمر رسانده اند.
جوزپ گواردیولا برای دویستمین بار تیم را در پراگ هدایت کرد؛ که تنها پنج تن از مربیان بارسا به این رقم رسیده اند اما هیچ کدام به آمار شگفت انگیز گواردیولا دست نیافتند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برد در 72% از بازی ها: در 200 بازی اخیر٬ بارسا 143 برد٬ 39 مساوی و تنها 17 باخت کسب کرده است. این آمار با اختلاف ناچیزی از دومین مربی در این لیست٬ هلنیو هررا با برد در 70.6% از 143 بازی٬ بهتر است. بعد از این دو٬ فردیناند دائوییک (60.7٪ برد از 150 بازی)٬ فرانک رایکارد (58.6٪ برد در 273 بازی) و یوهان کرایف (58.1٪ برد در 430 بازی) قرار دارند.
تنها 17 باخت: از 200 بازی٬ شاگردان گواردیولا تنها در 17 بازی نتیجه را واگذار کردند؛ که دو تا از آن ها مربوط به بعد از کسب قهرمانی لیگ 2008/9 می شود. تا اینجای فصل٬ بارسا هیچ یک از 18 بازی رسمی خود را واگذار نکرده است.
500 گل برای تیم: در 200 بازی اتفاقات زیادی می افتد٬ تیم بیش از نیم هزار گل به ثمر رسانده است که تقریبا برابر با 2.5 گل در هر بازی می شود. لئو مسی٬ با 160 گل٬ از بین مردان گواردیولا بیشتر گل را به ثمر رسانده است.
نزدیک 100 گل در اروپا: تقریبا یک پنجم از تمامی گل های زده برای بارسا٬ در لیگ قهرمانان اروپا به ثمر رسانده شده اند. بارسا در 44 بازی لیگ قهرمانان به 99 گل رسیده است. پر گل ترین فصل در لیگ قهرمانان برای تیم 2008/9 با 36 گل در 15 بازی بوده است.
143 گل خورده: خط دفاعی بارسا با تنها 143 گل خورده در کل (0.71 در هر بازی٬ 84 گل در لیگ) نیز عملکرد تحسین برانگیزی داشته است. این رقم٬ سه جایزه زامورا متوالی را برای ویکتور والدس تضمین کرده است.
306 امتیاز در لالیگا: بارسای گواردیولا حرف اول را در امتیازهای کسب شده در لالیگا می زند. در 124 بازی٬ تیم موفق به کسب 306 امتیاز شده است. گواردیولا سه فصل حضور خود را با 87٬ 99 و 96 امتیاز در لالیگا به پایان رسانده است که همیشه برای قهرمانی کافی ست. تا اینجای این فصل نیز٬ بارسا موفق به کسب 24 امتیاز شده است.
12 قهرمانی از 15 رقابت: این 200 بازی٬ شامل 12 قهرمانی از 15 تای ممکن برای مردان گواردیولا می شود. این عناوین متشکل از 3 قهرمانی در لیگ٬ 3 قهرمانی در سوپر کاپ اسپانیا٬ 2 قهرمانی در لیگ قهرمانان٬ 2 قهرمانی در سوپر کاپ اروپا٬ یک قهرمانی در جام باشگاه های جهان و یک کوپا دل ری است.
مترجم: شکیبا رهنما / FCBarcelona.ir
مسی: «هدف من کمک به تیم است، نه شکستن رکورد سزار»
بازیکن آرژانتینی 200 مین گل خود را برای بارسا به ثمر رساند، علاوه بر آن 2 گل دیگر را نیز وارد دروازه ی ویکتوریا کرد. اما پس از آن با تواضع گفت: «از اینکه تعداد گل هایم به عدد مهمی رسیده، خوشحالم، اما من اینجا هستم تا به هم تیمی هایم کمک کنم».
دیشب، شب رکورد شکنی بارسا بود. تیم در 200 مین بازی تحت سرمربیگری گواردیولا، 500 مین گل خود را به ثمر رساند. والدز رکورد میگوئل رینا را شکست؛ اکنون 887 دقیقه است که والدز دروازه اش را بسته نگه داشته است. و لئو مسی نیز رکورد بینظری از خود به جای گذاشت: به ثمر رساندن 200 گل برای باشگاه و دو هت تریک پیاپی برای اولین بار.
این آرژانتینی اظهار داشت: «ما نتیجه ی بازی میلان را می دانستیم و می خواستیم پیروز شویم، اما با فشاری که ویکتوریا ایجادکرده بود، بازی بسیار دشوار شد. آنها تیم چندان مشهوری نیستند، اما تمام تیم های حاضر در لیگ قهرمانان، قوی هستند».
پیکه، سسک و مسی، که همگی از اعضای نسل مشهور سال 87 هستند، تا قبل از این بازی، تنها 23 دقیقه در کنارهم برای تیم اول بازی کرده بودند؛ اما سرانجام آنها توانستند در جمهوری چک به مدت 90 دقیقه درکنار هم در میدان بازی کنند، هماهنگی بین مسی و سسک واقعا تماشایی بود. این دو بازیکن 40 پاس بین هم رد و بدل کردند، 17 پاس از لئو به سسک و 23 پاس از سسک به لئو.
مسی همچنین به آیزاک کوئنسا، بازیکن تیم ب اشاره کرد: «او بازیکن متفاوتی است. او در بسیاری از کارها کمک می کند ، یار مقابل خود را به راحتی دریبل کرده، در تک به تک خوب عمل می کند و همچنین سانترهای خوبی دارد».
والدز
«من بابت این رکورد بسیار خوشحالم و آن را به پدر و مادرم تقدیم میکنم؛ ما اکنون صعود کرده ایم،هدف بعدی این است که در گروه خود اول شویم».
دنی آلوز
«من واقعا برای ویکتور خوشحالم، او این رکورد را با تلاش و سخت کوشی بدست آورده است. (در مورد محرومیتش)، این ها تصمیمات داوری هستند، هیچ راهی برای بازگشت وجود ندارد، شما باید آن را در دل خود نگه دارید. گواردیولا به من گفته بود که باید مراقب باشم. (درمورد رکوردهای مسی)، مثل اینکه این بچه هر قولی بدهد، ان را عملی می کند». (خنده ی حضار)
صدرنشینان گروه
تساوی 1-1 میلان و باته، به این معنی است که روی کاغذ، بارسلونا به همراه تیم ایتالیایی به دور بعدی رقابت های لیگ قهرمانان راه یافته است. ابراهیموویچ میلان را جلو انداخت، اما برسان با یک پنالتی بازی را به تساوی کشاند. با این حساب، باته بوریسف و ویکتوریا پلزن از دور رقابت ها حذف می شوند و باید برای راهیابی به لیگ اروپا مبارزه کنند. بازیکنان بارسا چهارشنبه استراحت خواهند کرد و پنج شنبه به تمرینات بازمی گردند.
پدر جرارد پیکه: او قبل از ترک یونایتد، درآستانه پیوستن به یوونتوس بود
طبق صحبتهایی خوان پیکه، پسرش جرارد در تابستان 2008 در یک قدمی تورین بود
پدر جرارد پیکه: او قبل از ترک یونایتد، درآستانه پیوستن به یوونتوس بود
طبق صحبتهایی خوان پیکه، پسرش جرارد در تابستان 2008 در یک قدمی تورین بود
سایت گل- طبق صحبتهای خوان پیکه، پدر جرارد پیکه، مدافع جوان باشگاه بارسلونا در سال 2008 که منچستریونایتد را ترک کرد، در یک قدمی پیوستن به یوونتوس قرار داشت
او در صحبتهایی اعلام کرده که مذاکراتی برای انتقال پیکه به یووه انجام شده ولی خود او در نهایت تصمیم گرفت تا به نوکمپ بیایدخوان پیکه در صحبتهایی به راک1 گفت:« جرارد قبل از آنکه به بارسلونا بپیوندد، در آستانه پیوستن به یوونتوس بود.»این ستاره24 ساله بعد از بازگشت به بارسلونا 3 فصل برای یونایتد توپ می زد و در آن زمان یک فصل به صورت قرضی به ساراگوسا منتقل شدپیکه در جریان دیدار3شنبه شب تیمش مقابل ویکتوریا پلژن که با برد 0-4 بارسا همراه بود، در زمین مسابقه حضور داشت واکنون تیمش را در صدر جدول گروهی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا در گروه اچ می بیند.
پیکه، سسک و مسی: نسل 87 در پراگ به هم پیوست!
آن ها فقط 27 دقیقه در این فصل کنار هم بازی کردند.
سال ها پیش بود که جرارد پیکه، سسک فابرگاس و لئو مسی در کنار هم در زمین ظاهر شدند. تقریبا ده فصل پیش بود که آن ها در تیم کادت بی بارسا بازی می کردند و بعد ها هم هر سه به کادت آ پیوستند. مسائل اتفاقات زیادی پس از آن تاریخ رخ داده است. مسی در باشگاه به بهترین بازیکن جهان تبدیل شد و سسک و پیکه هر دو باشگاه را ترک کردند و پس از آن دوباره به تیم بازگشتند. در پراگ برای اولین بار در این فصل هر سه آن ها در ترکیب 11 نفره ابتدای بازی حضور داشتند. مصدومیت های وارد شده به مدافع و هافبک تیم از حضور آن ها در کنار یکدیگر جلوگیری کرده بود.
شناخت کامل، شب ایده آل
قبل از بازی در پراگ آن سه تنها 27 دقیقه کنار یکدیگر در زمین مسابقه حاضر بودند. سوپر جام اسپانیا مقابل رئال مادرید و پیروزی 5-0 مقابل اتلتیکو مادرید تمام زمانی بود که آنها در کنار هم بودند. مقابل ویکتوریا هر سه آن ها 90 دقیقه با هم بازی کردند و هماهنگی بسیار خوبی با یکدیگر داشتند. در آخرین دقایق بازی پاس پیکه با پشت پا به مسی که منجر به گل چهارم شد هماهنگی این دو را به وضوح نشان داد. در این مسابقه در حالی که مسی دو گل به ثمر رسانده بود سسک هم گلی وارد دروازه حریف کرد. به طور خلاصه می توان گفت هر سه آن ها در این مسابقه دوباره به هم پیوستند.
یک 5-0 دیگر
در حال حاضر این سه بازیکن 117 دقیقه کنار هم را در زمین سپری کرده اند و تیم گواردیولا توازن نتایج تیم را با حضور این سه بازیکن حفظ کرد. برد 5-0، چهار گل در پراگ و گل مسی در نیوکمپ مقابل رئال در برد 3-2، که به بردن جام در این فصل کمک کرد را نیز می توان در نظر گرفت. با حضور پیکه، سسک و مسی در زمین، هیچگاه بارسا به یک گل اکتفا نکرده است.
مترجم: علی شکرانه / FCBarcelona.ir
آیزاک کوئنسا، کودک جدید لاماسیا در نیوکمپ
آیزاک کوئنسا در فصل 04-2003، زمانی که 13 ساله بود، وارد بارسا شد. مسیر راهیابی او به تیم اول با سایر بازیکنان از جمله ژاوی و اینیستا که هرگز باشگاه را بعد از پیوستن به آن در دوران کودکی ترک نکرده اند، کاملا متفاوت بوده است.
الموندو دپورتیوو، تازه ترین داستان او را در " کانترانو "(آکادمی نوجوانان) در راه رسیدن به تیم اول منتشر کرده است. در
میتوانید متن اصلی را مشاهده کنید.
کوئنسا، با اینکه کودک بود، می دانست که مسیر تبدیل شدن به یک بازیکن حرفه ای فوتبال، طولانی و پر فراز و نشیب است. اما او هرگز تسلیم نشد. کوئنسای جوان، در اولین مصاحبه اش با بارسا تی وی در 13 سالگی، اهداف حرفه ای خود را اینگونه بیان کرده است: « رویای من بازی در تیم اول، قهرمان شدن در لیگ قهرمانان اروپا به همراه بارسا و انجام کارهای بزرگ است».
او همچنین توصیه های مربیانش به او در آن زمان را توضیح داد، حرف هایی که برای ما بسیار آشنا هستند: «آنها می گویند من باید در دفاع به سختی تلاش کنم و اینکه وقتی از دروازه (گل) دور هستم ، باید با توپ سریع کار کنم».
او درحال حاضر در مسیر صحیح قرار دارد . اما چند سال پیش، مجبور به ترک بارسا شد، چرا که ضعیف و کوتاه قامت بود. بنابراین، به شهر خود، رئوس بازگشت. آنجا او برای یک تیم محلی بازی می کرد . او اولین بازی اش را برای رئوس در 16 سالگی انجام داد. سپس آنجا را به مقصد اف سی دام (تیم فوتبالی از بارسلونا که بر فوتبال جوانان تمرکز می کند) ترک کرد. بارسا بعد از تماشای بازی های او برای دام، مجددا با او قرارداد امضا کرد؛ او کار خود را در تیم جوانان الف آغاز کرد و آنجا بود که مربی او، گارسیا پیمنتا ، او را به بازیکنی با پست فعلی تبدیل کرد: مهاجم کنار خط.
پس از بازگشتش به بارسا، از آنجایی که در بارسای ب مورد توجه لوییز انریکه نبود، به صورت قرضی به سابادل رفت. او در آنجا فوق العاده کار کرد و به سابادل کمک کرد تا بعد از مدت ها حضور در دسته های پایین تر، به دسته ی دوم بازگردد. پپ او را در یکی ازاین بازی ها دید و خواستار بازگشت او شد. او در تور ایالات متحده همراه تیم اول بود، و اکنون به بهانه ی پر کردن خلاء بازیکنان مصدوم، جایگاهی در تیم پیدا کرده است.
گذر زمان نشان خواهد داد که پیشرفت او موقتی است و یا دائمی ؛ اما این کودک در پست مهاجم کناری به گونه ای بازی می کند که گویی سال ها در این پست بازی کرده است. سبک بازی او رو به جلوست و عمق متفاوتی به حمله می دهد. گاهی اوقات بازی او مانند بعضی از وینگر های بسیار محبوب چند سال پیش در فوتبال هلند است. ترکیبی از گذشته و آینده در کوئنسا وجود دارد، بازیکنی که مطمئنا امیدوار خواهیم بود در آینده بیشتر از او بشنویم.
مترجم: زینب بیژن زاده / FCBarcelona.ir