سلام دوستان.یکی از دوستام لب تاب وایو داره نمیتونه وب کمشو برای چت راه اندازی کنه.باید برنامه ی خاصی رو نصب کنه؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
Printable View
سلام دوستان.یکی از دوستام لب تاب وایو داره نمیتونه وب کمشو برای چت راه اندازی کنه.باید برنامه ی خاصی رو نصب کنه؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام.
بچه ها کسی تبدیل vga به s-video البته نه از کابلی و پسیو بلکه به صورت پاور دار سراغ داره؟ من تو اینترنت زیاد پیدا کردم ولی نمیدونم تو ایران هست یا نه.ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین بهم بدین
دوستان سلام
یه جایه خوب واسه تعمیرات لپ تاپ می شناسید ؟ آدرس بدین ممنون
نمایندگی دل در ایران چه شرکتی هستش ؟ ایا تعمیرات انجام میدن ؟
آدرس محبت کنین ...
سلام .کسی نیست جواب من رو بده ؟ سوالم رو تو صفحه 229 پرسیدم .خواهشن جواب بدین .
سوالت رو در انجمن بحث های نرم افزار (سیستم عامل) مطرح کن تا بهتر و زودتر به نتیجه برسینقل قول:
:41:[سلام.اگه امکانش هست منو راهنمایی کنید:گرافیک لب تاپم بطور کامل نصب شده،ویندوز ایکپی هم روش هست ولی هیبرنیت رو نداره و با شیفت گرفتن هم پیداش نمیشه.چه کنم؟ لطفا راهنماییم کنید
سلام. من کمتر از یک ماهه که vostro 1510 خریدم و تا دیروز هیچ مشکلی نداشت اما امروز وسط اجرای یه برنامه صفحه مونیتور ارور آبی رنگ اومد و ریستارت شد. فرمت کردم و دوباره ویندوز نصب کردم ولی بازهم این مشکل داره.خواهش میکنم راهنمائیم کنید که ایراد لپ تاپ من چیه آیا قطعه ای خراب شده؟
درود
امکانش هست که درایوهای sata رو به پورت ساتای نت بوک وصل کرد ؟!
تا بحال نت بوکمو باز نکردم ... با بازکردنش می تونم به پورت ساتاش دسترسی پیدا کنم و درایومو بهش وصل کنم ؟
gl:20:
با عرض سلام
حدود 1ساله که لپ تاپ سونی مدل fz خریداری کردم دیروز هنگام روشن کردن لپ تاپ برای وارد ویندوز شدن کد فعال سازی خواست .باید چی کار کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون
سوال اولتو امتحان نکردم ولی باید بمونه اگه تو یه درایو دیگه نصب کنی.نقل قول:
درایور ویستا 95 درصد جواب میده. خود 7 هم دنبال درایور ها می گرده و خوش پیدا میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]