دوستاني كه در هنگام بازي گير ميكنه كرك روتلند رو نصب كنن
Printable View
دوستاني كه در هنگام بازي گير ميكنه كرك روتلند رو نصب كنن
این چمله یعنی چی ؟:19::18::19::18:نقل قول:
من تا اونجاشو فهمیدم که بتلفیلد 2 تو زمان خودش گرافیک بالایی داشت (2005)
ولی چطور تا قبل از کرایسس 2 خفن ترین گرافیک رو داشت ؟
یعنی cod 2 -cod3 -cod 4-cod 5-cod6- cod 7 و همین کرایسس 1 گرافیکشون از بتلفیلد 2 کمتر بود ؟:18:
نه ... بتلفیلد 2 گرافیک خوبی داشت ولی به نظرم نه در حدی بشه گفت خفن یا عالی یا هر اسم دیگه ای که بشه گفت سرآمد بازیهای دیگه حتی در زمان خودش بود ...نقل قول:
کرک چی؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
بالاخره کسی نیست این سوال رو جواب بده. به جای این که این قدر به بازی گیر بدید به اشکلات ملت جواب بدید.
اگه اون پک 1.5 گیگابایت مربوط به Texture روی هارد ذخیره شده باشه از روی هارد اجرا میشه ...:46:نقل قول:
منم بازی رو گرفتم . به نظرم واقعا عالیه . تا اینجا که بازی کردم نظرم رو میگم !
من رو بالاترین تنظیمات بازی دارم میکنم
گرافیک 9.5
گیم پلی 9.5
داستان ( هنوز تموم نکردم اما تا اینجا به نظرم خیلی جالب بوده داستانش )
روند پیشروی بازی ( تا اینجا 9.5 )
یه موضوع جالب اینکه ایرانی ها واقعا جالب حرف میزنن و خیلی خوشم اومد . انواع و اقسام دیالوگ هارو میگن
مثلا . بمیر لامصب . آمریکایی های لامصب . بکشیدش لعنتی رو . می کشمت لامصب لامصب . گای*دمت .
اونجا رو بزنید اون پشته و ... ( خیلی با حس و طبیعی میگن دیالوگ های فارسیو )
در کل امتیاز من تا اواسط بازی به نسخه PC و بالاترین تنظیمات گرافیکی 9.5 هستش
البته این رو هم بدونید من شدیدا سخت گیرم تو بازی و هر بازی نمیتونه واسم جالب باشه
حتی به نظرم Black Ops هم بازی خیلی قوی نبود و امتیاز 8 بهش دادم . اما این نسخه بتل فیلد واقعا سینمایی و جالب شده ...
امتیازم به MW 1 = 9.8
امتیازم به MW 2 = 9.5
امتیازم به Black Ops = 8
امتیازم به battle field 3 = 9.5
از کجا خریدید...؟؟:20:نقل قول:
دوستان خواهش میکنم راهنماییم کنید صدای بازی تو سیستم من کمی گیر داره و بد اجرا میشه لطفا اخرین پچ یا کرکی که این چیزارو اصلاح میکنرو بگید
این سیو منه. پدرم دراومد و نتونستم این مرحله زدن جنبنده های فرودگاه رو رد کنم. امیدوارم یه مرد پیدا بشه و این سیو من رو یه Save بره جلو و این قسمت رو رد کنه.
مرسی :
اصلاحیه ::::: بالاخره خودم ردش کردم.کد:http://www.mediafire.com/?6t34zm7kw333ygp
ممنون