Daf,Scania,Volvo,Renult,Benz
Printable View
Daf,Scania,Volvo,Renult,Benz
يه سوال:
اگه اين كاميون ها رو به بازي اضافه كنم امكان داره با افت فريم مواجه بشم؟
بله روی افت فریم تاثیر میذاره مخصوصا اون مد هایی که زیاد روشون کار شده باشهنقل قول:
سلام شما مد بازیeurotruksimulator رو هم دارید؟ من مد این بازی رو دارم چجوری اونو واردبازیکنم؟ قبلا هم چندتا نامه دادم اما جواب برام نیومد ! خواهشمندم حد اقل اینو جواب بدین!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
سلا دوست عزیز
مد های euro truk simulator هم در صفحه اول پست 6 هستش میتونید برید دانلود کنید
طریقه وارد کردن توی بازی هم به این صورته که شما باید مدی رو که دانلود میکنید از حالت فشرده خارج کنید و فیلی که پسوندش scs هست رو
توی این مسیر بریزید
My Documenst/Euro Truck Simualtor/Mod
بعد که وارد بازی بشید و برید به نمایشگاه کامیون هایی که ریختید توی بازی رو میتونید انتخاب کنید و باهاشون بار ببرید
من اون فایل بازی رو رایت کردم اما بازم روش کلیک میکنم به همون صورته چیکار کنم؟در ضمن فکر کنم برای وارد کردن انواع چیت ها نباید رایت کنم چون نمیتونم وارد کنم.لطفا راهنمایی کنید.
من قبلا این بازی رو نصبیش رو دانلود کردم و راحت نصب میشد و بازی میکردی اما پاکش کردم و الآن دیگه پیدا نمیکنم.لطفا یه راهنمایی یا یه لینک دانلودی به اون صورت که نیازی به این کارا نباشه بدید.ممنون.:10:
نقل قول:
دوست عزیز برای اون لینک شما همون 2 راهی که گفتم فقط هست
ولی توی صفحه اول همین تاپیک پست 6 که مال خود من هست
دو تا لینک برای دانلود بازی هست شما میتونی دومین لینک دانلود بازی رو دانلود کنی که فایل ستاپ داره و نیازی به این کار ها نیست:46:
چراهرکامیونی به بازی اضافه میکنم ارور send /dont send میده ؟ تا حالا ده تا کامیون دانلود کردم دو تاش تو بازی کار میکنه . ایراد کار چیه چرا هیچ کدومش کار نمیکنه مخصوصا خود کامیون ها . این ETS2 هم نمیاد از دست این بازی با این مدهاش راحت بشیم .
نقل قول:
مد ها به ورژن بازی شما نمیخوره
باید بگردی مدهایی رو پیدا کنی که با ورژن بازی شما ساز گار باشه
چرا من وقتی وارد شهر dresden میشم بازی ارور send /dont send میده؟