یعنی سیمکارتت فقط از امواج نسل سه استفاده میکنه حتی اگه ضعیف باشه!نقل قول:
Printable View
یعنی سیمکارتت فقط از امواج نسل سه استفاده میکنه حتی اگه ضعیف باشه!نقل قول:
سلام samsung galaxy a5 duos ساپورت میکنه otg?
سلام
برای اینترنت همراه اول عدد 1 رو زدیم به یک شماره که گفت و تنظیمات رو دریافت کرد. الان در APN تنظیمات اضافه شده.
گوشی htc one e8 هست و گزینه mobile data رو فعال میکنم اما اصلا اینترنت وصل نمیشه
مشکل حل شد. ای پی و پورت که خودکار میزات رو برداشتم
سلام.
دوستان وقتی لانچر نصب میکنیم یک پیفام امنیتی میده
منظور از این پیغام چی هست ؟؟
من شنیدم لانچر ها در مصرف باطری میتونن مفید باشن
این درسته؟؟ یا بستگی به اون لانچر داره؟؟
پیغام مربوط به اجازه اجرای ویجت روی هوم اسکرین هست عموما.نقل قول:
می تونه تاثیر گذار باشه...یه لانچر سبک می تونه کمک کنه به مصرف کمتر.
سلام
من هر کاری کردم نمیازهرا ز گوگل پلی چیزی دانلود کنم. میگه مشکل کشور داری. با سایفون رفتم باز هم کوتاه نیامد. :n04:
بعضی اپ ها رو میگه با دستگاه شما سازگار نیست...بعضی ها هم میگه اینها تو کشور شما قابل دسترسی نیست.نقل قول:
برای سری دوم...یه بار ریستارت کن...لوکیشن رو ببند...گوشی رو ببر به airplane mode و اگر از سایف اون استفاده می کنی گزینه tunnel whole device رو انتخاب کن. باید جواب بده.
اگر نداد، با استفاده از فیل کش روی پی سی برو اپ مربوطه رو پیدا کن...تیک بزن که بره تو wish list...بعد با گوشی برو تو wish list که توی گوگل پلی هست...ببین میشه؟ گاهی اینجوری گول می خوره!
یا حتی با پی سی و فیل کش رفتی....بزن install رو شاید کار کرد.
ممنون ازتنقل قول:
بعد برای سازگار نبودنش چی؟ اونها رو چی کار کنیم؟
راستی از سایت های ایرانی من app ها رو دانلود کردم و نصب کردم و مشکلی نبود.اما ادم دست و دلش نمیره . از هر جایی دانلود کنه(حالا من سعی کردم باز از سایت های معتبر تر دانلود کنم)
من الان رفتم با پی سی زدم add wishlist بعد زدم install گوشی رو شناخت و گفت بیا نصب کنم. اما با خود گوشی که میرم قبول نداره.
گوشی htc e8
اگه جواب نداد و حتما می خوای از گوگل پلی بگیری، می تونی از سایت های ليچر استفاده کنی که لینک گوگل پلی میدی، apk تحویل ميگيري و دستی نصب می کنی.نقل قول: