درود.نقل قول:
وقتی رفتین توی برنامه روی دکمه ی option روی خود گوشی کلیک کن.(اولین دکمه ی سمت چپ گوشی در زیر صفحه نمایش)
درود.نقل قول:
وقتی رفتین توی برنامه روی دکمه ی option روی خود گوشی کلیک کن.(اولین دکمه ی سمت چپ گوشی در زیر صفحه نمایش)
دوستان من گوشیمو میخوام بفروشم اگه کسی طالب بود تو پ.خ در خدمتشم
احتمالش هست کرنل دیفای با دیفای پلاس یکی باشه؟؟؟
اونوقت رام هاشون به هم میخوره دیگه درسته؟؟؟
پایین گوشی چهار تا شکل هست، سمت چپ شکل خونه رو بزنی گزینه ستینگو میبینی
راهی هست که بشه edge رو غیر فعال کرد؟ خود به خود تو بعضی برنامه ها از اینترنت ایرانسلم استفاده میشه و شارژم تموم میشه یه روزه.
منظورت جی پی آر اس هست .نقل قول:
تو setting ----- network ----mobile network --- برو و تیک گزینه ی data enabled رو بردار .
نقل قول:
تو setting رفتم. اونجا تو wireless & networks رفتم بعد تو mobile networks. ولی گزینه ای به نام data enabled نبود.
این گزینه ها فقط بودن:
Internet tethering
select network
operator selection
access point names
smsc settings
مسیرش اینهنقل قول:
settings
data manager
data delivery
data enabled
مرسی. دستتون درد نکنه خیالم راحت شد.
یه سوال دیگه.
یه سری از برنامه ها هستن که تو گوشی نصبن ولی دیده نمیشن یا من نمیدونم کجان. اونا رو چطور میشه پیدا کرد و دیدشون؟ مثلا این برنامه ی kodak perfect touch که تو task manager هست ولی تو برنامه های منو نیست. یا برنامه ی true country. یا visualization.
سوال بعد اینکه. من یه تم دانلود کردم و نصب کردم ولی نمیدونم کجاست و چطوری باید فعالش کنم. هوم؟
ببخشید این همه سوال میپرسم...
برنامه هایی مثل کداک پرفکت تاچ یا موتوبلور بصورت سیستمی روی گوشی هستن و برنامه خاصی نیست که بخواید اونو رو دستکاری کنید .نقل قول:
در مورد نصب تم هم روشهای خاصی هست و به این سادگی نیست که یک تم بریزید رو گوشی و اونو فعال کنید . من که خودم شخصا" تم گوشی رو عوض نکردم .