منم یه همچین مشکلی داشتم بعد یادم افتاد برنامه PhysX رو نصب نکردم .نقل قول:
Printable View
منم یه همچین مشکلی داشتم بعد یادم افتاد برنامه PhysX رو نصب نکردم .نقل قول:
سلام یه مشکل دارم :
وقتی بازیو برای اولین بار اجرا میکنم و میرم داخل بازی همه چی خوبه .. افت فریم ندارم و مشکلی نیست ولی تا یک بار از بازی میام بیرون و میرم توش ، افت فریم شدیدی پیدا میکنه و سایه ها هم از زمین میرن !!!
ماله دو کامپیوتر با گرافیکهای nvidia و ati چک کردم و همینجور بود
2 کراک آخر که سالمترین ها هستش رو هم چک کردم
مشکل از کجاست ؟
ايها الناس:19: من بازيو نصب كردم رفتم كه داخل بازي ديدم اصلا نمي تونم بازي كنم بازي شديدا لگ مي ندازه اصلا ادم نمي تونه درست حسابي راه بره.يعني بازيو سيستم به اين بالايي من اجرا نمي كنه.:41:
:5:سيستم من:core i7 920 2.67
ati xfx hd 5750
6 mb ram
x58 ud3
سلام
من دیروز بازی رو نصب کردم و با این مشکل مواجه شدم که در قسمت loading چپتر 2 گیر می کنه و بعد از نمایش اون تیکه فیلم که از قطار پیاده می شه , مدام اون تصویر لودینگ می چرخه و صفحه سیاه است و مرحله ای هم دیده نمی شود ؟!:13:
در صورتی که مرحله ی اول بازی به خوبی اجرا شد .
دوستان لطفا کمک کنید .:10:
ممنون
کسی میدونه چطوری میشه تنظیمات Hertz (مربوط به مونیتور) رو تو setting بازی تغییر بده ؟
چون برای من به طور پیش فرض 85 Hertz هست (البته فقط اونو تو بتچ مارکی که از بازی گرفتم نشون داد)
زحمت نکش ، من رو 7 این مشکلو دارم!نقل قول:
من همه ی برنامه های داخل پوشه ی ساپورت رو نصب کردم!حتی PhysX رو!نقل قول:
تنها برنامه ای که نصب نکردم Windows Installer بود...
من دیگه واقعا نمیدونم باید چیکارش کنم!
دقیقا طبق این نقل قول عمل کردم :
جالب بود بعد از پیدا کردن binkw32 ، سه تا dll دیگه هم با همون ارور خواست!نقل قول:
APEX_release
PhysXLoader
و
steam_api
==========
هرسه رو با همون روش کپی کردم محل نصب بازی ، بعد Mafia2.exe رو آوردم بالا که پیغام داد PhysX مشکل داره(با اینکه قبلا نصبش کرده بودم!).PhysX رو دوباره نصب کردم.
حالا که Mafia2.exe رو باز میکنم برای چند لحظه میره توو صفحه ی بازی و بعد خود به خود میاد بیرون!
این مشکل از چیه؟!
سلام من امروز بازی رو روی لپ تاپ hp dv6 2170 خودم نصب کردم.بازی روون اجرا میشه ولی نمیدونم چرا زمانی که تو خیابون میرم همه جا سفید و یه جورایی تاره.تنظیمات هم پایین آوردم تغییری نکرد.البته تو دموها خیلی خوبه.اول بازی هم خوب بود ولی یکم جلو رفتم اینطوری شد.
اینم کانفیگ لپ تاپ من:
CPU core i7 720qm 1.6
VGA geforce 230m 1GB up to 2815MB
ram 4GB DDRIII
در ادامه ی همه ی این صحبتا همین الان کارت گرافیکمو آپدیت کردم ولی بازم نتونستم بازی رو اجرا کنم!!!نقل قول:
کار دیگه ای مونده که انجام ندادم؟!؟!؟!
تا بحال سابقه نداشت اینقدر با نصب یه بازی مشکل داشته باشم!این اولین باره!
هیچ احتمال نمیدید که اصلا خود دی وی دی های بازی مشکل داشته باشن که برم بکوبم توو سر فروشنده؟!
سلامنقل قول:
در حالت safe mode سیستم رو روشن کنین و وارد کنترل پنل بشین و گزینه display رو اجرا کنین. در صفحه display properties به قسمت settings رفته و ار انجا گزینه advanced رو باز کنین.وسط صفحه گزینه screen refresh rate رو میتونین تغییر بدین
اگه تطابق با کارت گرافیکتون رو نمیدونین چند هرتزه سیستم رو هر بار با یکی اجرا کنین تا مادامی که به نتیجه دلخواهتون برسین
رو 60 هرتز بزارین فکر کنم مشکلتون حل بشه
ممکنه دوست عزیزنقل قول:
من بازی رو دانلود کردم رو ویندوز هفت هم نصب کردم بدون مشکله
یه چیزی رو هم امتحان کن ببین میشه یا نه
برو رو network connections و اگه ADSL داری اون کانشکشن رو با کلیک راست disable کن ببین مشکلت حل میشه
نسخه ی جدید مد free ride به همراه قابلیت سیو:
همه ی فایل های قدیمی مد free ride رو برگردونید چون این مد در قالب یک DLC به بازی اضافه میشه!!!!
دیگه لازم نیست فایل های ارجینال بازی رو دستکاری کنید
مثل همه ی DLC های دیگه بریزدش به پوشه ی dlcs
برای سیو کردن با joe یا هنری حرف بزنید و برای ادامه دادن کافیست continiue story رو بزنید
کد:http://www.mediafire.com/?8jy8ycjzym5i7d2
حالا کسی میتونه اون فایل اصلی free ride ی که دوستمون گذاشته بودن رو آپلود کنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون من خودم ازش بک آپ نگرفته بودم
یکی لطفا از
\pc\sds_en\gui
gui-main.sds رو آپلود کنه(نسخه ی اصلیشو)