طراحی تفاوتی نمی کنه ، ولی به نظر من همون چیپ A5 خیلی ارزش داره... چون دیگه گوشیتون یه گوشی دو هسته ایه و خیلیه خودش :دی
Printable View
طراحی تفاوتی نمی کنه ، ولی به نظر من همون چیپ A5 خیلی ارزش داره... چون دیگه گوشیتون یه گوشی دو هسته ایه و خیلیه خودش :دی
خب نمیشه که صبر کرد ولی خیلی حالگیریه 900 بدی 2 ماه دیگه جدید ترش بیاد...
حالا این ایفون با a4 چه کمبودی داره که دو هسته ای شدن بهترش کنه؟ در حالی که بقیه ی سخت افزارش یکیه؟
هيچ فرقي نميكنه حداقل تا آيفون 6،آيفون 4 حرف برا گفتن داره اگه قصد خريد داري بخر چون آيفون 5 سپتامبر موقع عرضه ios 5 مياد بعدشم 6 ماه بايد صبر كني قيمتش متعادل بشه يعني تا آخر سالنقل قول:
آیفون 4 هیچ کمبودی نداره... و همون طور که دوستمون گفت تا آیفون 6 که هیچ ، آیفون 7 هم سخت افزارش به خاطر اینکه مصرف iOS بسیار بهینس کاملا جوابگوئه... ولی چیپ A5 از اونجایی که دو هسته ایه به هر حال کلاسسسسس داره... ولی پرفورمنسش توی آیفون تا مدت زیادی کاملا بی هودست...
چیپ A5 یه فایده که داره میتونید mkv 720p رو ببینید مثلا ! درصورتیکه الان با آیفون۴ نمیکشه.
که به نظرم این بیشتر بدرد آیپد میخوره و کسی رو گوشی قرار نیست mkv720p ببینه زیاد
یه سری بازی هم شاید خودشونو واسه a5بهینه کنند از جمله infinity blade که گرافیک بالاتری خواهد داشت
خب منم از همین بهینه شدنش می ترسم...نقل قول:
احتملا نامربوطه ولی این سایت gooshi-bazar واسه خرید مطمئنه؟اخه قیمتش حدود 70 تومن کم تر از دی جی کالا هست....
بهینه به این معنی نیست که ۲نسخه بیاد و از این حرفا. یه آپدیت میاد. شما یه فایل بازی داری رو آیفون۴ اجرا میشه رو آیفون۵ هم اجرا میشه؛ منتها رو آیفون۵ یکم کیفیتش بهترهنقل قول:
خب منم از همین بهینه شدنش می ترسم...
دقیقا مثل آیپد و آیپد۲
خوب نمیشه چیپ a4 آیفون رو تعویض کرد به a5 ?:31:
متاسفانه خیر :31:نقل قول:
با سلامنقل قول:
اگه میشد که منم همین فردا یه فکری واسه سوار کردن اون پردازنده برای گوشی 3GS خودم میکردم :31:
موفق باشید.