البته ممکن مدل 2011 تو بازار کمیاب شه و ........ ضمن اینکه قیمت واقعی دلار بیشتر از این حرفاست
Printable View
البته ممکن مدل 2011 تو بازار کمیاب شه و ........ ضمن اینکه قیمت واقعی دلار بیشتر از این حرفاست
سلام دوستان کسی قیمت این تلویزیون های جدید 3d ال جی را نداره؟
سلامنقل قول:
فعلا فقط معرفی شده و احتمالا نیمه دوم خرداد به بعد، بیاد بازار و یا حداقل قیمت ها رو بشه.. :46:
دوستان کسی پلاسما lg 50pk760 قیمت داره
50pk760
تو ال جی سنتر 1.420 قیمت زده ولی فک نکنم اینقد ارزون باشه، چون 3 ماه پیشم همین قیمت بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پرسش و درخواست رو جای دیگه هم تو همین سایت مطرح کردم و مختصر جواب هم گرفتم ولی میخواستم دوستان اهل فن به طور کاملتر و به صورت موردی و قطعی جوابم رو بدید و نه اینکه بگید این لینکها هست برو خودت ببین کدومو میخوام که اگه اینجوری بود میرفتم در مغازه یکی میخریدم میومدم . با توجه به همین نوشته ها میدونم دوستانی هستند که به صورت حرفه ای و خیلی کامل میتونن من رو راهنمایی کنن و من هم اکنون و پیش از جواب ممنون شما دوستان خواهم بود
LCD یا LED ای میخوام تا نهایتا قیمت 1 میلیون که در پایین توضیحاتم رو دادم و اینو هم میخوام بدونم کمترین قیمت LED و 3D چند میشه و چند اینچ و قیمت رو حتما واسم مشخص کنید که اگه بشه به در و دیوار بزنم و پولش رو جور کنم . ولی اولویتم همون قیمتهای زیر 1 میلیون هست .
بازم پوزش میخوام :10:واسه اینکه من خیلی مبتدی هستم
و میخواستم بدونم اینایی که پیشنهاد میدید Full Hd هستن یا نه؟؟؟ منظورم همون روزولوشن 1080*1920 هست.
آخه اینش واسم خیلی مهمه واسه اینکه من رسیورم فول اچدی هست و سیسیکم استفاده میکنم و اینم میدونم کانالهای فول اچدی واقعی (1080p)بسیار کم هستن :13:و ولی کانالهای 1080i , 720p خیلی بیشترن:8:
خلاصه اینکه میخوام بهترین انتخاب رو داشته باشم از اونجایی که خیلی سخت پول بدست میارم و دوست ندارم با عجله خریدی داشته باشم که بعدا واسم پشیمونی بیاره.:2:
معمولا نيمه دوم خرداد يا حداكثر نيمه اول تير به بازار مياد مال اكثر برندهانقل قول:
دوست عزیز ال ای دی زیر یه میلیون 32 میدن ولی خوب خیلی کوچیکه فقط بدرد اتاق میخوره ولی ال ای دی 40 و 42 از 1100 شروع میشه یه بالا و لی زیاد جالب نیستند در حد معمولی ال سی دی هم 40 تا 42 از همون 900 شروع میشه به بالانقل قول:
شما اول بگید چه سایزی و برای کجا و چه استفاده ای میخواهید بکنید
به نظر من با توجه به این بودجه بهتره به جای اینکه روی 3D بودن تلویزیون مانور بدی ، مبنای انتخابت رو روی کیفیت تصویر و امکانات تلویزیون بذاری چون اگه بخوای با این بودجه 32 اینچ 3d بخری خیلی لطفی نداره و لذت تماشای 3d رو توی تلویزیونهای سایز بالاتر میتونی احساس کنی .نقل قول:
LG LW9800 چنده؟ 47 و 55؟