امیدوارم دیگه بحس نشه وتمام بشه!
Printable View
امیدوارم دیگه بحس نشه وتمام بشه!
این حرف رو میزنم امیدوارم بحث تمومشه Sub-Zero70 شما که اصلا انگار نخوندی من 100 بار تو هر پست گفتم یکی داره می سازه اصلا نگفتم من دارم می سازم
2/!! من هر حرفی زدم با مدرک بوده شما میای میگی گوب منو با ddRACE اشنا کرده اصلا چنین ادمی نیست و این آقا همین جوری اومده حرف زده
منم میگم من حرف می رنم قبلش اطمینان از خودم پیدا می کنم که کم نیارم واسه همه حرفام دلیل دارم !!!!!
امیدوارم که بحث تموم شه و هر کی ....
نه مثل اينكه بحثو نميخواي تموم كني!!!
دوستان مشترك در بحثبه پروفايلاي هم رجوع كنيم!!!در پروفايلا ادامه ميديم تاپيك اسپم نشه.
نقل قول:نقل قول:
من چی گفتم این چی گفت
میگم پشت سر کسی بد نگو چی میگه
میگم اون گوب قلابی بودی قضیش رو نفله و چند نفر گفته بودن چک کردم این میگه مدرک دارم
مدرک چی داری عکس گرفتی از قلابیه ؟
به به استدلال رو چون گوب رو (به نظر ایشونا) به نظر لایق نمیاد میاد به رفیقش میگه برش دار
اگرم قرار بود با یه اخه مخه انیمیشن رو ول کنید خدا رو شکر
یه مدت اعصاب خورد میکردین بعد میگفتین نمیشه
(جنگ اول به از صلح اخر)
در ضمن قضیه سجاد هم هنوز یادم نرفته که اومدی از این دم و اون دم حرف میزنی این بنده خدا یک مقدار تند رفت بجای اینکه یه بار جواب بدی تا شیش ماه مخ میخوردی (پستاشم هست)
صبر کن ببینم تو کدوم گوب رو میگی قلابی ه؟ اونی که با اسم a+ اومده بود الانم تو سرور با اسم .:GOOB:. داره بازی می کنه؟ برو باا تو تکلیفت با خودت مشخص نیست میگم گوب رو امروز دیدم تو می گی نفله و چند نفر گفته بودن اصلا حواست هست چند وقته نفله نمیاد تو بازی ؟؟ :2:نقل قول:
در ضمن قضیه سجاد هم 1 به شما مربوط نیست 2 یاد آور شدی که من ا ناراحت شم 3 چیه خودت کم نیستی سجادم می خوای بندازی به جونه من ؟ 4 سجادم اگه اعتراضی نسبت به من داره خودش ماشااله زبون داره نیم متر میاد به من میگه حالا چی شده شما دایه ی مهربون تر از مادر شدی نمی دونم
من به کسی کار ندارم!
هر کی می خواد تو مسابقات Fng شرکت کنه تو تاپیک مسابقات ثبت نام کنه...
بچه ها ميگم با اين ddrace info كه آدم قيافشو عوض ميكنه همه به اون قيافه ميبيننش يا فقط كسايي كه ddrace info دارن؟؟
سجاد منظورتون منم یا فشفشه؟
ای جااان عاشق این تموم کردناتونم جیگرا!
ببینید وقتی که میگیم تموم یعنی دیگه حرف در اون رابطه زده نشه .نه واسید مو شکافی کنم ..در مواقعی که تمام شود دیگر لازم نیست ۱۰۰ نفر بیان ۲۰خط بنویسن تهش بگن تمام.پس نتیجه میگیریم دایی باید برگرده پرس پلیس:31:
آهانsub-zeroفقط کسایی که ddrace infoدارن اسکین تو رو میبینن
کدوم تاپیک ؟:18:نقل قول: