خب منم اگه توجه کنی صفحه قبل گفتم مشکل اسکرین دنسینگ داره . نه شکر خدا من خودم همون روز رفتم سریع اکسل رو باز کردم و چون روش وصل بود شکر خدا اصلا خبری از مورچه هو نمیدونم اینچیزا نبود . منم گفتم که خیلیاشون این مشکلو دارن داداش . روزای اول فکر میکردم که این مشکل بازیم بخاطر اونه . اما بعد فهمیدم اینا مشکلشون واقعا اساسیه یکی هم میگفت که پنلش 8 بیت هست اینا . البته فک رکنم که این سری که سازگار اورده این جوری نباشه اما خوب.........
تو یوتوب هم چند تا ویدیو از این مشکل هست . ظاهرا شانس اوردم.
خب داداش من شرمنده که تا دیشب نتونستم بیام . اما
امروز رفتم تو بازی هرو بردم بالای GAMER حتی فیزیک VSYN رو هم روشن کردم .
رفتم تو بازی فریم بعد از 15 دقیقه ساکن بودن 17 بود . ولی تا 18
هم باز یمیکرد هر کاری کردم نتونستم عکسی بگیرم که فریم رو هم تو عکسس نشون بده FRAPS رو هم کلی دستکاری کردم اگه بگی چجوری میرم عکس هم میگیرم .
خب از بابت عکسا که تا یاد دادی نوکرتم و عکسارو میزارم اما فریم همینا بود . اما توی دمای CPU هیچ تغییر خاصی پیدا نشد عکساشو الان میزارم . عکسارو بصورت نموداری از برنامه HW MONITOR گرفتم
خب این لینکی که میدم مربوط میشه به استفاده خیل یکم از سیستم بعد از 1 ساعت بدون بازی . داشتم اهنگ گوش میدادم با ویندوز هم ور میرفتم . اما دما در حالت ادی بدون هیچ استفاده ای 2 درجه ای کمتر هم میشه اما خب خیلی فرق نداره
کد:
http://www.speedshare.org/download.php?id=0E9C361C11
اینم بعد از 20 دقیقه در بازی کرایسیس که هیچ تکونی نخوردم و بعد از 20 دقیقه که همونطور که گفتم 17 تا 18 تا فریم میداد اومدم این عکسو هم گرفتم
کد:
http://www.speedshare.org/download.php?id=B299D4C611
طلبه شدم جریان فیزیک رو هم بگی بهمون .
خب فکر کنم که جران شر رو باید بردارم از رو سیستم نه
؟
ظاهرا باید برم نظارم رمم رو بگیره و یه تست دیگه هم با کرایسیس بگیرم . خدای گرافیکیه لامصب تو همین تستی که داشتم میگرفتم در حالت قول اپشن تو همون صحنه های اول واقعا فرق گیمر با اون بالایی راحت فهمیدم اما من هر کاری میکنم نمیفهمم واقعا فیزیک رو چی تاثیر داره . من بعد از اون تست رفتم فیزیک رو مینیموم کردم باور کن بازی خیلی ریل تر شد ...........بعد این ویندوز سون اینکارو باسه هر سیستمی میکنه؟من شنیده بودم که وایومن میگفت که این لپتاپ از رم شر نمکیکنه لینک برنامرو میدی؟
در مورد دما هم هر برنامه ای ساز خودشون میزنه . اما یکی از بجه ها رفته N82JQ گرفته دما رو اورست نشون میده 56 در حالت معمولی یعنی اگه با HW بگیره میشه 64؟
اقا جلو لپتاپه جای سیمکارتم داره یعنی یه چیز یاز توش در میاد سیمکارت میره توش . بنظرتو سیمکارتو بفرستم توش مشکلی یش نمیاد؟ یعنی بوردشو داره . اخه بنظر نمیرسه فقط جاش باشه؟ کسی نمیدونه از کا باید بفمم بردشو داره ؟ میشه از اینترنت سیمکارت استفاده کرد؟ تخه ایرانسل تو تبلیغاتش اینو نشون میده؟