thanks amir for the explanation. I see this word a lot and I wasn't sure of the exact meaning..
This clears things up.
Just one more quick one. Does:
يه
=
يك
؟
Printable View
thanks amir for the explanation. I see this word a lot and I wasn't sure of the exact meaning..
This clears things up.
Just one more quick one. Does:
يه
=
يك
؟
Yepنقل قول:
Same
یه مرد تنها = یک مرد تنها
نقل قول:
Why just one more question? Don't hesitate to ask as many questions as you want, here, in other threads or via private message
I and other friends will be glad to answer
Please inform us of what r u doing now regarding your trip to Iran in 'Question*3'(!) thread
Good luck
منم خودم همین فکر را می کنم...دقیقا متوجه نشدمنقل قول:
نقل قول:
Thanks Dear kite:31:..I think you're right ,Thats the exact translation:10:l
----------------
در مورد کلمه ای که سانسور شده بود من متوجه نشده بودم ، از Kite102 ممنون که گوشزد کردند.
حالا با این تصحیح ترجمه گزینه آخر (یا شماره یک) چطوری میشه؟
در مورد کلمه "باحال" دوستمون mir@ خیلی خوب و کامل تشریح کردند. از نظر من شاید در انگلیسی واژه COOL رو بشه معادلش دونست.
تازه دارم به جنبه آموزشی این فروم پی میبرم. در همین یک صفحه نکات خوبی یاد گرفتم.
یه(یک!) چیز دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستمون Petros از کلمه Same استفاده کردند. من همیشه با این کلمه مشکل داشتم. این کلمه معنی های زیادی داره ولی هیچوقت نفهمیدم کجا از کدوم معنیش استفاده کنم. مخصوصاً اینکه کجا به معنی "بعضی" بکار میره و کجا به معنی "همین"...
اوه!!! صبر کنید! ظاهراً من یه عمر در اشتباه به سر میبردم ! چون همین الان فهمیدم یکی Some و اونیکی Same هست ! چرا هیچوقت متوجه نشده بودم ! فکر کنم معما برام حل شد!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید اشتباه به خاطر این بوده که تلفظشون شبیه به همه ، شایدم تلفظشون شبیه به هم نیست! اصلا تلفظشون چطوریه !!!؟ هر دو "سام" تلفظ میشن؟
ممنون
Noنقل قول:
Same Pronounces Seym
Some Pronounces Säm
Wish You The Best Of Heaven And Earth
با سلام خدمت دوستان عزیز ترجمه ی"اصول طراحی پایگاه داده"چیست ؟ نام درسی در رشته ی کامپیوتر است.
باتشکر
میتونه این باشه:نقل قول:
Design Principles of Database
ممنون Petros
××××
بجای نقطه چین چه کلمه ای رو مناسبتر میدونید؟
location، region شایدم چیز دیگه ....؟!کد:iran>khouzestan>ahwaz>shahrak naft
iran>khouzestan>ahwaz>kianpars
iran>khouzestan>ahwaz>zeytoon
iran>tehran>tehran>tehran pars
country>state>city>...