ساي چيه حامد؟
Printable View
ساي چيه حامد؟
به نظرم رم 280 مگابایتی برای x10 خیلی کمه. فایرفاکس 4 بتا 3 رو که باز می کنی گوشی خیلی کند می شه و بعضی وقتا هنگ می کنه
:دی.ادیت شد.منظور همون سایته.یادت هست که.دیگه ادامه ندادن.نقل قول:
ساي چيه حامد؟
کم هست ولی با تسک منیجر ها بهتر میشه.نقل قول:
به نظرم رم 280 مگابایتی برای x10 خیلی کمه. فایرفاکس 4 بتا 3 رو که باز می کنی گوشی خیلی کند می شه و بعضی وقتا هنگ می کنه
برنامه super task killer رو بریز.در حدود 160 مگ از رم آزاد میمونه.
فهميدم منظورت سايت بود
الان رفتم ديدم ديگه اصلا زبان فارسيش هم نيست
همون چيزي هم كه بود رو برداشتن
بي همه چيزا
برنامه هایی مثل تایم اسکیپ و مدیا اسکیپ خیلی رم اشغال میکنن
بله دیگه.ما چوب جفتک انداختن بعضی ها رو مخوریم.:دینقل قول:
فهميدم منظورت سايت بود
الان رفتم ديدم ديگه اصلا زبان فارسيش هم نيست
همون چيزي هم كه بود رو برداشتن
بي همه چيزا
من فایل منیجر رو دانلود کردم که یک فایل زیپ بود وقتی از حالت زیپ درش میارم کدوم رو تو یک گوشی دیگه بریزم که بعدا بلوتوثش کنمنقل قول:
داداش یه آسترو یا دوال فایل منیجر یا .... دانلود کن بریز تو یه گوشی دیگه! بعد بلوتوث کن به ایکس10 بعد از اون بالا نوتیفیکشنت نصبش کن !
البته قبلش توی ستینگ گوشی توی قسمت اپلیکشن یو اس بی دیباگینگ و آن ناون سورس رو تیکاشو بزن(روشن کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بعدش که فایل منیجر رو نصب کردی دیگه کار تمومه ! هر برنامه ای خاستی بریز تو گوشی و با فایل منیجر اینستالش کن !
تمووم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک فایل منیجر :
کد:
http://download.pandaapp.com/?app=soft&controller=android&action=show&psys=&f_i d=2133
از تو همین سایت بالا هر چی برنامه و بازی هست میتونی دانلود کنی !
فقط نکته اصلی اینه که برای اولین بار حتماً برنامه ی فایل منیجر رو بوسیله بلوتوث نصب کن !
شرمنده اگه همشو فارسی نوشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد فریمورت هم بگم که من الان خودم همین فریمور رو دارم ! هیچ مشکلی نداره !
فقط دوال تاچ هست که اونم آموزشش رو برات میذارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما فعلاً تا همینجارو پیش برو برنامه مرنامه بریز به موقعش برات توضیح میدم !
واسه فارسی هم باید رووت کنی ! فعلاً برنامه بریز قدم بعدی فارسی سازیه !
گوشی من Star سامسونگ هست با این هم میشه..؟
بعد این فایل منیجر کجا گوشی نصب میشه و برنامه یا بازی رو باید چه طوری از طریف فایل منیجر نصب کنم..کد:http://up.--------.com/images/1lh79sbsigwcceyokq3.bmp
یه سمپل حیات وحشی از ایکس 10:دی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://up.--------.com/images/f2uh78n0g6np1p3j71f.jpg
---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
باید پسوند فایل نصبی روی گوشی apk باشه.اون فایل رو بلوتوث کن به گوشی.با هر گوشی میشه.اگه لب تاپت یا کامپیوتر هم بلوتوث داره با اون هم میشه.بعد که برنامه نصب شد روی گوشی ایکون میاد توی منونقل قول:
من فایل منیجر رو دانلود کردم که یک فایل زیپ بود وقتی از حالت زیپ درش میارم کدوم رو تو یک گوشی دیگه بریزم که بعدا بلوتوثش کنم
گوشی من Star سامسونگ هست با این هم میشه..؟
---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------
بعد نصب فایلهایی که به گوشی بلوتوث میکنی به فولدری به نام bluetooth میره.نقل قول:
بعد این فایل منیجر کجا گوشی نصب میشه و برنامه یا بازی رو باید چه طوری از طریف فایل منیجر نصب کنم..
یا میتونی بازی یا برنامه ها رو روی مموری کارت بریزی و از فایل منیجر نصب کنی.مثل my computer هست دیگه.
وقتی من اون فایل رو از زیپ در میارم پسوند apk نداره به صورت زیپ هم میفرستم شناسایی نمیکنه..!نقل قول:
باید پسوند فایل نصبی روی گوشی apk باشه.اون فایل رو بلوتوث کن به گوشی.با هر گوشی میشه.اگه لب تاپت یا کامپیوتر هم بلوتوث داره با اون هم میشه.بعد که برنامه نصب شد روی گوشی ایکون میاد توی منو
پس فایل زیپ رو به astro.apk تغییر اسم بده.نقل قول:
وقتی من اون فایل رو از زیپ در میارم پسوند apk نداره به صورت زیپ هم میفرستم شناسایی نمیکنه..!
برنامه Apps installer رو پیدا و نصب کردم به نظر شما این برنامه کار فایل منیجر و انجام میده..؟
بعد من الان یک بازی دانلود کردم ولی باز هم پسوند apk به من نمیده آیا خودمون باید این ها رو تبدیل به apk بکنیم یا کار دیگری باید انجام بشه..
فایل زیپ رو که تغییر میدم آیکونش همون حالت زیپ باقی میمونه..نقل قول:
پس فایل زیپ رو به astro.apk تغییر اسم بده.