بله با مودم وای فای میشه. هم با لن تا 4 کامپیوتر. هم با وای فای.نقل قول:
بله.موبایل هم با وای فای میشه.
در کل شما اگر مودم فای فای رو انتخاب کنید به کارتون میاد.
اما اگر بخواید مودم داخلی (ارزان تره) رو انتخاب کنید به تجهیزات اضافه نیاز دارید.
Printable View
بله با مودم وای فای میشه. هم با لن تا 4 کامپیوتر. هم با وای فای.نقل قول:
بله.موبایل هم با وای فای میشه.
در کل شما اگر مودم فای فای رو انتخاب کنید به کارتون میاد.
اما اگر بخواید مودم داخلی (ارزان تره) رو انتخاب کنید به تجهیزات اضافه نیاز دارید.
1- میرید نمایندگی ثبت نام میکنید. پول میدید - نصاب میاد. تمام! چیز خاصی نداره. همونجا هم راهنماییتون میکنند.نقل قول:
2- از طریق بانک - از طریق کارت (عضو شتاب) - اون هم چیزی نداره!
3- بر اساس ترافیک مصرفی (ارسال و دریافت)
سلام دوستان
امروز در عرض دو ساعت وایمکس مبین نت گرفتم. رفتم نمایندگی میدان ولیعصر همونجا ثبت نام کردم همونجا مودم رو فعال کردن و تست کردن و تحویلم دادن و اومدم خونه و وصل شدم. البته الان دموی اکانتم وصله که سرعتش یک مگه ولی اشتراک خودم از این یکساله هاست. سه چراغ مودم روشنه و فعلا که خیلی خوبه.
1. کدوم منطقه هستید ؟نقل قول:
2. نوع مودمی که گرفتین ؟
3. داخل تنظیمات مودم RSSI چه عددی نشان می دهد؟
4. کیفیت سیگنال چند درصد هستش ؟
1- آزادی شادماننقل قول:
2- مودم وای فای داخلی
3- 80
4- کیفیت سیگنال 30%
با اینکه آنتن کوچه ما خیلی ضعیفه ولی فعلا با اکانت دموی یک مگابایتش سرعت طبیعیه و 130 کیلوبایت دانلود میده
قطعی هم فعلا نداشته. بازم امری بود در خدمتم
دوستان من تو این سه روزه که گرفتم چندتا تست گرفتم.پینگ من معمولا تو کل روز dns 4.2.2.4 رو 280 هست که برای کسایی که بازی آنلاین انجام می دن میشه گفت عالی نباشه خوبه!!!چون خود من با نرم افزار Garena آنلاین بازی می کنم برای همون گفتم شاید برای یعضی ها مثل خودم مهم باشه سرعت دانلودم هم معمولا 70 هست و نوسانش در حد 1یا 2 کیلوبایته و دیشب که از ساعت 2 تا 8 یه فایل 800مگی رو تونستم بگیرم.و مودم من بیرونی هست فعلا که راضیم سوالی بود در خدمتم.
یه نکته جالب اینه که سایت مبین روی سیستم من باز نمیشه . دقیقا از وقتی امروز با مبین وصل شدم سایت خودشون باز نمیشه نمیدون چرا
دوست عزیز کلا با چیز پی ان و نرم افزار های ف***ر شکن باز نمیشه سایت!!!!!:41:نقل قول:
نقل قول:
نه من الان مستقیم هم نمیتونم باز کنم
مبارک باشه.نقل قول:
سایتشون همینطوریه کلاً. البته چند وقته که خیلی از سایت ها باز نمیشن. خیلی ظالم شدن. ( اون هایی که این کارو میکنن)