سلام دوستانمنو لطفا کمک کنید اگه سرویس 3 ماهه 1024 بگیرم در ماه 40 گیگ میتونم دانلود رایگان داشته باشم ؟پینگ سرویس هاشون چطوره ؟ قطعی داره ؟واسم مهم که خیلی قطع نشه.
Printable View
سلام دوستانمنو لطفا کمک کنید اگه سرویس 3 ماهه 1024 بگیرم در ماه 40 گیگ میتونم دانلود رایگان داشته باشم ؟پینگ سرویس هاشون چطوره ؟ قطعی داره ؟واسم مهم که خیلی قطع نشه.
سلام دوستان منو لطفا کمک کنید اگه سرویس 3 ماهه 1024 بگیرم در ماه 40 گیگ میتونم دانلود رایگان داشته باشم ؟
پینگ سرویس هاشون چطوره ؟ قطعی داره ؟واسم مهم که خیلی قطع نشه.
من تو منطقه بهشتی هستم
سلام دوستان منو لطفا کمک کنید اگه سرویس 3 ماهه 1024 بگیرم در ماه 40 گیگ میتونم دانلود رایگان داشته باشم ؟
پینگ سرویس هاشون چطوره ؟ قطعی داره ؟واسم مهم که خیلی قطع نشه.
من تو مرکز بهشتی هستم
پینگش بد نیست بین 80 تا 100 هست قطعی هم زیاد نداره من 1024 دارم حدودا شبی 2 تا 3 گیگ میتونم بگیرم در کل این سرویسش خوبه(مرکز تختی).نقل قول:
هیچکس راه حلی نداره؟؟؟نقل قول:
این همون پست قبلیم بود که نیست شده بود دوباره برگشت منم متنشو پاک کردم.
نمیدونم چرا پست قبلیم موقع زدن دکمه ویرایش حذف شد؟
دوستان عزیز دوستان عزیز ازتون خواهش میکنم از شرکت ریتون(معنی امروزیش به معنای چپاول گران) واقع در برج پاستور با سوء مدیریت بدگو سخن و حبیبی(دشمنی) به هیچ عنوان سرویس اینترنت نگیرید نه تنها رفتارشون و نوع برخوردشون با کاربرها بسیار زشت و زنندست طوری که حتی اون منشیشون خ سمواتی بخودش اجازه میده در کمال بی ادبی در حالی که بویی از انسانیت و فرهنگ و شعور و تربیت و ادب و نزاکت و احترام نبرده با کاربرها و مشتری ها اونطور که لیاقت خودش هست برخورد میکنه کسایی که سروکارشون با این ابله و نادان افتاده میدونن من چی میگم،تا موقعی که اینترنتشون رو از لایزر میگرفتن میشد تا حدودی با دندان روی جگر گذاشتن تحملشون کرد من نزدیک 6 سال کاربر اینها بودم و با همه کم و کاستی ها باز از لایزر رازی بودم ولی از دو سه ماه پیش که لایزر دیگه خدمات نداد اینها بلایی سر سرعت و کیفیت قبلی آوردن که من عطاش رو به لقاش بخشیدم و بعد از چندین بار مراجعه و اعتراض کردن و شنیدن جواب های سربالا و صدمن یک غاز و نوع برخوردشون که انگار شما یک آدم بیسواد و ناآگاه به این مسائل هستید و نوع پاسخگویی اون منشی ابله و بیسواد و بیتربیتشون به شما مهرمو حلال و جونمو آزاد کردم :31:(خطم رو جمع آوری کردم) پول بدی خدمات بیکیفیت دریافت کنید اونوقت احترام و حرمتتم نگه ندارن والا عجب شهر هرت و بی در وپیکریه، اینم چند تا عکس که با دلیل و سند بهتون ثابت کنم راستی علاوه بر افت سرعتشون توی روز سرعت شبانشون تا زیر دایال آپ افت میکنه
این سرویس به اصطلاح روی کاغذ 1024شون توی روز با سرور تهرانه(همونطور که میبینید موقعیت مکانی من رو بجای همدان داره تهران نشان میده!)با لایزر من این اواخر سرعتم تا نزدیکهای 2مگ هم میرسید و پینگمم هیچ وقت بالای 50 بعضی مواقع خیلی کم تا 100 نمیرفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم سرعت و کیفیت شبانشون که در نوع خود افتضاحیست که روی دایال آپ دارهارو سفید کرده پینگ رو داشته باشید رکوردیه در نوع خودش:
دقت کنید سرعت 1مگ به 0.02 مگ تنزل پیدا کرده حساب کنید چند درصد افت داشته؟
و در آخر به شدت به دوستان توصیه میکنم طرف این شرکت دزد و غارتگر و بدور از شعور و تربیت نرید من رو بلایی سرم آوردن که در عرض دوماه خطمو جمع کردم منی که 6سال اینارو تحمل کردم بعد از لایزر نتونستم دوماه تحملشون کنم،هرچند پرسشیه که جوابشو خودم بهتر میدونم ولی از دوستان کسی پیشنهادی واسه گرفتن اینترنت نداره از کجا بگیرم که حداقل نوع برخورد مسئولینش کمی انسانی تر باشه؟چون من توی این چندسال فقط از یک شرکت سرویس گرفتم و با بقیه سرویس دهنده ها(کلاهبردارها)آشنا نیستم.سپاسگذارم
شدیدا تایید میشه.
ازین شرکت دزدتر تا حالا ندیدم............
حرف این دوستمون رو هم در مورد مدیر ریتون (حبیبی) تایید میکنم
تا میتونید از ریتون دوری کنید !!
فقط اونموقع که سرورای لایزر بود سرعت خوب بود ولی الان...................نقل قول:
داداش من پیشنهاد میکنم فعلا بیای مخابرات. چون نسبت به پولی که میدی بهت سرویس میدن. دزدیش هم کمتره!
ساعت شبانه شم بهتر شده
داداش سلام.نقل قول:
داغ دلمو تازه کردی. واقعا حرفات عین حقیقته. چون سر منم این بالا اومده.در همه موارد باتو موافقم.چون همه این بلاها هم سر من اومده.
هم برخورد مزخرف اون منشیش و هم اون دوتا نکبتی که اونجان. هم اون نیکوسخنه و هم او حبیبیه. بخدا وقتی گفتم تخلیه اینقدر اذیتم کردن.