دوستان قیمت گشوی الان چنده 7 را هم ساپورت می کنه؟
بهتر از این گوشی هم تو این قیمت هست؟
دوستان قیمت گشوی الان چنده 7 را هم ساپورت می کنه؟
بهتر از این گوشی هم تو این قیمت هست؟
بله دوست عزیز میشه.نقل قول:
ولی بصورت شبیه سازی شده .. یعنی اینکه فایلهای رام رو می ریزید تو مموری کارد و از مموری آندروئید رو اجرا می کنید.
نسخه 2.2 هم براش پورت شده ولی اگه کلا می خوای با آندروئید کار کنی یه گوشی آندروئید بخر چون این هنوز خیلی کار داره تا کامل بشه.
کار که داره, ولی به نظر من اینقدر شدید هم هنوز کارهاش نمونده.نقل قول:
ولی اگه میخوای یه دوال بوت ویندوز و اندروید داشته باشی با cpu 1 و صفحه 4.3" ... به جز این دقیقا "هیچ" گذینه ای نداری ! :31: :5:
ولی اگه خواستین با اندروید کار کنین, تجربه ی 2.2 خیلی جالبه (خیلی ! :31: ) , ولی هنوز اونقدرها استیبل نیست و از 2.1 استفاده کنین بهتره :10::11:
سلام
بلاتری این گوشی چطوره؟
چند ساعت میتونه به EDGE وصل بمونه و صفحه رو هم وشن نگه داره؟
با مصرف معمولی چقدر باتری نگه میداره؟؟
موافقم.هیچ گوشی با این سطح سخت افزار و دوسیستم عامله وجود نداره.فقط یه گوشی مخصوص کشور چین درست کرده بودن که مثل این 2سیستم عامل ویندوزموبایل و آندروید رو داشت که اونم پردازندش 800مگاهرتز از نسل قدیمی (ARM11) بود و صفحش مقاومتی و3.7 اینچ بود.با رم 256مگنقل قول:
درمورد آندروید ورژن 2.2 دیگه استیبل و سرعت بالاش اومده ولی سنس نداره وصفحه خود آندروید که دست کمی از سنس نداره.اسم رام DARKSTONE-HD2 Froyo 2.2 هست.
در ضمن پرفرمنس آندروید 2.2حدود 4 تا 6 برابر آندروید 2.1 هست واصلا" در یک سطح نیستن.تازه آندروید 3 هم که محشرترین سیستم عامل خواهد بود نیز واسه hd2 پورت خواهد شد.
نباید کسی در خرید این گوشی تعلل کنه به نظر من.
کسی نیست؟؟؟نقل قول:
سلام . آقا خدایی حیف نیست این همه پول بدی به گوشی که صفهش تی اف تی 65 هزار رنگ باشه؟ خدایی چیزی توش اصلا معلوم هست؟:13:
---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
نقل قول:
ای ناقلا پس بگو فیلت هوای هندوستان کرده. گفتم چرا از امنیا 2 انقدر بدت میاد . پس بگو دلت جای دیگه گیره:31::31::31:
از 3-4 روز پیش که واقعا امنیا2 اعصابمو خورد کرده ...نقل قول:
ای ناقلا پس بگو فیلت هوای هندوستان کرده. گفتم چرا از امنیا 2 انقدر بدت میاد . پس بگو دلت جای دیگه گیره
تو فکر عوض کردنش با تاچ اچدی 2 ام
تنها ابهام من از تاچ اچدی 2 همین باتریشه ...
شما یه سر به اوایل تاپیک بزنی و عکسهایی که نینجا گذاشته رو ببینی متوجه می شی که معلوم هست یا نیست :27:نقل قول:
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
باطریش هیچ مشکلی نداره دوست عزیز .. با مصرف متوسط راحت 1.5 روز رو جواب میده.:46:نقل قول:
دوستان الان آخرین رام براش چی هست که خیلی خوب استیبل باشه؟
من 1.66 عربی رو دارم که تازگیا خیلی هنگش زیاد شده. بعضی باگ های عجیب هم پیدا کرده.
اولاش خوب بود. الان حدود 4-5 ماهه 1.66 استفاده میکنم.
ممنون.