متوجه شدم باید اون دوفایل هم کپی کرد در دایرکتوری اصلی بازینقل قول:
شما همین کرکی که لینکش تو پست قبلی من بود رو امتحان کن درست میشه
Printable View
متوجه شدم باید اون دوفایل هم کپی کرد در دایرکتوری اصلی بازینقل قول:
شما همین کرکی که لینکش تو پست قبلی من بود رو امتحان کن درست میشه
با سلام
من هم پچ جدید رو نصب کردم و بازی اجرا نشد
جالب اینجاست بازی رو پاک کردم و هر کجا اسمی از gtaوrockstarبود پاک کردم حتی رجیستری هم تمیز کردم بعد نصب دوباره بازی سیو هام سر جاش بود و دارم ادامشو بازی میکنم
نقل قول:
کسی رو اکس پی sp2 نصب کرده؟ممکنه اجرا بشه؟
خوب سی دی ویندوز اکس پی sp3 رو بگیرم روی ویندوز فعلیم که sp2 هست نصب می شه؟یعنی همین ویندوز رو به sp3 آپدیت کنه که نخواد مجدد ویندوز نصب کنم؟یا حتما باید ویندوز فعلی رو پاک کنم و sp3 نصب کنم؟نقل قول:
از اول ویندوز رو نصب کنی بهتره
البته همچین کاری میشه کرد ولی من پیشنهاد می کنم از اول ویندوز رو نصب کنی
باید خدمت دوستانی که با پچ سوم مشکل دارن عرض کنم که من پچ سوم رو نصب کردم و فریم ریتم به مقدار قابل توجهی افزایش پیدا کرد.بعد از نصب پچ سوم نیازی نیست که RGSC یا xlive رو نصب کنید.فقط کافیه بازی رو نصب کنید، پچ سوم رو روش بریزید، کرک رو جایگزین کنید و بازی رو اجرا کنید.یه نکته ای هم که به نظرم بهتره بگم اینه که نیازی نیست هر 3 پچ رو نصب کنید، چون پچ سوم کلیه ی فایل های موجود تو پچ اول و دوم رو داره.
کرک مناسب با این پچ رو mehdi_vsgh تو این پستشون گذاشتن:
سیو ها هم بعد از نصب پچ سوم، توی My Document قرار می گیره.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3619611&postcount=6
برای جایگزین کردن سیو هاتون هم می تونید به این پست eiankei مراجعه کنید:
مثل اینکه راک استار بیخیال تدابیر امنیتی شده و یه فازی به کسانی که بازی رو به صورت غیر اوریجینال تهیه می کنن داده.:27:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3619094&postcount=1
من به مشکلی برخوردم که حسابی داره اذیتم میکنه.
من پچ 3 و کرکشو نصب کردم و بازی هم اجرا میشه اما موبایل طرف همیشه بالاست و نمیتونم بیارمش پایین. قبلا با دکمه BackSpace میومد پایین. اما حالا با هیچی نمیاد. بعضی دکمه کار نمیکنه و کلا کیبورد قاطیه.
البته این مشکل با پچ 2 هم بود. چند تا ترینر نصب کردم و قاطی کرد و بعدش اینجوری شد.
حتی کل بازی رو UnInstall کردم ولی وقتی دوباره هم نصب کردم ولی درست نشد. حتی فلدر سیو گیم و ویندوز لایو رو هم قبل نصب مجدد پاک کردم.
حتی درایور کیبوردمم دوباره نصب کردم ولی درست نشد. ضمنا با جوی استیکم پایین نمیاد و فکر نمیکنم اشکال از کیبورد و جوی استیک باشه.
کسی به این مشکل برخورده؟
یه مشکل بزرگ من این بازی رو با هر رزولیشن و کیفیتی بازی می کنم فریمهاش بین 10 تا 15 هست فقط نه بیشتر میشه نه کمتر فرقی به حال بازی نمیکنه اگه 800*600 بازی کنم یا 1920*1200 هر چه کیفیت بازی رو کم و زیاد هم میکنم باز هم همین مورد هست و تفاوت محسوسی در تعداد فریمهای بازی دیده نمیشه :(
سلام
آيا بازي world in conflict كه cpu 2.0 ميخواد ، با cpu 1.76 دوهسته اي ، جواب ميده؟؟
يا نه به دو هسته اي بودن اصلا ربطي نداره؟
سلام.
----------
کرک موجود در تاپیک زیر رو تست کردم مشکلی نداشت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------
روند کلی:
1- بازی رو نصب کنید.
2- پچ v1.0.3.0 رو با حجم تقریبی 50 مگ دانلود و نصب کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته: نیازی به پچ های قبلی نیست.
3- کرک زیر رو که حاوی سه فایل هست در فلدر اصلی بازی جایگزین کنید.
----------
ضمیمه پست = کرک Razor 1911 برای GTA IV v1.0.3.0
سلام من سی پی یو سلرون 3 و گرافیک 8400 512 و رم دو گیگ دارم ... تو بازی gta iv با کمترین جزئیات 12 فریم میگیرم---فردا میخوام برم ولیعصر ولی نمیدونم سی پی یو دو هسته ای بخرم یا گرافیکو عوض کنم تا بتونم با حتی 800*600 بازی رو اجرا کنم میشه منو راهنمایی کنید----در ضمن فقط بودجه من فعلا در حد اینه که یکیشو عوض کنم خیلی خیلی ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]