هنوز هم میگم شبانه سرعت بوق هست :41:نقل قول:
Printable View
هنوز هم میگم شبانه سرعت بوق هست :41:نقل قول:
آخه اون تست:18: رو میگذاری ممکنه بعضی ها فکر کنند سرعت پارس واسه شما خیلی خوبه و شما ازش راضی هستی.بعد Amir_fatal هم تو قزوین بود تستهای اینجوری میگذاشت اول سرعت شبانش خوب بود شبی 3 گیگ رو میزد ولی الان دیگه نه تستش خوبه نه سرعت شبانش.<زیاد فخر:5: فروخت>نقل قول:
از روز اول که این سرویس رو گرفتی ، روزانه 100 و شبانه 50 بود ؟ یا قبلا روانه و شبانه سرعتش 100 بود ؟نقل قول:
من باز می گم گول این تبلیغات پارس رو نخورید ! واگه فقط واسه روز اینترنت میخواهید برید پارس بگیرید
شبانه افتضاحه و من توی این یه هفته به زور تونستم 300 مگ روی هم رفته در شب دانلود کنم ( اقا اصلا من بیخیال دانلود ، مهم اینه که دیگه اینترنت هم قطعی پیدا می کنه و باید ساعت 1.5 که قطع میشه بری بخوابی :5: )، اگه دنبال اینید که شب دانلود خوب یا حتی اینترنت وصل داشته باشید اصلا به فکر پارس نباشید که ضرره ، منطقه ما هم ملاصدرا هست
البته یه تبلیغ دیدم نوشته بود شبانه پارس 6500 تومان که دیگه روزانه هم نداره که نشون میده همین کارا رو می کنه که داره گند میزنه
------------
کسایی هم که پارس دارن یه چک بکنن ، فکر کنم داره از حجم هم میزنه وبیشتر حجم کم میشه
---------
بهتره یه اعتراض به پارس بکنیم مخصوصا در مورد این قطعی ها و زنگ بزنید بگید سرویس تون قطعی زیاد داره
-----------
اینم یه تصویر که خاطر جمع شید که نشون میده سرجمع هرشب 1 ساعت با زور وصلی با دانلود هیچ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجای سایتش باید بری تا به همچین لیستی بهت بده ؟نقل قول:
خیلی بهش نیاز دارم
ممنون میشم راهنمایی کنید
میگم وضعیت Adsl مخابرات چطوره؟
کسی داره که دربارش توضیح بده
همون صفحه اول سایت قسمت ورود کاربران ADSLنقل قول:
یعنی شما تا حالا توی کنترل پنلتون نرفتی؟!
نه اصلا هم راضی نیستم یه موقعی آره واقعا خوب بود من خودم شبی 4 گیگ دانلود میکردم ولی الان 200 مگ هم دانلود نمیکنم .نقل قول:
دوره پارس آنلاین تموم شده .
اون تست هم شانسی اینجوری شد مثل این یکی
ولی تست واقعی اینجاست :41:
سلام دوستان وضعیت اشتراک adsl مخابرات شیراز چطوره ؟ بهتر از شاتله ؟ مثل بعضی شرکتها که 128 بگیری 512 میبندند هست ؟
یا مثل وایمکسه که با 128 میتونی تا 14 کیلو بایت دانلود کنی و نه بیشتر ؟
نه بابا تو اون صفحه چنین لیستی نمیده :31:نقل قول: