عزیز از قسمت Gallary هم اگه تونستی عکس بزار
و ایا در هوای بارونی تاثیری بر روند بازی دارد یا نه
ایا اب روی زمین جمع میشه
و اینکه که میگن اگر در Become A Legend یه بار فیکس بشی برای همیشه فیکس میمونی صحت داره یا نه
Printable View
عزیز از قسمت Gallary هم اگه تونستی عکس بزار
و ایا در هوای بارونی تاثیری بر روند بازی دارد یا نه
ایا اب روی زمین جمع میشه
و اینکه که میگن اگر در Become A Legend یه بار فیکس بشی برای همیشه فیکس میمونی صحت داره یا نه
درسته من یه بار فیکس شدم دیگه هر بازی فیکس بازی میکنی اما دقیقه 70 به بعد تعویض میشی درباره بارونم بگم آب اونجوری فکر کنی نه ولی تو روند بازی تاثیر دارهنقل قول:
salam omid jan motmaeni bazi farda sinama sadi miyare?
rasti mikhastam bedoonam
ba graphic 256
cpu 2.8
ram 1.50
ba demo ke roo high bazi mikonam yekhorde too neshoon dadane animationha kond mishe age
ramo bokonam 2gig dorost mishe?
سلام.اقا این لینک هایی که برای پی سی گذاشتید که تیم های بوندس لیگا پیراهن و لوگوی تیم ها درست میشه
برای 360 چی کار میشه کرد که اینا درست بشه؟درباره بازی برای 360 هم توضیح بدید لطفا.
راست میگه ما بد بختا سر 360 چی کار باید بکنیم اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ینی میخوای بگی با کارت گرافیکم مشکلی نداره اصلا؟؟؟؟؟نقل قول:
رم منم 1 گیگه ومشکلی رو های نداره شما باید cpu رو عوض کنی اگه مادر بوردت دوهسته ای ساپورت نمیکنه یه 3.0 فول به بالا بنداز جواب میده قیمتی هم نداره اگه تهرانی برو ولیعصر پاساژ ایران توزیر زمین پر cpu فول دست دوم هست اون 2.8 ببر که یه چیزی ( حداقل 10 تومن ازت بردارن)
بعدش این سی پی یوهایی که میگی قیمتش چنده؟(من تهرانم)
این را که دانلود کردم فایلهایی هست به نام PES2009_UNIFORM014 اینها را باید چیکار کرد؟
to hamun folder save bazi to my documentet beriz ta lebasaye lige engilis va logahash dorost she
سلام.اقا این لینک هایی که برای پی سی گذاشتید که تیم های بوندس لیگا پیراهن و لوگوی تیم ها درست میشه
برای 360 چی کار میشه کرد که اینا درست بشه؟درباره بازی برای 360 هم توضیح بدید لطفا.
واسه xbox فكر نكنم راه حلي بجز اينكه خودت دست به كار شي وجود داشته باشه.
واسه نسخه کنسولی ویرایش لباس احتمالا محدیدیت داره مثلا 10 تا پیراهن میتونی ویرایش کنی فکر کنم!!!
البته نمیشه پچ هم زد به بازی!!!
-------------
اقا الان یک فایل هست بشه تمام تیمها لیگ اسپانیا و انگلیس و تیمهای ملی از جمله ایران هم بشه درستش کرد؟؟؟؟
این Pes 2009 Option File که یکی از دوستان گذاشته چه جور باید استفاده کرد؟؟؟؟؟لطفا جواب بدید