سلام دوستان
من قصد خرید تیبا صفر داشنم اما 2دل هستم
به نظر شما با 12 تومن 206 صندوقدار1600 تمیز گیرم میاد؟
Printable View
سلام دوستان
من قصد خرید تیبا صفر داشنم اما 2دل هستم
به نظر شما با 12 تومن 206 صندوقدار1600 تمیز گیرم میاد؟
٢٠٦ من مدل ٩٠ هست
بعضي وقتا بخصوص تو سربالايي كپ ميكنه
اگه برم نمايندگي كاري ميكنن؟
ماشينم تازه ٣٠٠٠ تا رو رد كرده
نقل قول:عزیزم اشکال در استپر موتور وقتی وجود داره که شما در دور آروم نوسان دور موتور داشته باشی. در غیر اینصورت مشکل از اون نیست. ضمناً این قطعه دو کار اصلی داره:1-تقریباً کارکردی شبیه اونچه ساسات در موتورای کاربوراتوری داره. 2- باید توازنی بین گشتاور و بار موتور به وجود بیاره تا سرعتی ثابت در دور ارام بوجود بیاد. البته اینکارها را بکمک قطعات دیگه ای مثل سنسور دور آرام انجام میده بهمین دلیله که گفتم خرابی این قطعه در هنگام عملکرد موتور در دور ارام نمایان میشه و خرابیش باعث نوسان دور موتور در دور آرام میشه. حتی اگه به فرض خیلی بعید ایراد از استپر هم بخواد باشه(که شک دارم) شما ببر پیش یه مکانیک ماهر تا در وهله ی اول خودش و محفظش رو تمیزش کنه به فرض که مشکل از اون باشه احتمالاً حل میشه. اگه رفع نشد بررسی نشتی هوا از اطراف محوطه ی استپر که ممکنه نیاز باشه اورینگ را عوض کنه. یا نشتی هوا از سیستم ورودی.اینا هم باید نگاه شه:نقل قول:
۱- خرابی سیستم سنسور موقیعت دریچه گاز
۲-نشتی هوا در سیستم ورودی هوا
۳- پاشش نا منظم سوخت از انژکتورها
۴- معیوب بودن سیستم جرقه
اینجا مطرح کن دوست عزیز:نقل قول:
مشاوره خرید خودرو
[HTML]http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=279[/HTML]تیبا به لحاظ کیفیت ساخت رتبه ی خیلی بالایی داره و اگه با ABS و کیسه هوا همراه باشه که دیگه حرف نداره هر چند قیافش برای خیلیها ناخوشاینده اما یه چیز کاملاً سلیقه ایه و اگه شما باهاش مشکلی نداری یه موضوع حل شدست.
ضمناً نظر شخصی من اینه که خرید ماشین صفر حتی پراید بر 206 کارکرده 100 درصد ارجحیت داره. بدلایل متعدد فنی از جمله استهلاک بالا و هزینه ی بالای قطعات 206 کارکرده.
نقل قول:
مرسی دوست عزیز
منم هم عقیده شما هستم.ماشین صفر از خیلی جهات خوبه.افت قیمت ممکنه داشته باشه اما در مقابل هزینه احتمالی که برای ماشین کارکرده باید بشه می صرفه.در ضمن بر خلاف نظر خیلیها من ظاهر تیبا میپسندم
حکایت ریو و ال 90 که حالا همه براش سر دست میشکونن
سلام
وضعیت نرمال یعنی چی ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرمال يعني اينكه شما بخشي از بهاي خودرو را پرداخت كرده ايد و تا زمانيكه تمامي وجه را پرداخت نكنيد و به اصطلاح تكميل وجه نكنيد در همين وضعيت خواهيد ماند بعد از دريافت دعوتنامه در موعد مقرر و تكميل وجه وضعيت شما از نرمال به آماده به تخصيص تغيير مي كند و بعد از صدور فاكتور و تنظيم سند در كارخانه وضعيت مانده حسابتان صفر مي شود و وضعيت قرار داد - ( خط تيره ) مي شو د و 2 تا 10 روز بعد هم ماشين را تحويل مي گيريد .نقل قول:
ولی من 25-26 روز پیش ، بقیه پول رو پرداخت کردم یعنی کل مبلغ پرداخت شده !نقل قول:
من 206 تیپ شش دارم ، مدل 90 ، وقتی فیلتر روغن را عوض می خوام بکنم ، بین رادیاتور و موتور گیر می کنه ، به زور درش میارند ، سینی زیر را باز نمی کنند ، خیلی سخت عوض می شه جوری که روی پره های رادیاتور فشار میاره و پره های ریز رادیاتور را خم می کنه (در اثر تماس فیلتر روغن با رادیاتور و فشار ان)
می خواستم ببینم دوستان از بالا فیلتر را عوض می کنند یا از زیر و سینی زیر را باز می کنند ؟
اگه ثبت نام نقد و اقساط باشه چطور؟نقل قول: