تا 15 تومن بنظرتون چی بخرم ؟
اولویت هام :
1- زیبایی (خارجی و داخلی)
2- ایمنی
3- رانندگی آسان (نرم باشه)
4- خرج کم
و ...
(نکته : لوگان رو کلا بیخیال شید :دی)
تا 15 تومن بنظرتون چی بخرم ؟
اولویت هام :
1- زیبایی (خارجی و داخلی)
2- ایمنی
3- رانندگی آسان (نرم باشه)
4- خرج کم
و ...
(نکته : لوگان رو کلا بیخیال شید :دی)
فقط تعققیر اسم نیست
یک خورده متورشو دستکاری کردن و وزنشم کم کردن
من که بکشنم پراید نمیگیرم اونم فرمون هیدرولیک؟!
همینجوریش تو سرعت بالا یک کامیون از جلوت رد بشه تعادلت از دست میره چی برسه که هیدرولیکم باشه که صد در صد احتمال چپ شدن ماشین هست
ولی برای تو شهر خوبه خصوصا فرمونش.من خودم پراید هیدرولیک سوار نشدم ولی شنیدم که میگن فرمونش یکم خوب نیست تو جاده. اگه میخوای تو جاده بری و شهرتونم خلوته روا خیلی بهتره
البته اونم معایبی داره. ولی ایمنیش از پراید خیلی بیشتره. شما اگه میتونی یکم دیگه پول بزار یک چیز بهتر بگیر.
اتفاقا دوست عزیز تنها تفاوت بین روا و RDX همون اسمشون هست. موتورشون دقیقا یکی هست.نقل قول:
تغییری که شما میگید بین RD و RDX هستش. نه بین RDX و ROA.
نقل قول:
بله درسته. نه که بگم به طور مشهود بده. ولی فرمون هیدرولیک رو پراید خوب نذاشتن. مخصوصا 141.
:12:
من 7 - 7.5 داشتم یا گلف نسل 2 میگرفتم یا دوو اسپیرو یا ...نقل قول:
ولی معیار هاتون رو بگید تا بتونیم بگیم که برای شما چی بهتره.
همون نکته که گفتید شما رو از بهترین خودروی نو در این رنج دور میکنه.نقل قول:
ولی بعد از اون هم اگه من باشم از بین خودرو های نو سمند lx میخرم (البته قیمتش الان یادم نیست)
از بین خودروهای دست دوم هم احتمال زیاد یه میتسوبیشی (فکر کنم گلانت) و احتمال زیاد 6 سیلندر میگرفتم. واقعا ماشینای عالی هستن.
:12:
حالا من چی کار کنم واقعا سر یه دو راهی گیر کردم. زیبایی 132 از یه طرف. و جا دار بودن و استحکام روآ از طرف دیگه.البته مصرفشون هم هست. واقعا این که توی سایت نوشته روآ خارج شهری 7 لیتر می سوزونه درسته؟و داخل شهری 10 لیتره؟؟
البته من بیشتر کارم تو شهریه. ولی مسافرت هم می رم. یعنی نظر شما اینه که من 132 هیدرولیک نگیرم؟؟ حتی اگه رینگ اسپورت بندازم فرمونش کمی سفت نمی شه؟؟
اگه نظر من رو میخوای یه روآ بگیر.
روآ خیلی خوبه خیلی کلاس داره!!!
کلا ماشینه خوبیه مخصوصا که موتورشم یکم دستکاری کردن و یکم بیشتر راه میره
از پریروز که با پراید لایی کشیدم و ته ماشین در رفت بدجوری بعدم تصادف از جلو چشم افتاده
اگه هر ماشین دیگه ای بود اینطور به سرم نمیومد به غیر از رنو!!!!
روا براي يه خانواده چهار پنج نفري خوبه ولي كم تر از اين به نظر من پرايد بهتره.
باسلام- دوو سیلو سالاره - من خودم قبلا مطمئا نبودم ولی وقتی پشت 405 - 206 - سمند - پرشیا نشستم شکم یه یقین نبدیل شد. ولی نمیدونم ال 90 چطوره- پشت رولش نبودم. ولی با همین سیلو که الان دارم (هنوز موتورش باز نشده- مدل 82 ) با کولر روشن با سمند کورس گذاشتم. سوسک شد. با شرایط برابر با 405 206 ال90 پرشیا سوسک شدن.
در ضمن ترمزاش تقویته _ با همون هزینه ای که دوستمون گفتن این کارو کردم (200000 تومان) به طوری عالی شده که من داخل خیابان و کوچه های محلم 100 الی 120 میرم سر پیچ ترمز میکنم. ولی اگه تقویتش نکنی به درد جووانا نمیخوره- ولی برا پیروپاتیلا که بیشتر از 50 الب 60 در شهر و در جاده 110 - 120 میران بازم عالیه!!!
به نظر من هم 405 خوبه هم لوگان
ولی لوگان بهتر از 405 هست.
بنظرم از سیلو هم بهتره
پس چی کار کنیم سوار گاری بشیم بیایم بریم؟نقل قول:
به نظر من خريدن ماشين تو ايران اشتباه چون قيمت خيلي بلاست
من که بخوام با دوچرخه یا تاکسی برم دانشگاه پدرم در می یاد.
خدایی بهترین نظر رو دادیننقل قول:
با این ویژگیا فقط تندر 90 e2 و سمند lx میتونید بگیرید.