خوب شد اومدینقل قول:
تودی جان کجا بودی این مدت باید بگم طولانی
موفق باشی
Printable View
خوب شد اومدینقل قول:
تودی جان کجا بودی این مدت باید بگم طولانی
موفق باشی
Ee [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من فکر کدم یک سیمز دیگس میخواستم برم زودی دانلود کنم Lol [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیمز باز جان باید بگم که نمیشه توی این سیمز خونه ی همسایه رفتش اصلا کلا توی سیمز 2 امکان نداره بشه بری خونه ی همساده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میسی ملضیه شونی :40:
خیلی ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
- - -
ببخشید من یک سری پچ میخواستم برای بال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هرکی داره بزاره ما هم استفاده تنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من دوباره اومدم. میگم من پکهای کامل رو میخوام. پیسی داره؟ از کجاش بگیرم؟ و اینکه قیمت دیویدی هاش چند میشه؟
ممنون
فکر نکنم به صورت پک موجود باشه .
اگر میخوای از همینجا بخری باید بری توی قسمت فروشگاه...اگر ADSL داری بهت پیشنهاد میکنم که دانلود کن من خودم با دانلود الان پک کامل سیمز رو دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
- - -
یک سوال کی توی سایت EA Games عضوه؟من عضو شدم ولی کد فعال کردن یوزرم رو نمیدونم از کجا باید بگیرم توی میلی که از EA برام اومده هیچ کدی نیست برای فعال کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
من توی سایت ناسا عضوم ولی ea نه
امتحان میکنم و بعد بهت میگم
راستی چه پچی میخوای؟
پچ بال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
lol مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آها پچ ماشین هم بزارین خسته شدم از این ماشینای تکراری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرکی پیچ سانسور رو داره به پیام خصوصیم ارسال کنه .ممنون
پک منظورم اینه که مثلا pets یک پک هست:31: گیر میارم؟نقل قول:
adsl ندارم. میخوام بخرم. میشه آدرس فروشگاه رو بدی؟:31:نقل قول:
سلام.اینم چندتا دانلود برای شما...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] #
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] #
راستی (نمیخوام اسپم بشه) هرکی میخواد تو نویسندگی وبلاگم همکاری کنه لطفا تو وبلاگم (مال بلاگفا پایین نوشتم)
نظر بده.