من قبلا سرویس 512 با حجم ماهانه 3 گیگ میگرفتم که با حساب مالیات و ... میشد 15250 تومان ولی از این دوره که دیگه فقط برای حجم 5 گیگ شبانه رایگان داد به این فکر افتادم که برم از شرکت های دیگه سرویس بگیرم..... ( چون قیمت سرویس 512 با حجم ماهیانه 5 گیگ با حساب مالیات و ... که میشد 24 هزار تومان به نظرم گرون میومد)
شاتل ، آسیاتک ، پارس آنلاین را قیمت هاشون رو برای سرویس 512 با حجم ماهانه 5 گیگ با قیمت همین سرویس فن آوا مقایسه کردم که نتیجش این شد که با این حال بازم فن آوا از همشون ارزون تر هست!!!
به غیر از قیمت،سرعت دانلود شبانه برام خیلی مهم بود به خاطر همین نمیتونستم ریسک کنم و کلی برای جمع آوری سرویس فن آوا از خط تلفنم صبر کنم و بعد چند روزی هم برای وصل شدن سرویس از شرکت جدید معطل بمونم و حداقل 10 هزار تومن هم برای راه اندازی بدم (به غیر از هزینه سرویس که میگم همشون از فن آوا گرونترن) و تازه معلوم نباشه از شانسم سرعت دانلود شبانه شرکت جدید از شبانه فن آوا بیشتر باشه یا نه ...... ( که سرعت شبانه شاتل را مطمئن هستم از سرعت شبانه فن آوا کمتره !!!! چون تو همین خونه برادرم با یه خط تلفن دیگه از شرکت شاتل سرویس 512 الان داره استفاده میکنه که سرعت شبانش اصلا به 60 نمیرسه در حالی که سرعت شبانه من بین 50 تا 70 هست....همین دیشب (شب جمعه) سرعت دانلودم بین 60 تا 70 بود! ) ( یادش بخیر چند ماه پیش سرعت شبانم بالای 100 بود !!!!! ولی الان حداقل 2 ماهی هست که بین 50 تا 70 هست)
پس نتیجه گرفتم: مجبورم و چاره دیگه ای ندارم که همین سرویس 5 گیگ فن آوا رو تمدید کنم !
( من ساکن تهران،منطقه مخابراتی اشرفی اصفهانی هستم)